Отговори
# 720
То от толкова учене на коремна хирургия и как се използва микулич...така е Joy
При Инчето,Тасев и Фотев може да го броим непорочно зачатие Joy Все пак има прецедент в историята - отпреди има няма 2018 години Joy

Две снимки от Марта Вачкова - нзнам защо тримата представители на семейство рогати Чифтокопитни никога не присъстват на нейните снимки и клипове...

# 721
Донна, лекари, лекари... ама нали помниш как забременя Галя ? Лекар гинеколог и доцент гинеколог! 😂
Огнянова и Банков и те така..
Бибето и Сашко и Наталия и Калин пък се кахъреха, че не забременяват още първия месец ...
въобще всички са отсъствали от лекциите по АГ😀😀😀

А сега, ако може и Огнянова да забременее, Марио ще му се стори тесен Св.Кирил.

# 722
А сега, ако може и Огнянова да забременее, Марио ще му се стори тесен Св.Кирил.

Що бе? Тъкмо ще му се наложи бързи бързо да каже на чичо Тони  JoyJoy Ще имаме поредната бурна бременност Joy Те са традиция в Св.Кирил

# 723
  • in Wonderland
Не мисля, че ще я забременят отново Зорито, не и толкова скоро.
Ще се радвам да пускате снимки от страницата на Марта, тъй като не ми позволява профила й във фб да я последвам, не зная защо.

Хубаво интрвю със София Кузева. Дъщеря й е много красива!

http://m.24chasa.bg/mnenia/article/6826348

# 724
Dee, благодаря за интересната статия, беше ми много любопитно да я прочета и разбира се, ето това изречение ми привлече вниманието Grinning

Но трябва да си призная, че от всички филми, които гледах, най-много ме впечатли актьорът Велислав Павлов, който изигра главната роля във филма "Вездесъщият". Това момче прави най-хубавата мъжка роля в съвременното българско кино, според мен

Ориентирала се е бързо София Кузева кой е номер едно Joy

Зорница изобщо няма да забременява скоро, щото това е събитие в графа "щастливи". Нито тя ще страда, нито Марио ще се дърпа, ако се случи. Да не говорим, че с бебок на хоризонта, чичо Тони няма да рони толкова горчиви сълзи Grinning
А те тепърва имат да си взимат дозите драми и страдания. На фона на останалите ги намирам за направо пощадени откъм драми.

# 725
Ще се радвам да пускате снимки от страницата на Марта, тъй като не ми позволява профила й във фб да я последвам, не зная защо.

може би има над пет хиляди приятели. Това е лимитът за фейсбук. Или тя го е ограничила.

# 726
  • in Wonderland

може би има над пет хиляди приятели. Това е лимитът за фейсбук. Или тя го е ограничила.
Да, 5000 хиляди са, видях, аз не искам да й ства приятел, а само да я последвам, нали има вече и така опция, но при нея не  е активна. Или я е ограничила или е свързано с това, че листа с приятелите й е пълен. Не е толкова важно де 😁

# 727
Ама как ще му отива Тончо да е чичооо!  виждам го направо да грее от кеф 😀

# 728
Е нали се разбрахме, че бебе Тони ще е желано от татко му също, няма да има драми там Joy, а чичо Тони ще го глези и разваля дисциплината на мама Зори и тати Марио, ама как хубаво звучи Grinning

Диана е качила тази снимка, много сладко бебе, а на нея и отива да гушка бебче Grinning Heart

# 729

Диана е качила тази снимка, много сладко бебе, а на нея и отива да гушка бебче Grinning Heart

Само Марио ми липсва така отзад, зад тях 😊

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 16:18 от Veracruz

# 730
Ама как ще му отива Тончо да е чичооо!  виждам го направо да грее от кеф 😀
На него да е чичо, а на Албена да е леля Smiley .

# 731
Dee_Dee харесай и последвай страницата на Марта.Повечето актьори са им препълнени профилите и си имат официални страници.Марта там е активна.

# 732
pr@ntv.bg
Едно интервю със София Кузева и познайте кой актьор харесва от "Вездесъщият" Simple Smile

# 733
То от толкова учене на коремна хирургия и как се използва микулич...така е Joy
При Инчето,Тасев и Фотев може да го броим непорочно зачатие Joy Все пак има прецедент в историята - отпреди има няма 2018 години Joy

Две снимки от Марта Вачкова - нзнам защо тримата представители на семейство рогати Чифтокопитни никога не присъстват на нейните снимки и клипове...
Скрит текст:

Дона, възможно е да не са в един екип, нали уж два екипа снимат там. А и то като гледам нямат сцени нашите хора с Жекова.

София Кузева е наш човек тя. Знае кого да харесва. Wink Joy

Диана като хване дете в обятията си направо цъфти. Heart Иначе за Огнянова не вярвам да забременее пак към края на сезона. Тя си изгърмя патроните с тая история миналия сезон, а и тогава това беше предпоставка за драми. Сега е ред на Инчето да мине по тоя път. Joy

Някой беше казал, че с отхвърлянето на черния дроб на Тони и смъртта му може да свърши историята между тримата. Ако не дай боже той умре, не вярвам Марио да остави Зорница. По-скоро тя ще му бъде за утеха, но ще останат заедно. Само да не вземе от новината за връзката на брат си със Зорница да се предизвика нещо такова.

На тия лекари да им се чудиш как забременяват без да искат. Досега май всичките така минаха. Joy

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 16:48 от yanitsa.s

# 734
Не мисля и аз, че ще бременее пак Огнянова!
Има още доста път да извървят с Ковачев  преди да стигнат до там! И да, искам това да е щастлива новина за всички.

Общи условия

Активация на акаунт