Отговори
# 540
Анатомия на близостта и чувствата
Симптоматика:повишен сърдечен ритъм. Погледи, които усещаме, дори да не виждаме. Вълни, които преминават през тялото ни и ни носят топлиа, дори когато е студено.
В организма ни постоянно се борят две Велики сили. Империята на Доброто са трите невро трансмитера, които се освобождават в мозъка: допамин, серотонин, окситоцин. Химическата формула на щастието. Срещу тях се изправя Империята на Злото, която се простира по оста хипоталамус, хипофиза, надбъбречна жлеза. Нанася изненадващи удари с най- силното си оръжие- хормона на стреса- кортизол.
Мислите участват в кръвната циркулация и хормоналния баланс. Мислите активират гените ни и програмират клетките. Ние не сме това, което ядем, ние сме това, което мислим.
Докосването е магическата пръчка на биологията. Притежава силата да променя целия ни метаболизъм. Да потиска болката и страха, да премахва разочарованието и неудовлетвореността.
Всъщност всяка прегръдка, всяка целувка, активира повече клетъчно хормонални реакции, отколкото най силните и смислени думи.

# 541
  • Ню Йорк
Врабчев явно ужасно страда по Стаменова, за да си изпуска така нервите. Аз още не разбирам защо ги разделиха така тихомълком. Може би идеята е била Стаменова да е свободна да си флиртува в Фотев  newsm78

Ваня сама даде на Мазов изхода от ситуацията. Ако той се разведе с Лора и се ожени за нея после може да я освидетелства и да и вземе детето. Другия вариант е тя да умре при раждането, ама пак преди това ще трябва Мазов поне да е признал детето, иначе то отива в дом.

Захариев наистина беше много противен с това умилкване на новичката. Той актьора не е виновен, че изглежда толкова възръстен, а девойката като гимназистка, та на пръв поглед между тях зейва пропаст от около 40 г поне. И аз се надявам да се спре. Naughty

# 542
.

Захариев наистина беше много противен с това умилкване на новичката. Той актьора не е виновен, че изглежда толкова възръстен, а девойката като гимназистка, та на пръв поглед между тях зейва пропаст от около 40 г поне. И аз се надявам да се спре. Naughty
Понякога се съмнявам да се хване с дъщерята на стара приятелка. Някак ще ми е като предателство спрямо нея, още повече ако са били гаджета на времето.

# 543
  • София
Чета в промото, че Ваня ще купува бръмбар за Мазов. Е, откъде ще го вземе, като те от стаята почти не я пускат. Даже си мисля, че вчера Галя затова я плашеше с разкритие. Не защото е рано, а да не щъка много из болницата.

# 544
На кого казвате жълт гущер- на Банков ли?

Дали пък няма вариант да кажат на Ваня, че бебето е починало и да я изпратят по живо, по здраво.

# 545
  • Разпиляна във въображението
Понякога се съмнявам да се хване с дъщерята на стара приятелка. Някак ще ми е като предателство спрямо нея, още повече ако са били гаджета на времето.

Както и да го погледнем сцената вчера беше многозначителна. Бррррр

# 546
Захариев според мен си я възприема Албена точно така, както каза на Галя - като дете. Просто ние му знаем силата на женкар и затова всяко негово действие ни изглежда пошло. То вчера си изглеждаше пошло, де, много неприятно ми стана.
Според мен той се отнася по-скоро бащински към нея, но докато не стане ясно, че е наистина неин баща, ще го подозираме в коцкарство Grinning

Мазови имат и друг вариант с Ваня, който лично на мен ми се струва най-вероятен (не вярвам да умре при раждането, щото твърде лесно ще се оттърват, нали, а пък ако ще се развеждат, жени, освидетелства, не знам дали ще издържат психически толкова време) - да запишат бебето при раждането на името на Лора и Стефан и да я пратят в психиатрията. С психиатрична диагноза и при положение, че бебето не носи нейното ДНК, Ваня никога не може да докаже, че детето е нейно.

# 547
  • Варна
Не забравяйте, че ако не се беше случило това с Калин, пак нямаше да ги гледате безоблачно щастливи, защото Наталия не искаше да занинават за Канада и това или щеше да ги раздели, или изобщо нямаше да ги гледате.

# 548
  • Ню Йорк
Захариев според мен си я възприема Албена точно така, както каза на Галя - като дете. Просто ние му знаем силата на женкар и затова всяко негово действие ни изглежда пошло. То вчера си изглеждаше пошло, де, много неприятно ми стана.
Според мен той се отнася по-скоро бащински към нея, но докато не стане ясно, че е наистина неин баща, ще го подозираме в коцкарство Grinning

Мазови имат и друг вариант с Ваня, който лично на мен ми се струва най-вероятен (не вярвам да умре при раждането, щото твърде лесно ще се оттърват, нали, а пък ако ще се развеждат, жени, освидетелства, не знам дали ще издържат психически толкова време) - да запишат бебето при раждането на името на Лора и Стефан и да я пратят в психиатрията. С психиатрична диагноза и при положение, че бебето не носи нейното ДНК, Ваня никога не може да докаже, че детето е нейно.

Захариев директно си е сваляше Албена, нищо бащинско нямаше в поведението му. А това, че е бивш на майка и хич не пречи, познавах една девойка дето беше избягала с най-добрия приятел на баща си и той хич нямаше угризения. Беше около 40 години по-стар от нея, така че никога не се знае.

Те хубаво ще запишат бебето на Лора, ама как ще убедят цяла болница да е на тяхна страна, де да знаят че някой няма да ги издъни.

# 549
Аз, като по - романтична натура, бих променила две неща в две от сцените снощи.

Първо, когато всеки от тримата трябваще да каже нещо лично преди операцията. Марио трябваше да каже:" Влюбен съм безпаметно!" Heart Eyes Така щеше да подчертае, че не просто му харесва физически, заради единия секс.

И второ, много претупаха последната сцена. Зрителят я чакаше отдавна, трябваше да е по - дълга, да се започне по - нежно и преди всичко това, Марио да прошепне:" Обичам те!"

Наистина Велислав ли се казваше актьорът- не е красавец, но тук заради характера на героя си, е страшно харизматичен и въздействащ!

# 550
  • Разпиляна във въображението
Сурогатството в България не е законно. Има достатъчен телевизионен материал, който да докаже че Лора не е била изобщо бременна. Само въз основа на ДНК и документ дали е възможно да изключат Ваня от картинката?

# 551
Сурогатството в България не е законно. Има достатъчен телевизионен материал, който да докаже че Лора не е била изобщо бременна. Само въз основа на ДНК и документ дали е възможно да изключат Ваня от картинката?
Всичко могат да фалшифицират. Не могат въз основа на телевизионен материал да докажат, че не е бременна, щото може пък да не ѝ личи Grinning Галя може да фалшифицира видеозоните, като ги напише на името на Лора, изследванията - също. И най-важното, Ваня трябва да е в състояние да тръгне да ги съди, за да го докаже, а тя ще бъде вероятно в някоя психиатрия. И освен това Ваня няма никакъв, ама абсолютно никакъв инструмент, с който да докаже, че това бебе е нейно. Може да докаже, че е била бременна. Но не и че точно това е нейното бебе. Мен честно казано, малко ме убива цялата работа, ако така стане, че я вкарат в психиатрия. Тя че си е луда Ванчето, луда си е. Обаче малко ми оставя едно такова горчиво чувство на употребена и изхвърлена.

Филаделфия, романтичка си ти, признавам Grinning Hug Марио нямаше как да се разкрие чак дотам пред Войнова, пък и така като го каза, стана смешно и малко се поотпуснаха, щото всички се бяха яко спекли преди операцията.
За финалната сцена съм съгласна. Но монологът на Марио беше много красноречив за любовта, която изпитва. Да видим как ще продължат нататък. Аз твърдо вярвам в Марио и вярвам, че няма да я разочарова. Хубавото е, че няма да ни пренесат няколко месеца по-късно Joy

Те хубаво ще запишат бебето на Лора, ама как ще убедят цяла болница да е на тяхна страна, де да знаят че някой няма да ги издъни.
То това като цяло е едно такова недомислено. Някакви хора се мотаят около тях, не се знае кой с какво е запознат... В началото например ми направи впечатление, че като отмениха полета, Огнянова говореше доста открито с Лора, каза ѝ, че за бебето не е добре, пожела ѝ успех...не би трябвало, ако не знае каква е реалната ситуация.

# 552
.

То пък в него един морал...

# 553
Според мен ще успеят да прекарат Ванчето, но тя ще започне да ги тормози. Ще запишат бебето на Лора, а на Ванчето ще кажат, че бебето е починало след раждането.

# 554
Врабчев явно ужасно страда по Стаменова, за да си изпуска така нервите. Аз още не разбирам защо ги разделиха така тихомълком. Може би идеята е била Стаменова да е свободна да си флиртува в Фотев  newsm78

Ваня сама даде на Мазов изхода от ситуацията. Ако той се разведе с Лора и се ожени за нея после може да я освидетелства и да и вземе детето. Другия вариант е тя да умре при раждането, ама пак преди това ще трябва Мазов поне да е признал детето, иначе то отива в дом.

33 години им е разликата. 😀

Общи условия

Активация на акаунт