Отговори
# 555
  • in Wonderland
От скоро ви чета и искам да кажа, че благодарение на темата, сериала ми стана още по= интересен. Надявам се, да няма повече спорове кой, защо и какво пише!
Страхотна серия, монолозите на Марио в началото и края бяха много силни, смислени и най- вече наситени с много чувство Heart Самия Велислав ми беше много антипатичен- във Вездесъщия не съм го гледала, но го гледах в Дървото на живота и там си мисех, че наистина е турчин, така му беше легнал този образ. Но тук  ме плени наистина- уникален актьор е, адмирации. Д. Захариев в началото на сезона никак ама никак не ми харесваше- ужасно си рецитираше реплиите, линията с Мона беше толкова безсмислена и изсмукана от прустите, че няма на къде просто. Сега ми е по- поносим, не зная, явно му свикнах. Новата прическа допринася също много за положителнАта му промяна Grinning  Но не може всички да са ни еднакво привлекателни, нали?? Аз пък не харесвам чак толкова Ина/ Ирина М. Една ми е леко флегматична и мудна, но ми е приятна за гледане, свежо, ново лице и се справя много добре с дадената ѝ роля. На някои снимки ми напомня на младата Шер чисто визуално. За разлика от нея обаче много, много ми харесва Диана като жена- има една сурова, лека груба, студена красота, която е много интересна и завладяваща. В действие също ми е ок, понякога малко ми идват в повече и на мен кахърните ѝ физиономии, но това е вече по вина на режисьора. В този ред на мисли да кажа, че  Завиждам на тези от вас, които живеят в Сф и имат възможност по- често да ходя да гледат  прекрасните ни актьори на живо.
След вчерашната развръзка в отношенията м/у Марио и Зори си мисля, че сценаристите си постилат за завръщането на Банков от Германия и да забъркват следващия многоъгълник, но да видим.
В епизода снощо много ме подразни една реплика на Врабчев, когато беше в кабинета на Захариев- каза нещо от сорта, че не ставало въпрос за човешкия живот тук. А за какво става въпрос?? Нима това не трябва да е на първо място в мисленето, действията и работата на всеки един лекар?? Изразява изключително точно арогантността на голяма част от докторите в Б/ия, за съжаление.
Скрит текст:
Преди много години имах сблъсък с един доктор, който помня и до днес, все едно беше вчера. Баща ми, светла му памет, беше претърпял тежък инцидент, с два счупени крака и по стечение на обстоятелствата трябваше аз да се грижа за него в болницата ( аз тогава -16-17 годишна). Имаше някакви оплаквания, на които никой не обръщаше внимание и аз с събрах цялата си смелост да попитам лекуващия му лекар дали не е необходим да се направи някакъв допълнителен рентген и този ми ти доктор, като ми се нахвърли отгоре, като започна да ми вика- ти ли бе келеш, ще ми казваш аз как да си върша работата, щом не съм назначиил, значи няма нужда и т.н и т.н... Направо беше ужасно. Запечатало ми се е в мозъка. И след това съм имала доста непрятни ситуации с арогантни лекари, но този няма да забравя никога. Но не мога да си изкривя душата, че последните години случвам и на наистина добри, човечни и хуманни лекари, отдадени на професиите си и помогащи изключително много на хората, но за съжаление са изчезващ вид.
Та се надявам повечето лекари да са като триото от снощи! Бяха човечни, отдадени, екип, мислещи само и единствено как да спасят пациента.

# 556
  • София
От Ваня могат да се отърват само ако я убият. Дори да успеят да вземат бебето, тя кой знае какво ще измисли, някое убийство. Вкарат ли я в лудница със сигурност ще избяга. Знаем, че е много изобретателна.

# 557
От Ваня могат да се отърват само ако я убият. Дори да успеят да вземат бебето, тя кой знае какво ще измисли, някое убийство. Вкарат ли я в лудница със сигурност ще избяга. Знаем, че е много изобретателна.
Както се казва, на лудите фантазията им работи.

# 558
Абсурдно ми се струва това да запишат бебето на Лора, а Ваня да изкарат невменяема (не, че не си е).
Но все пак нали ще има комисии, проверки, колкото и да потулват нашите нещата, няма как да скрият такова нещо. Ванчето в момента лежи в болницата по разни там пътеки, т.е. регистрирана е като бременна - няма как да кажат, че си е измисляла, още повече, че и стажант АГ при повърхностен преглед може да установи била ли е бременна и раждала ли е, същото се отнася и за Лора.

Да й кажат, че бебето е мъртвородено е доста рисково, със сигурност ще иска да го види, но не е невъзможен вариант и ми се струва по-логичен.
Представете си какво ще се случи с болницата, ако Ваня вдигне шум по медии и институции?

Или наистина ще вземат да я гътнат, или както казах Мазов има скрит коз срещу нея, който ние не знаем и ще я изнуди да им даде бебето без много шум.
Но ако не я затворят в лудница, не виждам как ще си живуркат спокойно, като знаем колко е куку Ванчето.
Въобще много продънни има тази история и нещо не я изпипаха както трябва, че да изглежда достоверно.

# 559
  • София
Мисля си какъв би бил разумния изход в ситуацията с Ваня и не мога да го измисля.
Надявам се няма да я убият, какъвто и да е човек, никой няма право просто така да отнеме живота му. Ако пък тя вземе, че се усложни и умре, не знам как това ще се отрази на Галя, предполагам, че тя ще е лекаря, който ще води раждането.
Абсурдно е и да запишат бебето на Лора, няма как да подправят стари документи, амболаторни листове. А и това не им решава проблема с отстраняването на Ваня.
Това с лудницата е най-лесно, но после през носа ще им излезе. Такъв томоз от нейна страна ще си навлекат.

Въобще тук е мътна и кървава. Дано го измислят интересно Simple Smile

# 560
След вчерашната развръзка в отношенията м/у Марио и Зори си мисля, че сценаристите си постилат за завръщането на Банков от Германия и да забъркват следващия многоъгълник, но да видим.

Като гледам Вергов как снима сериала, чак му завиждам. Човекът си почива и изобщо май няма намерение да снима. Grinning

# 561
Hа Вергов трудно можеш да му хванеш cледите и да разбереш коя снимка доколко е актуална. Между другото, оня ден, когато е пуснал тая, заради която избухнахме тук и във фейса, през деня е бил на участие c "Фортисимо в клас" в Пловдив  Wink Hо мисля, че поне за кратко ще ce появи, иначе не виждам защо точно в този момент би провокирал феновете си.
Aбсурдно е да запишат бебето на Лора и да мамят Ваня. Давате ли cи сметка какво престъпление е това и какви послания ще отправят, ако го направят. Вече започвам да мисля, че и на сценаристите им е мътна тая линия и затова толкова време я протакват.

# 562
Днес е пуснал същата снимка в Инстаграма си, там е с надписа “малко на разходка”.

На сценаристите се надявам, че не им е мътна историята с Масови,  дано поне те имат идея 😂
Както видяхме епизодите с раждането са заснети преди време, така че трябва да има развитие вече.  

# 563
Hа Вергов трудно можеш да му хванеш cледите и да разбереш коя снимка доколко е актуална. Между другото, оня ден, когато е пуснал тая, заради която избухнахме тук и във фейса, през деня е бил на участие c "Фортисимо в клас" в Пловдив  Wink Hо мисля, че поне за кратко ще ce появи, иначе не виждам защо точно в този момент би провокирал феновете си.
Aбсурдно е да запишат бебето на Лора и да мамят Ваня. Давате ли cи сметка какво престъпление е това и какви послания ще отправят, ако го направят. Вече започвам да мисля, че и на сценаристите им е мътна тая линия и затова толкова време я протакват.

Мазов не може ли да я излъже да се замъкне до Украйна ?
Да вземе Гочева и да ѝ кажат, че искат да се запознаят с родителите ѝ, нещо такова.
Иска ми се, де...

# 564
Мазов не може ли да я излъже да се замъкне до Украйна ?
Да вземе Гочева и да ѝ кажат, че искат да се запознаят с родителите ѝ, нещо такова.
Иска ми се, де...

Знаем вече, че бебето е родено в “св Кирил”, така че варианта с Украйна отпада категорично, любопитно ми е много каква ще я накъдрят...

И като казвам “да я убият” лично аз имам предвид сценаристите, не Мазови или друг лекар, щото нагоре срещнах и такова предположение 😬

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 17:03 от Ванилия"

# 565
В България има случаи дете родено от една майка и записано на друга, но винаги е със съгласието и на двете жени. Много е дръзко да се развива такава тема в сериал. Малко остана да разберем, какво са измислили сценаристите.

# 566
  • Разпиляна във въображението
Сериалът си и почна с такава линия, но я забравиха - Виолета.

# 567
  • Там,където се събуждам щастлива.
Марио каква роля е играл в Дървото на живота? Не мога да се сетя.

# 568
Братът на Азра.

# 569
  • Там,където се събуждам щастлива.
Братът на Азра.

Благодаря!
Трябва да го гледам пак! Тогава не ми е направил впечатление!

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 19:37 от Kalinka

Общи условия

Активация на акаунт