Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените и услугите за професионален грим в компанията на Джаки Лин?
Какви са впечатленията за новите гланцове/ружове на Chanel и Yves Saint Laurent Pop Water Glossy Stain?
Какви са впечатленията от лятната колекция на Dior и лаковете им за устни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените и услугите за професионален грим в компанията на Джаки Лин?
Компанията на Jackie Lynne предлага професионален грим, който включва Makeup Application за 100$ под формата на закупени продукти и Makeup Lesson за 150$ под формата на закупени продукти. Те осигуряват безупречен и страхотен грим за всеки ден или специален повод, включително поставяне на изкуствени мигли безплатно при закупуване на тези мигли.
-
Какви са впечатленията за новите гланцове/ружове на Chanel и Yves Saint Laurent Pop Water Glossy Stain?
Форумът показва интерес и очакване относно новите гланцове/ружове на Chanel и Yves Saint Laurent Pop Water Glossy Stain. Някои потребители изразяват любопитство към новите гланцове/ружове на Chanel, докато други планират да ги изпробват. Относно Yves Saint Laurent Pop Water Glossy Stain, има потребители, които са заинтригувани и възнамеряват да ги потърсят за проба.
-
Какви са впечатленията от лятната колекция на Dior и лаковете им за устни?
Относно лятната колекция на Dior, има положителни отзиви за моливите за очи. Въпреки това, някои потребители бяха разочаровани от Dior Addict Lacquer Stick поради несъответствие с вкуса и липса на дълготрайност и обем. Относно лаковете за устни, има смесени мнения - някои са недоволни, докато други са доволни от блясъка и цвета им.
-
Какви са впечатленията от летните колекции на Estée Lauder и Tom Ford?
-
Какви са впечатленията от парфюма Meteorites и от летните колекции на различни марки?
Навсякъде много държат на това.
така ми казаха консултантките
Смениха ми го без касова бележка. Даже намериха "оригинала" на стелажа измежду другите тестери, но ми дадоха нов продукт и подарък.