МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 43 тема

• 94 497
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Това е моята коледна палитра, само да видим как ще се добера до нея.

# 706
  • София
А откъде може да бъде закупена? Не знам нищо за тази марка... Rolling Eyes
В София може да се намери АртДеко в Дъглас. Немска марка са иначе с високо качество и най-вече претенции, като гледам и цените им. Тази писалка бе 30лв. по спомен.

# 707
  • София
Аз ползвам лореал като козметика, но в инстаграм масово се реклами Мак, ходих го магазина в парадайс и пробвах някой неща, определено ми харесва тази марка.

# 708
Здравейте,момичета. Обръщам се към вас с един неприятен за жалост въпрос. Не живея в София,но днес бях до Sephora и си купих палитра на too faced от втората прасковена колекция с 2 ружа,бронзант и хайлайтър. Когато се прибрах вкъщи обаче,установих,че 3 от продуктите в палитрата са на прах. Не ми се иска да ги оправям със спирт,защото все пак е чисто нова. Проблемът обаче е че изхвърлих касовата бележка. Пазя си кутийката с лепенка отзад и по всичко си личи че палитрата е чисто нова. Според вас има ли как да се замени?

# 709
  • Sofia
Според вас има ли как да се замени?

Не искам да те разочаровам, но според мен, няма начин, щом не разполагаш с касовата бележка. Sad Навсякъде много държат на това.
Въпреки всичко, нищо не пречи да пробваш! Може пък да стане. Peace

# 710
Никакъв шанс. И с касова бележка да беше, пак щяха да ти кажат, че ти си я счупила. Все пак сме в България. Затова те съветвам винаги да искаш да отворят продукта преди да го купиш, за да няма такива неприятни изненади.

# 711
Аз пък те съветвам да се обадиш по телефона, щом не си от София и да попиташ какво може да се направи. Без касова бележка шансът е малък, но нищо не пречи да попиташ.

Наистина е важно винаги да се отварят продуктите на касата още.

# 712
  • София
Ако си платила с карта, може да докажеш, че е купена от там чрез извлечението.
Аз бих се обадила да попитам.

# 713
Добре,ще се обадя,благодаря ви много! Ако все пак не се получи,от къде се купува rubbing alcohol,който съм виждала че използват и пигментацията на продукта променя ли се?

# 714
Аз пръскам най- обикновен спирт от аптеката. Не ми е променял цвят и пигмент.

# 715
Аз само да кажа, че при покупката на четката за контур на Кат Вон Ди, която е в кутийка, при отварянето й видях, че четката я няма. Самата хартиена опаковка беше затворена и се разбра, че е заводска грешка. Но аз отворих кутийката чак когато се прибрах и им се обадих веднага, но не очаквах че ще ми повярват. Все пак я смениха, бях цялата с разтреперен глас по телефона 😂 така че винаги има шанс! Но и на мен ми е за обица на ухото винаги да си отварям опаковките на касата, особено важно за палитри Simple Smile така ми казаха консултантките

# 716
На мен веднъж ми продадоха тестер на лак за нокти на Шанел. Продавачката го държа в ръката си след като си го избрах, после на касата отвори опаковката на новия, да ми го показва сигурно и накрая прибрала тестера в опаковката. След няколко дни забелязах и то след като се бях лакирала веднъж. Joy Смениха ми го без касова бележка. Даже намериха "оригинала" на стелажа измежду другите тестери, но ми дадоха нов продукт и подарък.

# 717
По - запознатите ще ме информират ли, моля, в cult beauty и feel unique дали има  black friday, заслужава ли си и кога е?Никога не съм поръчвала от там

# 718
Обикновено има. Тази година е на 28 ноември, но много сайтове почват два-три дни по-рано.

# 719
Има черен петък и на двата сайта, обикновено го сливат със cyber monday, миналата година на черния петък крашваха всички сайтове, а и намаленията не бяха особено впечатляващи, щом с мъка си купих едва едно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт