4ODOVE6TEH пръвупист OT LOKMES - 112 серял

• 66 292
  • 762
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Цитат
Лърпул

# 31
Цитат
Благодаря за съветити

Цитат
кънграчулейлънс

# 32
  • София
Творение на начален учител (и не преподава в Горно нанадолнище)
Цитат
Утре , колегата по ДБТ ЩЕ ОТСЪСТВУВА!

Къде е тук грешката (освен нескопосано написаната запетая)?

Просто тези форми отдавна излязоха от употреба - присъствува, ползува, отсъствува и т. н.

# 33
Цитат
нуждите на връсниците си

# 34
  • Испания
Творение на начален учител (и не преподава в Горно нанадолнище)
Цитат
Утре , колегата по ДБТ ЩЕ ОТСЪСТВУВА!

Къде е тук грешката (освен нескопосано написаната запетая)?

Просто тези форми отдавна излязоха от употреба - присъствува, ползува, отсъствува и т. н.

За огромна моя изненада и двете форми присъстват в речника на Института за български език :

http://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%8A%D1%81%D1% … 0%B2%D0%B0%D0%BC/

# 35
  • София
За огромна моя изненада и двете форми присъстват в речника на Института за български език :

http://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%8A%D1%81%D1% … 0%B2%D0%B0%D0%BC/

И за моя. Мислех че от мнооого години е отпаднала втората форма. Извинете тогава, че го публикувах. 

# 36
Цитат
управия няма

# 37
  • София
Ас удавна не сам виждал такъф хит. Joy

Цитат
здравеите искам да се оплача или по скоро да споделя имам дете на почти  6 години и е хипер активно незнам в коя тема да пиша затова пиша тук но ако може някоя маика да ми каже ако е била в моето положение да ми даде савет или да ме на сочи към някои специялист нека ми пише детето ми е хипер активно и понякога в децката градина не иска  да спи играе си тои  не може да говори още занимават се с него в децката и логупеди помалко има подобрение но аще не може както трябва понякога дори много е нервен и хвърля играчките и ги чупи ако има някои с моя проблем нека ми пише моля вече съм отчаяна

# 38
  • София

И за моя. Мислех че от мнооого години е отпаднала втората форма. Извинете тогава, че го публикувах.  
Е, то и остарелите форми на личните местоимения: ней, нам, вам, тям и т.н. си ги има, но кой и къде ги употребява сега, освен в поезията евентуално?

# 39
А има ли тема, в която се публикуват 100% правилно написано съобщения, без да броим

ОК
Запис

# 40
Цитат
Момичита искам да Ви попитам

# 41
  • София
От друг форум:
Цитат
БОНБА!!!

# 42
ПрЪвУписТна боНба сЪбУтира грЪмотнУсТЪ?

# 43
  • София
Цитат
Аз съм толкова отчаяна понеже от много време се опитвах да си я оплътня а сега буквално като си я вържа ми прозира темето а като си я пусна висят някакви къдрички тънки отдолу! и аз си взех хининова вода и от скоро си правя маски почти всеки ден, ще пробвам и шампуана! Можеби нямаше да е толкова зле ако ми я беше скъсила повече от колкото да ми я филира безбожно толкова и да ми остави дупки в косата Sad ще се опитам да не се вторачвам толкова.

# 44
  • София
Цитат
правим инхалаций
единственият вариянт

Общи условия

Активация на акаунт