Отговори
# 240
Стаменова и Фотев много ми харесаха, а той като й говореше с леко повишен тон, направо тръпки да те побият от гласа му, много добър Simple Smile доставя му удоволствие, че нея не я е страх да го предизвика по такъв начин.

Калин сега като се върне в свои води, надявам се да не го виждаме депресиран, да ще има трудности със свикването да не е както преди, но той е достатъчно силен да се справи и с това Simple Smile

И аз съм така по отношение на двойката Тасев- Ина, няма химия между тях според мен.

Аааа, сега целувките на Зори с Банков бяха огън и пожар, за онази в спешния ме оставиха без думи когато излъчиха епизода, така органично им се получи на Диана и Вергов.

# 241
На Калин някак му е станало като инстинкт това да спасява живота на хората. Грам не се замисли, че не може да ходи и се втурна веднага. Направи всичко по силите си. Хубаво е, че има желание да се върне към доколкото се може нормален начин на живот, дано това му помогне.

Направиха ми впечатление думите на Фотев към Ина - "От толкова работа ще погрознееш." Ами никак не звучи хубаво.

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 23:31 от yanitsa.s

# 242
  • София
Аз като за последно очаквах повече от Ина и Борис, но иначе да Ина беше далеч по- убедителна. А задължително ще се обичат тез Ромео и Жулиета, дано съдбата обаче е по- благосклонна към тях.

Добре де, аз друго се чудя, как Врабчев разбира и идва от сватбата, докато още тече операцията. Очевидно не е защото пациента е починал.

# 243

Добре де, аз друго се чудя, как Врабчев разбира и идва от сватбата, докато още тече операцията. Очевидно не е защото пациента е починал.
А, и аз това се питах. За да дойде в това състояние (очевидно пиян), значи нещо се е случило. Ако пациентът е починал няма защо да го викат и тогава не знам за какво е.

# 244
Аз да съм мъж и пред мен да стои жена, като Ина, така ще я нацелувам...ще я прегърна поне.
Не го разбирам тоя Борис, грам емоция не вложи.
Аз така дървено и котката си не целувам.

# 245
„Захариев, когато го играеш мъж, гледай да не ти треперят ръцете.“„Захариев, когато го играеш мъж, гледай да не ти треперят ръцете.“- Фотев Joy

Само не разбирам защо Врабчев така е яхнал метлата, че са извършили операцията, те си носят отговорността ако тя доведе до летален изход за пациента.

# 246
  • София
Калин, Марио и Галя бяха звездите на този епизод. Хайде и Стаменова. Simple Smile
Хареса ми определено. Не съм оптимист обаче за пациента... То и за това Врабчев ноже да е толкова бесен

# 247
  • Разпиляна във въображението
Ами някой може да е изискал от горкия Вергов да играе така - важен и  надут  newsm78
Ние не коментирахме екранният му образ, а самият Вергов, като човек Wink

Да си кажа, че не ми харесва Банков, образ. По лятото, когато тук беше основно Банков-Огнянова, постоянно питах как могат да харесат такъв мъж /герой/, но май повечето симпатии бяха към актьора.

Сцената между Стаменова и Фотев щеше да е още по-силна, ако той се беше поизправил до нея и някак над нея. Ох, добре играе актьора, но не мога да преглътна ръста му.

За Врабчев - най-искрено се надявам някой да му е снесъл, че се прави операцията, срещу която е бил против и да е дотичал. За равновесието на Марио искам пациентът да оживее, в противен случай може да стигне до своята "критична точка" и всичко да избухне - постоянното притеснение за брат му, чувствата към Зорница и това да ги държи в тайна, загубата на пациент.

# 248
И аз се надявам да е бесен за това, че са го прескочили и въпреки неговото мнение са го направили.
Може пък пациентът да не е умрял и това още повече да го вбеси.

# 249
И аз се надявам да е бесен за това, че са го прескочили и въпреки неговото мнение са го направили.
Може пък пациентът да не е умрял и това още повече да го вбеси.

Хахаха, това е добра идея! Мисля си обаче, че Албена нещо е сгафила - той очевидно влиза по време на операцията и я контрира така. Не виждам, ако всичко е наред, защо ще се стига до Захариев, че и да викат Врабчев от сватба?

Надявам се все пак пациентът да е оживял.

# 250
Врабчев каза че ще напише с големи букви, че не подлежи на анестезия. Зорница го обвини, че е страхлив.
Албена, която има специалност от седмица и още е несигурна, рискува. Врабчев е бесен, защото са го прескочили. Ако пациента беше умрял, щеше да тържествува колко са тъпи. А сцената може да е преди операцията. И да отива при Захариев за да спре операцията. А накрая като го пренебрегват, влиза за да заплаши Албена.

# 251
Добро утро отново Simple Smile

Реших да пусна нещо весело - във връзка с червената рокля на Зорница се сетих за една сцена от доктор Хаус - феновете (които тук май са доста), ще се досетят Wink Нашите сценаристи и това ли са чопнали от другаде?

https://www.youtube.com/watch?v=0gjFTxHH7tw

# 252
Врабчев каза че ще напише с големи букви, че не подлежи на анестезия. Зорница го обвини, че е страхлив.
Албена, която има специалност от седмица и още е несигурна, рискува. Врабчев е бесен, защото са го прескочили. Ако пациента беше умрял, щеше да тържествува колко са тъпи. А сцената може да е преди операцията. И да отива при Захариев за да спре операцията. А накрая като го пренебрегват, влиза за да заплаши Албена.
Мда, това ми се струва най-логично.

# 253
Добро утро отново Simple Smile

Реших да пусна нещо весело - във връзка с червената рокля на Зорница се сетих за една сцена от доктор Хаус - феновете (които тук май са доста), ще се досетят Wink Нашите сценаристи и това ли са чопнали от другаде?

https://www.youtube.com/watch?v=0gjFTxHH7tw
О , това ме зареди с настроение , излизам по задачи супер развеселена - само едно  о-о-х-х и преглъщане на сухо  Joy То това с червената рокля  , облечена  на  хубаво бяло момиче с тъмна коса  си е класика  Party
Все ме  учудва  защо  това Пиленце /Врабчев/ е такава гадина този сезон , а после се сещам ,че за 30 секунди ни обясниха ,че  се били разделили със София .

# 254
  • София
Искам да дават Фотев по-често. Много ме кефи.

Общи условия

Активация на акаунт