Отговори
# 285
  • Разпиляна във въображението
Батко не изглежда доволен. Гледа надолу. Може би нещата не са минали чак толкова добре.

Разбирам и Врабчев, реакцията му за операцията, а не думите, с които се нахвърля върху Войнова. Зорница е добра душа, а Марио иска да помогне заради собственото си минало. И двамата разсъждават повече със сърцето си, отколкото като доктори. Все пак Марио първо отхвърли идеята за операция, но после нещата се промениха, заради миналото му.

# 286
Пак гледах промото - Врабчев накрая казва на Зорница и “толкова си евтина”. Ще е страшно довечера Joy Все повече се чудя какво точно е станало.

# 287
Всъщност, понеже в предния епизод точно Марио каза на Зорница, че не може да взима решения под влияние на емоции, снощи той направи именно това.
През този сезон никой не е умирал от пациентите май, та нищо чудно тази вечер да му е ред на този пациент.

Дона, да, и аз го чух това за евтината, изобщо не се учудвам, че Марио така се вбеси.

# 288
Врабчев влиза с гръм и трясък и веднага почва Албена, Марио става явно раздранен от тона му,а Зори така го изгледа лошо, ако тя първа е изразила защитата си към Войнева, вероятно затова се нахвърля той така яростно и към нея в последствие, а Марио си изпуска нервите.

# 289
  • София
А ако погледнем безпристрастно Врабчев е прав. Особено ако нещо се е объркало с операцията.
Хич не ми пука да ли ще се връща Вергов.

# 290
А ако погледнем безпристрастно Врабчев е прав. Особено ако нещо се е объркало с операцията.
Хич не ми пука да ли ще се връща Вергов.
Дали е прав или крив няма никакво значение. Важното е, че няма никакво право да се нахвърля по такъв начин към когото и да било.

# 291
Именно, няма никакво право да държи подобен тон на никой от тях, че са имали смелостта да оперират и да спасят човешки живот. Раздразнен е, че са го прескочили и са взели младата, и все още не много опитна Албена, а те не ми изглеждат като хора изгубили пациента си, Марио си наклони главата след като почна със словоизлиянията Врабчев опивайки сякаш да не избухне, но като засегна Зори му е прикипяло......ще бъде готина сцена все пак, готова съм за зрелище Grinning

# 292
Диана и тя ни подгрява за довечера:

# 293
Зорница не мога да преценя как го погледна - уплашено, че се е разкрил или с любов, че я е защитил...

И двете + стреснато, че е на път да се сбие Grinning От всичко по мноогооооо А бесен, влюбен мъж е супер Wink

И все пак да не ме обвинят в инфантилност - Калин ще има силна сцена май

Ама според вас Марио ще каже ли на Врабчев :
 - Да, аз спя с нея, какъв ти е проблема !

# 294
И двете + стреснато, че е на път да се сбие Grinning От всичко по мноогооооо А бесен, влюбен мъж е супер Wink

И все пак да не ме обвинят в инфантилност - Калин ще има силна сцена май
Ама според вас Марио ще каже ли на Врабчев :
 - Да, аз спя с нея, какъв ти е проблема !

Оооооо, да се изпусне пред брат си? Ох, не вярвам, ще стане лудница. Все пак си мисля, че ще си овладее думите, а ще действа с юмруци. Или се надявам да е така Joy

# 295
  • София
Ох, взе да ме дразни режисьора с тази кахърна физиономия на Зорница, та чак и тя ми бърка в здравето с тези мимики. Събира й се лицето някак навътре, сякаш носи цялата скръб на света.

# 296
  • София
За едно не мога да оправдая Врабчев - не може да използва подобни думи и да обижда по такъв отвратителен начин. Каквото и да се е случило, подобно поведение е неприемливо и изключително грозно. Това, че е леко пиян не го оправдава.

За медицинския случай - ами да ви призная не знам дали е прав или не. Той си реши проблема лесно - отказа да препоръча пациента за обща анестезия, защото е много рисков. Добре, по Пилатовски си изми ръцете. Но аз се питам, защо хора, като този пациент да нямат шанс за операция. Ако той е наясно с риска, ако е готов да го приеме с ясното съзнание за възможия изход, защо лекар трябва да отказва операция, ако съществува и 1% шанс пациента да оживее. Ух, много е сложно такова решение - да дадеш ли надежда, въпреки нищожната вероятност за успех или да си го пратиш да се мъчи и умира сам в къщи.

Леле, не мога да ви насмогна, много сте бързи Simple Smile

# 297
  • София
За едно не мога да оправдая Врабчев - не може да използва подобни думи и да обижда по такъв отвратителен начин. Каквото и да се е случило, подобно поведение е неприемливо и изключително грозно. Това, че е леко пиян не го оправдава.

За медицинския случай - ами да ви призная не знам дали е прав или не. Той си реши проблема лесно - отказа да препоръча пациента за обща анестезия, защото е много рисков. Добре, по Пилатовски си изми ръцете. Но аз се питам, защо хора, като този пациент да нямат шанс за операция. Ако той е наясно с риска, ако е готов да го приеме с ясното съзнание за възможия изход, защо лекар трябва да отказва операция, ако съществува и 1% шанс пациента да оживее. Ух, много е сложно такова решение - да дадеш ли надежда, въпреки нищожната вероятност за успех или да си го пратиш да се мъчи и умира сам в къщи.

Леле, не мога да ви насмогна, много сте бързи Simple Smile
В една реална ситуация никой няма да оперира този пациент. Те и тук казаха - върнали са го от няколко болници. Аз не съм лекар и повечето тук не сме, та емоциите взимат връх. Те и повечето доктори не са като по филмите, не само в Откраднат живот. Помня преди време имаше някакъв скандал около Спешно отделение, та докторите обясняваха, че има огромна разлика между сериал и реални ситуации. Защото хората отивали с нагласата, че в спешното могат и умрял да съживят едва ли не, а то всъщност не е така.

# 298
  • somewhere near the sea
Лелееее, хора, вие по цял ден във форума ли седите? Не работите ли? За два дни изписвате една тема.

# 299
  • Разпиляна във въображението
Марио си е баш с наведена глава, когато Врабчев идва. Гледа надолу някак безволев. Стана, когато Врабчев вече захождаше към Зорница. Бих предположила, че не го свърта, не се сдържа на едно място и става до отиде до прозореца. Нещо такова. След това става мазалото. Направо виновни ми изглеждат всичките.

Общи условия

Активация на акаунт