Отговори
# 255
Искам да дават Фотев по-често. Много ме кефи.
И аз.

Първия пост е много хубав. Благодаря ви, Мириел и Донна!

Тази седмица не мога да гледам и разчитам само на коментарите ви.

# 256
О , това ме зареди с настроение , излизам по задачи супер развеселена - само едно  о-о-х-х и преглъщане на сухо  Joy То това с червената рокля  , облечена  на  хубаво бяло момиче с тъмна коса  си е класика  Party
Все ме  учудва  защо  това Пиленце /Врабчев/ е такава гадина този сезон , а после се сещам ,че за 30 секунди ни обясниха ,че  се били разделили със София .

Марио има какво да учи за реакциите към направените жени Wink Макар чееее, сцената в асансьора си беше твърде добра Grinning

Ей, вярно, добре, че напомни за раздялата. Аз все се чудех как да оправдая поведението на Врабеца (че нали ми е любимец). Сетих се каква мила сцена имаха в предния сезон - на рождения му ден, когато той й призна, че е сам и самотен и тя му се обясни там нещо и после класиката "секс на дивана в подпокривното". И уж "заживели щастливо", а сега пак разделени. Их, не го измислиха добре това Thinking

# 257
Най-накрая да "прогледнете" за Врабчевия Simple SmileТолкова е арогантен и зъл,повечето ;подигравки са от него,не от Пенев.Пенев е безопасна игла,а този е и злобен,а пък и актьора ми е Frowning1

Боби -:evergreen_tree:нищо не направи,но пак бяха сладки.Ина прави нещата хубави,нейното пърхане около него,очакването,нетърпението да го види,ревността,всички тези емоции ,които сме изпитвали ние жените..Много чисти изглеждат чувствата ѝ.Отиват си визуално много.Боби го преглъщам покрай Инка Simple Smile

# 258
И въпреки това вчера показа, че все още го е грижа за София ✌
За мен до скоро си беше добър образа на Врабчев, пускаше шегички, но не е било със злоба. Напоследък нещо го окепазиха....

# 259
Пускам една статийка за  жълтия гущер , източникът не е  проверен
http://bradva.bg/bg/article/article-141676#.Wtg5LdTFK70
Трябва да сме готови за сблъсак , но съм оптимистка .

# 260
Най-накрая да "прогледнете" за Врабчевия Simple SmileТолкова е арогантен и зъл,повечето ;подигравки са от него,не от Пенев.Пенев е безопасна игла,а този е и злобен,а пък и актьора ми е Frowning1

Амбър, за мен Врабчев е един типичен за повечето сериали персонаж - онзи "зъл и арогантен, който е такъв, защото е наранен и под черупката пази нещо мило и добро" и т.н.. това си е голямо клише във филми и сериали. Разликата е, че обикновено това е главния герой, а не един от второстепенните.

# 261
Дона, за червената рокля се сещам и по назад във времето от филма "Хубава жена", не мисля че цвета, който използват е случаен, червеното е огнен и секси цвят за рокля и бельо (макар, че аз не понасям червено бельо Grinning) често във филми и сериали го използват Simple Smile

И аз имам някакви такива мисли, че е така напоследък хаплив заради раздялата и то по доста гаден начин, и преди е бил доста хаплив, ама подигравателно, а сега е с цел да засегне - доктор Смърт, от краткото промо как е хванал Албена за брадичката, след това ще видим и излиянията му към Зорница.

Тасев не е дърво, той е цяла вековна гора за мен, добре че е Ина да спасява положението, че ако разчитам на него Grinning

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 09:54 от maichetoo0o

# 262
Дона,и за  Мазов и за Врабчев такива са ви защитите,но не ги харесвам тези хора.Прекалено много сарказъм влагат в шегите си и  клонят към злоба.Пенев е много по-мек в подигравките си,за мен той не влага лоши чувства,докато за другите двама не съм сигурна.Това разбира се,си е мое възприятие,не е задължително да има съгласни.

# 263
  • София
Врабчев ги подкара по домакинска книжка. Първо ще обвини Захариев, че спи с Албена, после и братята със Зорница. Развалиха му симпатичния образ.
А Инчето първо се изрепчи на Жекова, а после като малко дете и се обяснява.
Стаменова обаче и тя се стресна от Фотев. Особено когато няколко пъти я накара да се съблече.

# 264

Боби - Flowers Evergreen Tree нищо не направи,но пак бяха сладки.Ина прави нещата хубави,нейното пърхане около него,очакването,нетърпението да го види,ревността,всички тези емоции ,които сме изпитвали ние жените..Много чисти изглеждат чувствата ѝ.Отиват си визуално много.Боби го преглъщам покрай Инка Simple Smile

Съгласна съм и за Врабчев, и за Ина.

# 265
  • София
Напълно съм съгласна с Амбър. И Мазов и Врабчев са прекалено арогантни и саркастични. Във вчерашния епизод, бяха дори зли. Изключително лошо усещане оставиха и двамата у мен - нахвърлиха се срещу Огнянова и Бойнова по много злобен начин.

Ина е точно като дете, а Жекова истинска дойка, която между другото не умира в Ромео и Жулиета Joy

# 266
Дона,и за  Мазов и за Врабчев такива са ви защитите,но не ги харесвам тези хора.Прекалено много сарказъм влагат в шегите си и  клонят към злоба.Пенев е много по-мек в подигравките си,за мен той не влага лоши чувства,докато за другите двама не съм сигурна.Това разбира се,си е мое възприятие,не е задължително да има съгласни.
Да бе, ясно, всеки има лично мнение, пък и тук чешем езиците, не е на живот и смърт работата Joy
Аз просто опитвам да (си) обясня типажа, който са вкарали. Когато не ми харесват, си го казвам - като снощи - тази вечер също няма да харесам Врабчев - думите му към Войнова и Огнянова ще са много грозни.

Пенев ми е малко...де да знам.....глуповат и неамбициозен. Макар, че не би трвябвало да е такъв - за толкова години учене на професията няма как да е глуповат. Просто такъв вид има в моите очи.
За Мазов съм малко 50:50 - в първи сезон беше просто отвратителен и откорвено го ненавиждах, а 2ри и 3ти така и не съм ги гледала още.

# 267
Пускам една статийка за  жълтия гущер , източникът не е  проверен
http://bradva.bg/bg/article/article-141676#.Wtg5LdTFK70
Трябва да сме готови за сблъсак , но съм оптимистка .

Мисля, че напоследък чарът и сексапилът на Вергов доста се преекспонира.
Чак пък екстази, оргазми от появяването на Вергов... той да не е Ален Делон, в крайна сметка.
Гледам във филма Посоки изобщо не припадат по него.

# 268
Мисля, че напоследък чарът и сексапилът на Вергов доста се преекспонира.
Чак пък екстази, оргазми от появяването на Вергов... той да не е Ален Делон, в крайна сметка.
Гледам във филма Посоки изобщо не припадат по него.

То щото един филм.....да ти умре коня.....сори за рязкото изказване, ама имам крайно мнение за тоя филм.
Абе женички с розови очички - да отидат да го гледат в театъра или да си пуснат старите му сериали - играл е в много.

# 269
Aааа, страшен  Grinning
Тасев що не го оставиха да ce изявява само като доктор. Там е перфектен, много добре стои в тази роля. Hо не му се отдава да пресъздава по-дълбоки чувства, в което няма нищо странно, не е актьор, все пак. Трудно е да играеш така, че емоциите да изглеждат истински. Ирина го прави прекрасно, но насреща като няма никой, не ми е достатъчно да им повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт