Отговори
# 450
  • Там,където се събуждам щастлива.
И според мен не е имало нещо повече от целувки. Къде видяхте насинена Ина?

В промото е със слънчеви очила и Тасев я накара да ги махне.
Не мисля, че Фотев толкова бързо е разбрал...

# 451
  • Ню Йорк
Аз мисля, че само целувки е имало между Ина и Тасев! Може и да съм доста наивна, де....

В промото Тасев и маха очилата, вижда насиненото и око и казва: разбрал е. Но утре ще разберем дали е така и кой какво е разбрал.

# 452
Като започна сериала, Биляна беше на 27. Сега колко са минали - година-две. Значи, да речем е на 29. Снимката на Пецко и Надя /майката на Войнова/ е от преди 29 години. Значи аферата им е по време на брака му с Виолета.

Не забравяйте как започна -ви сезон, 1- ва серия- Захариев  беше като полова ш....га и почти не пропускаше. Той го раздаваше голям ......

По отношение на промото Ина и Тасев си говорят ,че някой е разбрал. Не се знае кой, по-скоро е някой от болницата. Я Захариев, я друг...

# 453
  • София
Имало е нещо между майката на Войнова (някой написа, но аз пак забравих как и беше името) и Захариев.  Първия път когато се появи тя каза, че Виолета е искала да им разбие вратата и че е ревнувала. Нещо подобно беше. Още тогава си помислих, че сигурно са били съседи и е имало нещо между тях.

# 454
Пецан си беше женкар в началото, но при разни разговори за младостта им останах с впечатлението, че са били силно влюбени и щастливи с Виолета. А след това тя се превръща в свръхамбициозна кучка и Пешко смачкан, гледа да се прави на мъжкар по чуждо.
Ако тази Надя му е била любовница, ми се струва твърде смело така да се снимат - доколкото видях снимката е на обществено място, снимал ги е друг човек, много е показно...
Точно като двойка изглеждаха, а не като хора, които се крият, за да консумират страстта си.

Но пък както казват “вълкът козината си мени...”, всичко може да очакваме от нашия Петър 😀
В крайна сметка дали са били официално гаджета или тайни любовници, за мен няма голямо отражение върху крайния резултат - именно Албена.
Много се увлече Пешко да й коментира екипчето, беше ми грозно поведението му...

# 455
  • София
Така се беше приближил до Войнова, помислих си, че ще я целуне и Галя ще ги види. Гнусничка беше сцената.

# 456
Тасев и Ина определено си играят с огъня и не знам кога ще се опарят. Днес на покрива добре, че никой не ги видя.

На Мазови много ми хареса диалогът.
- Ти си просто донор на яйцеклетка.
- А ти си просто донор на сперматозоиди, и то лениви.
- И куци! Joy
Страхотно, чувство за хумор имат и е добре, че в ситуация като тяхната, не спират да се шегуват един с друг.

Мисля, си за Войнова, Огнянова и Ковачев днес - може около тях да се зароди приятелство. Добър екип бяха, това което направиха в съблекалнята беше много хубаво и позитивно. Войнова с това, че ще се напишка ме разби. Joy Зорница пък като си каза нейното, че личния живот не й върви, а в медицината да, Марио как я погледна.

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 00:56 от yanitsa.s

# 457
Ще влезе Войнова в тяхната компания. Забележи, освен Захариев (чиито подбуди са неясни), триото са единствените, които я приемат добре. С останалите е на нож.
Освен това нали говорихме, че Албена ще се прояви? Е, случи се, надявам се нещата при нея рязко да се променят.

Марио я изгледа така, защото реши, че думите ѝ са насочени (само) към него. Това си беше побутване към него да действа

# 458
Интересна е Албена, но явно няма да развият някакво психическо разтройство при нея и това с боровинките беше между другото. В противен случай не би издържала толкова хладнокръвно поведението на Врабчев и щеше да психяса.

Много ми беше сладка като се разтанцува в кафенето при родителите й и в същото време ми стана много тъжно пт тази сцена... ужасен контраст се получи между нейните емоции и тези на майка й, но това е цената да си родител -  преглъщаш своята болка и се радваш за успеха на детето си. 

# 459
Ще влезе Войнова в тяхната компания. Забележи, освен Захариев (чиито подбуди са неясни), триото са единствените, които я приемат добре. С останалите е на нож.
Освен това нали говорихме, че Албена ще се прояви? Е, случи се, надявам се нещата при нея рязко да се променят.

Марио я изгледа така, защото реши, че думите ѝ са насочени (само) към него. Това си беше побутване към него да действа
За тях беше ясно, че ще я приемат добре. Просто са хора, които не съдят останалите само защото са нови и по-неопитни, нямат предразсъдъци. Всички останали се държаха супер тъпо с нея, не й дадоха шанс, не я предразположиха към ритъма на тяхната работа, което беше грешка и не беше никак професионално. Виждат един нов човек и дай да го тъпчем малко. Това е нещо съвсем типично в днешно време.
Хайде и Тони да си я взема Албена хахаха. Искам да го видя щастлив. С нея изглеждат добре един до друг. Не знам как ще реагира като разбере тайната на брат си и Зорница, но ми се иска тя да му окаже съчувствие и да му е утеха(разбира се като приятелка), а после може лека полека да се случи нещо.
За побутването, мисля, че не беше само там. Думите на пациента бяха много верни и мисля, че и те изиграха роля в решението на Марио. Погледите на Марио и Зорница един към друг бяха показателни, че са схванали смисъла и са разбрали какво трябва да направят.

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 00:04 от yanitsa.s

# 460
За тях беше ясно, че ще я приемат добре. Просто са хора, които не съдят останалите само защото са нови и по-неопитни, нямат предразсъдъци. Всички останали се държаха супер тъпо с нея, не й дадоха шанс, не я предразположиха към ритъма на тяхната работа, което беше грешка и не беше никак професионално. Виждат един нов човек и дай да го тъпчем малко. Това е нещо съвсем типично в днешно време.
Хайде и Тони да си я взема Албена хахаха. Искам да го видя щастлив. С нея изглеждат добре един до друг. Не знам как ще реагира като разбере тайната на брат си и Зорница, но ми се иска тя да му окаже съчувствие и да му е утеха(разбира се като приятелка), а после може лека полека да се случи нещо.
За побутването, мисля, че не беше само там. Думите на пациента бяха много верни и мисля, че и те изиграха роля в решението на Марио. Погледите на Марио и Зорница един към друг бяха показателни, че са схванали смисъла и са разбрали какво трябва да направят.

Още 1-2 епизода да се постарае “снахата” и я одобрявам за Тони Joy Той е толкова добър, заслужава любов и щастие!  Виж как разбра историята на Зори и не яосъди заради това. За разлика от разни “мъже” в болницата.

# 461
Интересна е Албена, но явно няма да развият някакво психическо разтройство при нея и това с боровинките беше между другото. В противен случай не би издържала толкова хладнокръвно поведението на Врабчев и щеше да психяса.
В оня момент Албена можеше да се срине само от дъха на Врабчев в лицето й, със сигурност не е било приятно за помирисване. Joy
Обаче Пешко беше супер, не мога да спра да го хваля днеска. Joy Как спокойно му обясни, че Войнова се е справила отлично и в същото време продължи да си играе на телефона. Такова спокойствие лъхаше от него, не е истина просто. Joy Врабчев как го целуна леко по ухото, Пешко чак се сепна и го изтика буквално от кабинета. Grinning

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 00:36 от yanitsa.s

# 462
Дона, ще използвам твоето определение за тях- Тримата Мускетари, а Тони е Д'Артанян Joy Heart

# 463
Цитат на: Miriel link=topic=1031374.msg36604245#msg36604245 dоate=1524137381
Не се знае къде е билборда. Я си представете да е на входа на алеята към болницата.
Какво е имало на билборда? Какво точно е станало между Фотев и Стаменова?
Не мога да следя филма тази седмица, а от коментарите ви не разбрах.

# 464
На мен пък ми стана тъпо от срещата между Албена и родители те ѝ. Кой съобщава такава новина в кафенето на работното място на детето си?! Ако бяха ѝ казали, не се знае при следващата операция какво щеше да се случи!

Общи условия

Активация на акаунт