Отговори
# 225
Да защитиш дамата на сърцето си от грозни думи е красиво, романтично и рицарско.
Виж, ако защитиш почти непознатата анестезиоложка, имамв проблем Joy

А вие забелязахте ли, че Албена каза едно и също нещо и на Галя, и на Марио - ти си единствения, който се отнесе добре с мен. Първо, че е долна лъжа и второ - двамата са единствени...

# 226
Аз се издразних, защото реално и Зорница се държа добре с Албена. А Галя го направи нарочно - така ударът с бележката беше по-голям

# 227
Съдейки от реакцията на Марио, който беше обхванат от ярост, думите на Врабчев със сигурност са насочени към Зорница. Той едва ли би реагирал така за друга, колкото и да е рицар.

# 228
А вие забелязахте ли, че Албена каза едно и също нещо и на Галя, и на Марио - ти си единствения, който се отнесе добре с мен. Първо, че е долна лъжа и второ - двамата са единствени...
Hа Галя го каза преди тя да й напише в листа да внимава със Захариев. После се панира и с думите към Mарио, според мен, искаше да покаже, че е сгрешила за отношението на Галя. Hо забрави за Зорница, за Захариев, за ceстрите дори - не е като да не е получила разбиране и от други.

# 229
  • Варна
А какво каза Марио на пациента за оцелялото две годишно дете от самолетната катастрофа?

# 230
  • Там,където се събуждам щастлива.
А какво каза Марио на пациента за оцелялото две годишно дете от самолетната катастрофа?

Че е живяло само ден!

# 231
Дона, заповядай Simple Smile

# 232

Много благодаря! Ама са супер сладки беее, не мога да им се нагледам на тия братлета Heart Eyes

# 233
Много добре изиграни мимики на лицата им!

# 234
Малко ме притеснява връщането на Калин на работа. Страхувам се, че сценаристите няма да бързат да го изправят на крака и ще задълбаят в темата за адаптирането на инвалидите. То това е хубаво, но защо трябва да е на гърба на Калин.

# 235
Ейй, тия очи как играят. Heart Eyes

# 236
  • София
Докато оправя децата за сън и изпуснах екшъна тук.

Хайде да дам повод за още подигравки, но ви казвам честно, така не съм се вълнувала от сериал от " Рицаря на бялата дама". Тези по- по- невръстните знаят за какво говоря.

Отново много добър епизод.
Стаменова е желязна, има смелост тази жена.

Калин се завръща, най- после. Искам да го гледам с Марио Ковачев, да спорят за сложни медицински случаи, да оперират и да спасяват пациенти.

Гледам нито дума за Ина и Тасев и рамантичните целувки в склада. Не ме бийте, но не им се получи. Докато ги гледах и се чудех кой е по-голямо дърво в целувките и показването на нежност Тасев или Банков. Иначе няма да е края това, ясно е, но Фотев май надушва нещо и няма да даде феята без бой.
Жекова, таз жена е страхотна, точно така я възприемах, в наивността си и в желанието всичко да е наред с болницата се меси и там където не и е работата. Не го прави с лошо, нищо че така изглежда.
А Марта отново прекрасна, така добре се справя с този персонаж.

За Ковачев и Огнянова няма да се повтарям, но не мога да не кажа, че Марио е прекрасен образ. Толкова пълнокръвен, груб и дръпнат в един момент, в другия нежен и уязвим. А Велислав го пресъздава толкова убедително. Нито за миг не съм се осъмнила какво точно чувства героя
Ми да им се невиди и на сценаистите и продуцентите и прочие, само да са посмели да го пипнат.

# 237
Росита, съгласна съм - не им се получи. Химията никаква я няма, поне така виждам нещата аз. С Вяра май по-добре му сe получаваха целувките. Относно кой е по-голямо дърво в тия неща - за Тасев съм с две ръце. Joy На Банков целувките с Огнянова бяха пожар.

# 238
Може би, не бяха целувки пожар, защото Тасев осъзнава риска и иска да я предпази. Или себе си? Той и на няколко пъти се опита да я спре!

# 239
Съдейки от реакцията на Марио, който беше обхванат от ярост, думите на Врабчев със сигурност са насочени към Зорница. Той едва ли би реагирал така за друга, колкото и да е рицар.
Изгледах го сега отново промото - категорично са към Зорница думите на Врабчев, а Марио е просто в ролята на разярения бик, направо имам чувството, че ще му пръсне главата от бяс към Врабчо. Grinning

Ина е прекрасна и след Зорница ми е любимия дамски персонаж. Тасев не ми пречи. Но химия...да, на десетокласници. Но пък има нежност, грижа, пазене на крехката дама. Абе сладки са, нека се обичат децата Grinning

Спасяването на детето от Калин беше изключителна сцена. Седях и си мислех за това какво е да ти тече в кръвта лекарската професия...

Общи условия

Активация на акаунт