Отговори
# 30
не, Банков ще се влюби в Пенев и на него най-после ще му се усмихне щастието Joy
Ако разсъждаваме логично, 3-4 месеца, колкото минаха, откакто Банков замина, не са достатъчни изобщо за възстановяването на жена му. Така че се очаква и трябва да си седи при жената и да си я гледа. Естествено, може да е починала междувременно, но това пък ще е върха на наглостта му - опс, оттървах се от жената, идвам си при теб. Аз наистина не мога да си представя развитие на връзката им. "Зорке, ние убихме едно наше дете, ма искаш ли да си направим ново??", примерно...
В крайна сметка каквото-такова, не можем да повлияем върху сценаристите и техните идеи. Но се надявам, че като изградиха толкова грижливо образът на Марио и неговата история със Зорница няма да ги съсипят заради единия сеир.

# 31
  • Разпиляна във въображението
Аз Марио на голяма бяла птица не давам. Намирам дома й, оправям й куфара, викам такси и я стоварвам пред Банков.

# 32
И аз да си кажа - никъде не искам да ходи Зорница.Grinning Вярвам, че е умна жена и е разбрала, че си е изпатила доста от Банков. Марио е съвсем друг тип човек и мисля, че ще предпочете да остане с него.

Темичката е под любовен надслов, харесва ми. Heart

# 33
Аз Марио на голяма бяла птица не давам. Намирам дома й, оправям й куфара, викам такси и я стоварвам пред Банков.

Е, не е казано, че Зорница веднага ще се хвърли на врата на Банков....надявам се...

# 34
Ами ако се върне, ама с жена си, кво правим тогава Joy ние тук го мъдри ако се върне сам, ама може да не е сам. Та ако се върне хипотетично с жена си, шанса Зорница да се върне при него и да се откаже от Марио клони към минуссс.

Роси, не мога да се съглася с теб за Диана, за мен тя е много красива жена, без да бъде наконтена или нещо такова.

Жена му ще се влюби в Марио, Тони ще се влюби в жената на Банков, а Банков ще се влюби в Ина Фотева  Joy

Банков ще се влюби в Марио, Зорница и жена му отиват в манастир, след като разбират, че мъжете им са двойка.

# 35
Харесвам Зорница, но Ина играе страхотно. Браво на младите ни артисти в този сериал

# 36
Жена му ще се влюби в Марио, Тони ще се влюби в жената на Банков, а Банков ще се влюби в Ина Фотева  Joy

Банков ще се влюби в Марио, Зорница и жена му отиват в манастир, след като разбират, че мъжете им са двойка.

Joy Спокойнооооооо, Супер Тони ще ги оправи и двете Joy Joy
Ох, не мога, с глас се смея, какво ни причини една снимка?

# 37
не, Банков ще се влюби в Пенев и на него най-после ще му се усмихне щастието Joy
Ако разсъждаваме логично, 3-4 месеца, колкото минаха, откакто Банков замина, не са достатъчни изобщо за възстановяването на жена му. Така че се очаква и трябва да си седи при жената и да си я гледа. Естествено, може да е починала междувременно, но това пък ще е върха на наглостта му - опс, оттървах се от жената, идвам си при теб. Аз наистина не мога да си представя развитие на връзката им. "Зорке, ние убихме едно наше дете, ма искаш ли да си направим ново??", примерно...
В крайна сметка каквото-такова, не можем да повлияем върху сценаристите и техните идеи. Но се надявам, че като изградиха толкова грижливо образът на Марио и неговата история със Зорница няма да ги съсипят заради единия сеир.

Абсолютно !
Ако ни отнемат удоволствието да изживеем щастливите моменти на Марио и Зорница, при положение, че досега с такова внимание ни подготвяха за това, ще е брутално.
За какво да правят образът на Марио толкова завладяващ, при положение, че планират да докарат доцента и да го заменят просто ей така.
Това е като да ти дадат бутилка страхотно вино, бавно да завърташ тирбушончето, завъртане след завъртане, лекичко подръпваш накрая, чуваш заветния звук, помирисваш аромата на виното, наливаш си лекичко, чуваш как клокочи в чашката, притваряш очи, за да отпиеш и някой ти дръпва чашата от ръката.

# 38
Айде на промото, стига с тоя Банков. Joy
 http://play.nova.bg/programi/ochakvaite/938985
Да си седи в Дойчланд и да си намери една германка. Joy

# 39
И аз това се чудех - защо тръгваме с презумпцията, че Зорница ще се обеси на врата на Банков на секундата. Ако толкова беше готова за такова нещо, нямаше да е в ступор от позвъняването му, щеше да му вдигне веднагически и едва ли щеше така спокойно след това да отиде при Марио, че и да страда за него. За краткото им познанство Марио ѝ е дал в пъти повече любов, грижа и уважение, отколкото Банков за цялата им връзка. Може да се поразклати, нормално е, много е натоварена емоционално покрай връзката си с доцента. Но чак пък да хукне презглава към него....

Обаче тая тъпа снимка измести фокуса от снощния епизод, а той беше толкова хубав, че ми се иска още веднъж да споделя колко много ми хареса как Марио, макар и още неготов да се бори, е приел чувствата си и колко хубави неща каза на Зорница - и в операционната, и после в съблекалнята.
Като казах съблекалня - тия хора нямат ли собствени шкафчета? Всеки път се преобличат на различни места.

# 40

Божееее, Галя голяма кучка става! Ох, как искам Албена да се окаже дъщеря на Захариев, ще ѝ увисне ченето!

# 41
Не мога да видя промото - Галя какво пак се изявява?

И аз все това си мисля, че Албена ще се окаже дъщеря на Захариев /и тя анестезиоложка като Биляна/.

# 42
  • София

Божееее, Галя голяма кучка става! Ох, как искам Албена да се окаже дъщеря на Захариев, ще ѝ увисне ченето!
Галя си пази Пешко. Това в противовес на тези, които смятаха, че вече не го обича.

# 43
Галка ще се развихри.... вече съм на 99% сигурна, че Албена е дъщеря на Захариев.

А Тасев и Ина продължават да си търсят белята 😀 ще стане интересно Жекова какви ще ги натвори.
Междудругото вчера Владов и Пенев като се ровеха във вайбъра му очаквах да намерят съобщенията с Фотева, ама те към Верчето се бяха съсредоточили.

# 44
Анна, едно в да го обича, друго е да си пази сибствеността. Галя не е глупава, има си и интерес.

Общи условия

Активация на акаунт