Отговори
# 315
Анонс за екшъна довечера Grinning
https://nova.bg/accents/view/2018/04/19/213460/
Врабчев сигурно ще види Захариев как отмества косата на Войнова, а тя се усмихва срамежливо и от там ще пита Пешко дали спи с нея.

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 14:26 от yanitsa.s

# 316
  • София
Малко смешно беше това с билборда - Захариев го вижда сутринта и веднага решава, че е свързано с болницата. Чак и Наталия се тръшка за кризисен ПР. Щото Фотев няма друг бизнес,  който повече отива на надписа. Ама нали св. Кирил е единствено и неповторимо място на планетата 😂

# 317
  • Разпиляна във въображението
Не се знае къде е билборда. Я си представете да е на входа на алеята към болницата.

# 318
Малко смешно беше това с билборда - Захариев го вижда сутринта и веднага решава, че е свързано с болницата. Чак и Наталия се тръшка за кризисен ПР. Щото Фотев няма друг бизнес,  който повече отива на надписа. Ама нали св. Кирил е единствено и неповторимо място на планетата 😂

Да, това много тъпо го бяха измислили.
Той и за миг не се замисли кой би могъл да направи такова нещо, а веднага заключи, че е някой от болницата и че той самият се оказва  по този начин замесен.

# 319
  • София
Не се знае къде е билборда. Я си представете да е на входа на алеята към болницата.
Беше на голяма улица - отзад вървеше трамвай.

# 320
  • Разпиляна във въображението
То и болницата има асансьор с повече копчета, но етажите й са два Simple Smile

# 321
Само аз ли не разбирам какво говори " мъжемелачката" Мишева? Че е добър професионалист- да, но чак пък всички да ревнуват от нея? Дикцията на актрисата е кофти, а и басовите нотки определено не ми са секси, ако това е целта...

# 322
  • Mediterraneo

И се воооооооозят нагоре- надолу, вооооооозят.

# 323

И се воооооооозят нагоре- надолу, вооооооозят.

Абе те асансьора май най- много за срещи го ползват.
Много интересни засечки са се случвали там.

# 324
Напоследък се засичат и по стълбите доста. Simple Smile
На мен ми липсва покрива. Явно досега беше студено, та не го ползваха много. Вчера пациентът на Огнянова пушеше там, стоплило се е значи, може да почнат да си устройват срещи Simple Smile

Много се радвам, че Калин се реши на стъпката да иска да се върне в болницата. Дори и да продължава да е в количката, много повече предпочитам да го виждам в болницата сред екшъна, отколкото вкъщи самосъжаляващ се.

# 325
И на мен за билборда ми направи впечатление, че веднага с болницата го свързаха. Човека е оръжеен бос, кой знае още какви други бизнеси има, ама Захариев като рече, че е заради тях... сякаш са най-важните. Смях.

На мен пък Мишева малко груба и мъжкаранеста ми идва. Като я дават в цял ръст не виждам нещо женствено в нея. И походката й една никаква...

# 326
За билборда хич не съм се и замислила защо така реагираха всички. Но е логично да е в близост до болницата все пак, за да схване Фотев за какво иде реч, едва ли Стаменова ще го сложи на другия край на София. Доколкото чух каза, че на три места е поръчала, но това са подробности и няма смисъл да задълбаваме.
А и както видяхме в първия епизод “колегите” на Фотев по съвсем различен начин си решават разногласията, няма да тръгнат билбордове да му слагат 😀

Още преди старта на сезона, когато дадоха Калин в инвалидна количка, автоматично приех, че каквото и да става, накрая той ще се оправи.
Всички знаем колко са хорър сценаристите, но ми изглежда, че този сезон определено са си взели поука и не сеят смърт и ужас под път и над път.
Калин е силно положителен герой и вярвам, че ще го вдигнат на крака!

# 327
И на мен за билборда ми направи впечатление, че веднага с болницата го свързаха. Човека е оръжеен бос, кой знае още какви други бизнеси има, ама Захариев като рече, че е заради тях... сякаш са най-важните. Смях.

Първоначално си помислих, че Захариев се притесни как ще се отрази това на болницата, все пак Фотев не е света вода ненапита. Обаче после се зачудих защо веднага реши, че някой от лекарите го е сложил и отхвърлих това, че се притеснява болницата да не пострада.

# 328
Напоследък се засичат и по стълбите доста. Simple Smile
На мен ми липсва покрива. Явно досега беше студено, та не го ползваха много. Вчера пациентът на Огнянова пушеше там, стоплило се е значи, може да почнат да си устройват срещи Simple Smile

Много се радвам, че Калин се реши на стъпката да иска да се върне в болницата. Дори и да продължава да е в количката, много повече предпочитам да го виждам в болницата сред екшъна, отколкото вкъщи самосъжаляващ се.
Добре, че беше Кръстева да го извади от самосъжалението му, готина ми е тя.

# 329
  • Русе
На мен пък Мишева малко груба и мъжкаранеста ми идва. Като я дават в цял ръст не виждам нещо женствено в нея. И походката й една никаква...

Точно като я дават в цял ръст и на мен не ми е привлекателна. И не ми харесва как се облича. Плюс дикцията - една такава гъгнеща.
Много харесвам Фотева и Тасев поотделно. Но Тасев според мен визуално най си подхождаше с Вяра. Останалите са му като каки.
Войнова също не ми харесва особено.
Липсват ми Мазов и Хинова. Дано скоро да им се роди детето и да разкарат Ванчето по някакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт