Отговори
# 705
О,едва ли някой би имал смелостта да доведе каквото и да било в къщата на Фотев,без негово съгласие.Ина ,ако събере смелост би го напуснала.Но нека все пак да видим какво са ни подготвили сценаристите .

# 706
Ама вие чак и име на бебето на Ина измислихте Grinning Дори и да забременее Ина, много ме съмнява, че това ще се случи в следващата седмица. За нуждите на историята на Ваня няма как да минем напред във времето, а Ина ако спи с Борис, все пак ще има нужда от две-три седмици преди да разбере, че е бременна. Така че разчитам подаръкът да е нещо друго.

Това Ванче пак хукнало да бяга. Аз не я разбирам, тя къде мисли да ходи с бебе, без доходи и без покрив над главата си.

Галя трябва да разбере за Албена, по-добре би било. Не знам дали Петър ще се опита да го скрие от нея или при следващата сцена на ревност той ще ѝ го сподели. Аз не виждам чак такава драма с това дете. Първо, Петър през всичките тези години си е нямал и идея, че има дете, та нещо да го осъждаме, тя му се тропва ей сега, изведнъж. Второ, ако изобщо е станало така, че е изневерил на Виолета, това си е нещо между него и Виолета, ама нея пък вече я няма, така че Галя изобщо няма думата там. Единствено може да ѝ стане неприятно, че мъжът ѝ е такъв, ама тя си го знаеше от самото начало, да не говорим, че тя самата е била в ролята на негова любовница.

Яница, миналата седмица в анонса нашите хора също ги нямаше, но за сметка на това активно присъстваха в епизодите. Така че, да бъдем оптимисти Wink. А и там има истории за заплитане, разплитане и драми, няма да ги изпуснат. Grinning

# 707
....Яница, миналата седмица в анонса нашите хора също ги нямаше, но за сметка на това активно присъстваха в епизодите. Така че, да бъдем оптимисти Wink. А и там има истории за заплитане, разплитане и драми, няма да ги изпуснат. Grinning 
Нашите може да нямат много реплики , а да ги пуснат по коридорите и килерите да се гушкат като ученици  Heart Eyes Laughing Вече е време някой да каже на Бамби , защото Кралят елен и Кошутата вече изобщо не внимават  Embarassed  За едни нервни потребители да обясня , че така наричаме  Тони , Марио /заради постановката , в която участва/ и Зори .
Аз не мога да отворя едното промо .

# 708
Ели, едно и също промо има и на двете места. Просто, като пусках анонса, вътре в него още не го бяха сложили и затова пуснах отделен линк. Където и да цъкнеш, все лудото Ванче се цъкли Grinning

Аз не знам Марио какво има да се помайва и почесва. По-лесно, по-хубаво и по-безболезнено за Тони няма да стане. Даже напротив, колкото повече време минава, толкова по-тъпо ще му става. Марио така или иначе отдавна изпусна правилния момент, когато трябваше да си сподели мъката. Сега все ще му е гадно на малкия. Само да не стане така, че междувременно да се влоши и Марио съвсем да изостави идеята за споделяне. Щото това ми се вижда като много възможен вариант.

# 709
Спомням си, че Стилянова каза на има, че има проблем. Дали не беше поликистоза!?! Теоретично може да забременее от първи опит, но на практика... Въпреки че Стилянова забременя от един път и роди на улицата.

# 710
Спомням си, че Стилянова каза на има, че има проблем. Дали не беше поликистоза!?! Теоретично може да забременее от първи опит, но на практика... Въпреки че Стилянова забременя от един път и роди на улицата.
Когато Романова оперира Ина, откри киста на яйчника и я премахна. Каза на Фотев, че ако досега са имали репродуктивни проблеми, вече няма да имат.

# 711
На мен би ми била интересна физиономията на Пешко като разбере за Албена, а не на Галя. Щото тя от този факт може само да се успокои, но неговото отношение към нея беше мнозначително...

От анонса разбирам, че близък на Ваня ще помогне на Мазовите, която пак хукнала някъде. Къде ще ходи и тя знае... но няма как да търсим здрав разум при нея.

Ина няма да се очудя, ако я забременят, колкото и да е банално.
Да не тръгне само да разправя на Фотев, че се е случило чудо. А той да няма проблем, ами доброволно да е взел решение да няма деца, както предполагахме преди време.

# 712
  • Варна
Спомняте ли си първия епизод на сезона? Марио отиде в болница да получи резултати от изследвания на Тони. По спомени, доктора каза, че му остават 2-3 месеца живот. Дано да бъркам, но развръзката на тримата може да е тази. (поправете ме, ако греша за епизода)

# 713
  • Варна
Дали не беше поликистоза!?! Теоретично може да забременее от първи опит, но на практика...
И на практика също.
Да не тръгне само да разправя на Фотев, че се е случило чудо. А той да няма проблем, ами доброволно да е взел решение да няма деца, както предполагахме преди време. [/i]
Че то не стана ли ясно, че абсолютно доброволно не иска Фотев деца?

# 714
Спомняте ли си първия епизод на сезона? Марио отиде в болница да получи резултати от изследвания на Тони. По спомени, доктора каза, че му остават 2-3 месеца живот. Дано да бъркам, но развръзката на тримата може да е тази. (поправете ме, ако греша за епизода)
На Тони чернодробните стойности бяха много завишени и докторът каза на Марио, че тялото може да отхвърли черния дроб във всеки един момент, но не може да му даде прогноза, каквото поиска от него Марио, защото са минали само 11 месеца от трансплантацията.
Предполага се, че лекарствата задържат това отхвърляне. Иначе имаше един разговор между братята в първия им работен ден, когато Тони му каза, че черният дроб може да бъде отхвърлен и след няколко месеца, и след няколко години.

# 715
Да не тръгне само да разправя на Фотев, че се е случило чудо. А той да няма проблем, ами доброволно да е взел решение да няма деца, както предполагахме преди време. [/i]
Че то не стана ли ясно, че абсолютно доброволно не иска Фотев деца?

Той не иска да има деца, но не знаем какъв е мотивът му -  Ина му предлагаше някакви варианти за донорска сперма... т.е. има и репродуктивен проблем.
Но преди време тук обсъждахме, че може да си е правил вазектомия, за която Ина не знае. 

# 716
Една статийка от Дарик
 https://dariknews.bg/novini/liubopitno/strastta-prevzema-otnoshe … na-tochka-2092391

Извинявам се , ако е качена преди това .

# 717
Mислите ли, че Галя ще разбере за Aлбена? Cпоред мен, ще е голяма тайна. Дори си мисля, че и самата Aлбена не го подозира. От анонса разбираме, че знае за връзката на Пешко с майка й, но предполагам, няма представа, че е негова дъщеря. A той какъвто е страхливец, не вярвам да сподели с Галя. Eстествено, тя ще ревнува и ще има нови драми, тълкувайки грешно отношението му към Aлбена.

От анонса аз разбрах, че Албена не знае за връзката на майка си с Пешко в миналото и те първа ще разбере за това.
А това, че му е дъщеря Пешко ще го научи от писмо и ще видим дали ще сподели с нея или Галя. Предполагам майка й няма да иска това да се разгласява, предвид това, че Албена си има баща, който я е отгледал и ще го помоли да не й казва, или поне докато е жива. И Пешко ще започне още по-закрилнически да се държи с Войнова, а Галя ще се пука от ревност....

# 718
Е, не ми се вярва Ина да забременее от първия път. Не че не е възможно, ама.... лекари са, за Бога! Има едни работи - кондоми им викат, ако не знаят лекарите, ще им проведем един курс Joy
Според мен, ако Ина забременее, може и да стигне до дилемата дали да не го махне, въпреки, че толкова много го иска - там предусещам много рев и мъки. Нали не си представяте да се окаже бременна и да каже на Иво - опссс, случи се чудо! А нещо все още не я виждам готова да му се опълчи и да си тръгне от него. Аз си представям, че ако забременее,  това ще се случи в края на сезона - за да е по-голям съспенса, Иво може да намери случайно теат за бременност в чантата ѝ ( класика) в последния епизод на сезона. Тогава очаквам да се натискат по кушетките и коридорите Wink

Петър най-вероятно няма да каже веднага на Галя за новата си дъщеря, за да не я тревожи (нали е бременна). Вярно е, че това не касае Галя, но пак си е шок, а и Пешко си пада по тайните. Е, за сметка на това Галя ще се нервира, защото ще ревнува. Петър определено ще започне да ае държи по-различно с Албена и това ще се види от всички. Самата Албена според мен не знае.

Ели, забравила си да сложиш и Бамби болднат JoyJoy Незнам защо, но ми се струва, че сцнаристите забравиха за неговия проблем с черния дроб. Някакси....30 епизода нищо не се случи, даже не го споменаха (освен когато се насвятка).  С тях тримата ми е много хикс какво ще става, освен това, че Тони ще ги види в действие и така ще разбере.
От там нататък не съм сигурна дали искам да гледам Joy

Дано не ни лишат от тях тотално следващата седмица за сметка на тази.

Ванилия, мислим еднакво Joy

# 719
Донна, лекари, лекари... ама нали помниш как забременя Галя ? Лекар гинеколог и доцент гинеколог! 😂
Огнянова и Банков и те така..
Бибето и Сашко и Наталия и Калин пък се кахъреха, че не забременяват още първия месец ...
въобще всички са отсъствали от лекциите по АГ😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт