Отговори
# 330
Първоначално си помислих, че Захариев се притесни как ще се отрази това на болницата, все пак Фотев не е света вода ненапита. Обаче после се зачудих защо веднага реши, че някой от лекарите го е сложил и отхвърлих това, че се притеснява болницата да не пострада.

Аз от разговора между Захариев и стилянова пред билборда останах с впечатлението, че същият е едва ли не почти до болницата.
Макар, че беше до булевард, а та е в гората малко... Но нейните думи бяха от типа - айде, бързо да влизаме, че нямам време

# 331
И накрая доцент Захариев ще се окаже с 4 деца + Войнова Grinning

# 332
Време беше да се възползват от бременността на Ралица, а и трудно ще се скрие вече.

# 333
целувката на Тасев снощи беше като на ученик в 7-ми клас, докато при Фотева има потенциал за горещи сцени ✌
Не знам кой режисьор е одобрил и харесал тази сцена... сигурно същия, които преди време ни показа Биляна и Сашо като зайци в любовен период 🙄

# 334
  • Mediterraneo
Да, Фотева успя да запали снощи, да излезе от тази скованост, която не знам на актрисата ли да я отдам или на образа.

# 335
Когато гледам любовна сцена с БОРатино и малвИНА 😁

# 336
Да, Фотева успя да запали снощи, да излезе от тази скованост, която не знам на актрисата ли да я отдам или на образа.
Според мен е от образа й, който тепърва ще се разчупва.

# 337
Когато гледам любовна сцена с БОРатино и малвИНА 😁

Много точно определение на вчерашната им сцена. Joy Едно към едно. Joy Жената така хубаво му обгърна лицето с ръце пък той не помръдна.
Ина ми харесва повече без Тасев около нея, в сцени с други. Вчера при Жекова беше страхотна преди да омекне. Grinning Отива й да го играе лоша, направо ме стресна как набързо изрина всичко от бюрото на Жекова.

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 17:28 от yanitsa.s

# 338
Аз Ина в ролята на кучка, която тайно прави разни добри неща я харесвам повече, отколкото като влюбена жена.

Спомних си нещо. Нали имаше един репортаж за снимките и там даваха боя довечера. Та там имаше един кадър, в който Захариев прегръща Зорница. И се чудя дали това означава, че пациентът все пак ще си отиде. От друга страна, представят операцията като много сложна и рядко правена в България, няма да е много мотивиращо да е неуспешна Grinning
Скоро ще разберем, де, просто си се чудех.

# 339

Ина ми харесва повече без Тасев около нея, в сцени с други. Вчера при Жекова беше страхотна преди да омекне. Grinning Отива й да го играе лоша, направо ме стресна как набързо изрина всичко от бюрото на Жекова.
Определенооо. Много ми хареса и на мен лошата Ина. Дано омекването да беше част от плана.  Grinning Laughing

# 340

Определенооо. Много ми хареса и на мен лошата Ина. Дано омекването да беше част от плана.  Grinning Laughing
Определено си е прихванала малко от поведението на мъжа си, няма как.

# 341
  • Разпиляна във въображението
И накрая доцент Захариев ще се окаже с 4 деца + Войнова Grinning

Което е тъпо. Какъв избор е имало пред Петър, за който спомена онази? Войнова изглежда по-малка от Биляна, значи кексът отново е забъркан по време на брака му и този на другата? Не знам, просто цялата тази мешаница, която забъркват сценаристите не ми е приятна.

# 342
Да, и на мен това ми е малко неприятно. Както и фактът, че отношенията между мъжете и жените като цяло ги поставят много на плътско ниво. Да не вземе човек да изпие с някого една бира и да изиграе една табла (Калин и Мишева) и веднага трябва да акцентираме върху пипната ръка, смутен поглед и т.н. Прекалено ми е. И до такава степен постоянно ги забъркват, че вече се хващам, че всеки жест го тълкувам като вероятно развитие на любовна история. Вчера Марио като хвана Войнова за рамото за благодарност, че ще анестезира пациента, изтръпнах. Викам си - край, и тука ще гледаме някоя нещастно влюбена девойка Joy

# 343
Определено , голям играч се оказа доцент Захариев Grinning . Имал е връзка с майката на Албена преди Виолета, или е имал паралелна връзка и е избрал Виолета Grinning

# 344
От срещата в ресторанта аз останах с впечатлението, че майката на Албена и Петър са били гаджета и след това той е избрал Виолета.
Все пак, ако му е била любовница надали така открито ще се снимат и размят снимки, преди 30+ години не е било току така да си извадиш телефона и да се снимаш, а и се подразбра че двете семейства са поддържали приятелски отношения в миналото.

Общи условия

Активация на акаунт