Какво мислите за името Сара?

• 16 510
  • 143
  •   1
Отговори
# 105
Абе, тяхна си е, ама детето се е изтормозило...

Всъщност не, още тогава се научих да съм "над нещата". Толкова свикнах да съм единствената с това име, че вече като чуя, че някой се казва така, малко ревнувам Simple Smile Но тази година пак ми се случи да ми реагират с "ааа, кучето ми се казва така", което отдавна не ми се беше случвало и ми стана смешно хаха.. Затова пък ме питаха как ще избера име на неродената ми все още дъщеря при това уникално красиво име Сара, та да е още по-хубаво Simple Smile Аз затова дойдох във форума да потърся малко идеи, та попаднах на тема с моето и реших да коментирам Simple Smile

# 106
Не го харесвам. Интересно ми е защо при толкова много хубави други имена едно българче трябва да се казва именно така.
Но ако трябва бих избрала по-скоро Зара.

# 107
Не го харесвам. Интересно ми е защо при толкова много хубави други имена едно българче трябва да се казва именно така.
Защото много родители с избора на име търсят оригиналност, неповторяемост, но дали действително избират подходящо име за детето си остава въпрос, върху може да се поспори.

# 108
  • Варна
Защото много родители с избора на име търсят оригиналност, неповторяемост, но дали действително избират подходящо име за детето си остава въпрос, върху може да се поспори.

Аха, и доста често изпадат в крайности, за което този подфорум е ярък пример Simple Smile

# 109
  • София
Малко офф топик.
Да се отчета. Аз съм една от "крайните". Дадох странно, не българско и т.н. име на детето си. Някои хора ме гледат сякаш са видяли извънземно, други ми се кефят. Разни хора. Дъщеря ми стоя два дни без име, заради вътрешни противоречия, но в крайна сметка надделя това, че името ѝ отива, това е тя. Като доста добре в тази насока ми дойдоха негативните коментари. Когато масата се изкаже за нещо, че не е ок, знам че съм на прав път.

По темата. Сара ми харесва много. Кучето ми се казва така, защото го обичам. Можеше и беше вариант и за дъщеря ми.
Иначе със С  - Сузана, Стефани, Северина
А Самира също е много хубаво.

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 12:19 от eldorado_f

# 110
Елдорадо, хареса ми изказването ти.😀 Не може всички да мислим еднакво по кълъп. И добре,че е така. Иначе щеще да има все едни и същи имена. Името на дъщеря ти е чудесно оригинално.

# 111
И Селена, което май значи луна ... аз харесвам Селена. Сара ми звучи на Сяра и никога не ми е харесвло. Дори като малка харесвах книжката @Малката принцеса@ и момиченцето мисля беше Сара ... още си спомням как не харесвах името. Мисля тази беше първата ми стеща  името. До сега все на Сяра ми звучи.

# 112
Селена е хубаво,да.
Сесилия харесвам също. Дори и мм го хареса като го предлагах по едно време.
Но означава сляпа или поне това съм чела.

# 113
Сара звучи като Сяра, а Селена не звучи ли като Сирена?
Nerd

# 114
Селена ми звучи като Вселена , но това ми звучи добре. Сяра обаче не . Лично чувство е това . Не казвам че всеки го има

# 115
  • Варна
Като доста добре в тази насока ми дойдоха негативните коментари. Когато масата се изкаже за нещо, че не е ок, знам че съм на прав път.

Като вярваш на себе си и не те еня мнението на другите, не разбирам за какво си се допитвала до "масата" тогава? )))))))

# 116
Като доста добре в тази насока ми дойдоха негативните коментари. Когато масата се изкаже за нещо, че не е ок, знам че съм на прав път.

Като вярваш на себе си и не те еня мнението на другите, не разбирам за какво си се допитвала до "масата" тогава? )))))))
Разбира, че е взела правилното решение, избрала е най-хубавото име според негативните коментари. Колкото повече не се харесва името, толкова е по-атрактивно според нейните разбирания.
В крайна сметка всеки има право на мнение.

# 117
  • Варна
Да де, всеки има право на мнение. Ама не и да казваш:  избрах името Драндурина, защото е рядкосрещано и макар че всички ме гледат с недоумение, а двама-трима ме поздравиха (може пък вътрешно да са се посмяли), да твърдиш, че е правилен избор и останалите нищо не разбират ))))))))

# 118
За нея е правилен.

# 119

ами да . всеки се движи с различно гориво.

Общи условия

Активация на акаунт