Отговори
# 345
Незнам за вас, но мен ме забиха в земята с монолога на Марио и интрото с двойките.

Много ми хареса доверието, което показаха тримата преди операция

Марио призна пред Войнова, че би спал със Зорница? Правилно ли го разтълкувах?

# 346
Оо много хубав монолог на Марио. Heart Тримата в съблекалнята бяха много симпатични, изглеждаха толкова задружни.  Толкова ги харесвал и двете, че щял да преспи с една от тях хахаха, ние знаем с коя и тя си знае. Joy

# 347
Разкошно начало Heart

Марио призна пред Войнова, че би спал със Зорница? Правилно ли го разтълкувах?

Да,като го завоалира, че ги харесва и двете. Опита се хем да ги разведри, хем да си каже какво му е на сърцето.

# 348
Ох, изпуснах началото. Някоя добра душица ще каже ли с две думи какво стана?

Харесаха ми Тони и Албена. Дано стане нещо при тях!

# 349
Лора и Мазов в колата как си говореха хахаха. "Айде Тоше" Joy Много готини с това чувство за хумор.

Войнова и Тони по-често да ги сблъскват така по коридорите. Wink Grinning Обаче тя издаде работата, сега Тони ще разбере.

Гълъбчета Heart EyesGrinning
Скрит текст:

# 350
А Войнова дали ще разбере правилно признанието на Марио?

# 351
  • София
*Stela, трябва да го гледаш, много силно и за мен. Страхотен монолог на Марио и интересна сцена в съблекалнята. В първия момент си помислих, че е леко странно, но Марио беше много готин.

Иначе дадоха Захариев да прави видеозон на Галя и как Наталия приготвя Калин. Калин беше много готин, весел и според мен с голямо очакване. Дадоха и Мазови в колата. Мазов пак с чувство за хумор, а не гадняр.

Ще разбере според мен. Това момиче ще има пръст в разкриване на тайната на Марио и Зорница   Simple Smile

# 352
Стела, имаше монолог на Марио за добрите и лошите войници в тялото ни - хормоните на шастие и страх.
Фотева и Тасев се срещнаха на покрива, говориха си. Петър прегледа Галя. Марио и Зорница се преоблякоха, той и подаде ръце, хванаха се, допряха си главите, викнаха и Войнова при тях, тя им каза че има начин да се отпуснат като си доверят по една тайна. Албена каза, че я е страх и е мислела да се откаже, Зорница, че я е страх, че в медицината й върви повече от в любовта, а Марио каза, че толкова ги харесва и двете, че би спал с една от тях.
Дадоха и Мазови, остават им ден два до раждането. Бяха сладки, шегуваха се, целунаха се.

# 353
Абе Тони и Албена......не са лоша двойка....всъщност Joy Още малко и съвсем съм я одобрила Simple Smile

Интересно ми е Тони защо се хвана за лъжата на Марио - не е ли свикнал с лъжи?

Стела, имаше много хубав монолог на Марио на фона на двойките - гледай го после, струва си

Яницааааа, снимката!!!!!!

# 354
Това беше втория пирон в ковчега на тайната любов на Марио Grinning Тони повдигна вежда онзи ден при кафе машината. Сега ще си зададе въпроса защо Марио лъже. След сцената с Врабчев всичко ще му се избистри Grinning

# 355
  • Русе
Като започна сериала, Биляна беше на 27. Сега колко са минали - година-две. Значи, да речем е на 29. Снимката на Пецко и Надя /майката на Войнова/ е от преди 29 години. Значи аферата им е по време на брака му с Виолета.

# 356
Разговорът между Марио и Тони беше странен - не смятамн, че Тони обивнява брат си.

Захариев ми иде да му шибна един шамар. Има право, но все пак.....Калин откога е в тази болница?

# 357
Тони сега не обвинява брат си, но като малък най-вероятно да. А и вероятно самият Марио се обвинява.

# 358
  • Ню Йорк
Д-р Грозник, Зорито и новичката май ще си заформят тройчица  Joy

Братчето и то този лиги по новичката май Wink

# 359
Айдеее тая операционна сестра ще ги издаде. Ех, гадна работа.

Браво на Петър, много добре се държа пред Врабчев.

Общи условия

Активация на акаунт