Чухме сърчицето вече на нашето НОЕМВРИЙСКО сбъднато човече!

• 31 388
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Момичета, аз днес влизам в 12 г.с. , вчера бях на ранен БХС.
Лекарят, при който ходя на частно, каза да си запиша час за късен БХС след 4 седмици, но когато го попитах за фетална морфология, каза, че ще я направим в 18 г.с. Моята гинеколожка, при която се записах по каса, също каза, че е рано.
По принцип няма нещо, което да ме притеснява, всички изследвания са ми добри, но виждам, че повечето от вас са доста по-рано на ФМ...

# 256
  • На север
Да има много неща в картата, които влияят. То и за това човек с човек не си приличат напълно. Просто ме притесни понеже този аспект действа много критично и се случвали големи изпитания и каза точно 4 дати, родените тогава ще са най-засегнати и моята каза. Писа че не знае какви са аспектите на Слънцето за мен. Можело то да смекчи, но Марс бил зле към моята дата в съвпад с тоя ретрограден Плутон точно сега 4 дена. Да ви кажа аз на дневни хороскопи не вярвам, защото има къде по-важни неща от една зодия и е доста повърхностно разглеждане. Има един сайт Astro.com и от там чета. Вярвам в съдбата. Имам доказателства че съществени неща са писани да се случат. Вярвам, че има неща които не зависят от теб. Вярвам и в прераждането и кармата. Simple Smile

# 257
Woman in red, кои са датите?

Аз съм ходила на астролог, уж на майтап, обаче не е майтап. Те виждат (изчисляват) прозорците, в които нещо би могло да се случи и дали изобщо има даденост да се случи. Преди години ни беше питала дали планираме деца, ние разбира се планирахме и тя ни каза, че ще стане около рождения ден на мъжа ми. Е, стана началото на декември, а той е в началото на януари. След това каза, че ще имаме второ дете. Позна и за бизнеса на мъжа ми. Даде ни добри насоки. Това е, насоки. Най-важното, което може да даде астрологията. Това не е гледачество и лечителство, а математика. Много хора спорят до колко е обективна, но за това всеки е свободен да провери сам за себе си.

Ходих да се консултирам с генетика в Майчин дом, тя потвърди, че всичко е ок и рискът е нисък. Каза да направим ехографски преглед в 15г.с за спина бифида и след това направо на подробна фетална морфология. Питах я дали имам основания да направя изследване за тромбофилия и според нея нямам. Дано.

# 258
  • На север
Янна, не ги помня всичките понеже като чух моята и си глътнах граматиката. Обаче можеш да прегледаш записа вчера на предаването. Тя беше най-накрая. Аз й писах и мисля да си поръчам един хороскоп за бременността и раждането дай Боже да стигна до там. По принцип в хороскопа ми има много лоши елементи за връзки, брак и деца, което не значи че е невъзможно, а по-скоро че стабилност няма да имам. Всичко ще се променя постоянно и аз трябва да се нагаждам. И така и е! Животът ми е като на книга. Къде ли не съм живяла и какво ли не съм преживяла в любовно естество. Беше ми казала и че бременността ми ще е проблемна. Каза че най-добре били годините 2017-2019, после можело да имам проблеми с щитовидната железа, които вече почнах да имам, но тогава когато ми правеше хороскопа нямах още. Даже каза за мъжа ми, че зимата на 2016 ще има проблеми със ставите и така и стана. Много беше зле. На легло беше месеци. Въобще много неща позна. Много ми се иска да разбирам и аз така добре. Simple Smile Обаче то има толкова много детайли, че си е цяла наука. Аз съм още на ниво зодия и асцедент и чат пат домовете знам. Тя гледа примерно коя планета в кой дом и управителя на дома кой знак е. Според нея по-скоро щяла съм да имам момче. Да видим... Оф днес много ми е астрално. Grinning

# 259
Здравейте момичета днес бях на първата ехография.. Всичко е наред с бебче нямаме никакви проблеми. В 12+3 г с сме а и най хубавото което ми каза е че е момченце...
Имаме си момиченце сега и момченце.. 😍😍пожелавам на всички за това което си мечтаят..

# 260
Супер новини.

Woman in red, и аз съм в датите. Пууу. Около 12 януари, 14-15юли, 15 октомври и  11-12 април май беше +- 5 дена и влизам за една бройка в късметлиите. И сега какво?

# 261
Здравейте момичета днес бях на първата ехография.. Всичко е наред с бебче нямаме никакви проблеми. В 12+3 г с сме а и най хубавото което ми каза е че е момченце...
Имаме си момиченце сега и момченце.. 😍😍пожелавам на всички за това което си мечтаят..

Браво , радвам се ! Лесно ли видяха пола , с коремен ехограф? И аз се надявам по скоро да го разберем🙂

# 262
  • На север
Янна, пиша ти отговора й:
“Здравейте, не мога да Ви кажа друго освен, че трябва да сте изключително бдителна за всичко около вас - здраве, родители, пари. Плутон е голямо изпитание, разбира се може Слънцето ви да има и хубави аспекти, един хороскоп има най-малко 60 важни позиции. Предполагам, че има и много позитивни влияния.
Днес обаче и Марс е в съвпад с Плутон, внимавайте следващите три дни, всичко бавно и без извънредност, не общувайте много.
При най-малки съмнения за нераположение се консултирайте. Препишете си 91 псалом на Давид, в някои Библии е 90 с червен химикал и го носете винаги със себе си. Започва така: “Който живее под покрива на Всевишнаго....”
И баща ми е от късметлиите. И двамата сме точно на датата без пет дена разлика. Ще видим дано ако има промени да са за добро.
Галина, много хубава новина Simple Smile Вече си имаме първото момченце. Аз другата седмица ще съм 12+0 като ходя, но не смея да се надявам че ще се види нещо. Предполагам ако е момче е по-лесно да се види. При момичетата сигурно може да се не доводи нещо. Simple Smile

# 263
Така ще е. Четох тук-там, Плутон има много положително влияние. Време е за лека ревизия на емоционалното състояние. И без Плутон да е ретрограден си го усещам. Simple Smile Стига астро, че ще се ошашкаме.

# 264

Браво , радвам се ! Лесно ли видяха пола , с коремен ехограф? И аз се надявам по скоро да го разберем🙂
С коремния  не се видя защото много играеше😋😊😊 с вагиналния се видя без проблем..

# 265
  • На север
Да но май ретроградният не е много добре. При мен февруари беше месецът на изпитанията и хич не ми е до нови сега. Иначе Плутон до колкото помня е планетата на изненадите, препядствията, постоянната промяна. При мен в наталната карта е в първи дом, който е домът на Аза т.е. няма да ми е скучен живота Grinning Предвид че съм живяла на 12 места в четири страни не мисля че и ми е било скучно. Важното е да си адаптивен. Иначе ще тежи. Аз обаче мисля да си напиша тази молитва да ме пази. То и самовнушението е важно.

# 266
Самовнушението е могъща сила.

Аз започвам да ровя за колички. Обичам да разглеждам бебешорски неща.

# 267
  • София
Гледам говорите си за астрология - интересно ми е да чета, но не съм си правила лучен хороскоп. Мисля, че и не бих, защото ако има негативни неща ще се съсредоточа върху тях и ще ги мисля.

ЯННА, на мен също ми бяха казали да не пускам тромбофилия, нямало предпоставки. Да ама аз миналата седмица пуснах на своя глава и днес като излезнаха резултатите се оказа, че имам мутации по два маркера, плюс намалено усвояване на фолиевата.

# 268
Момичета, днес бях при д-р Марков и д-р Сигридов на ранна фетална и БХС. Много съм доволна и от двамата. Подробен преглед, отговориха ми на всички въпроси 😉. Препоръчвам и двамата. Дори ми казаха и пола на детето, бяха сигурни и двамата на 95%, така че най-вероятно ще познаят. Ако има още някой, който да се колебае за ФМ, ще му кажа, че си струва😘

# 269
  • На север
Какво значи, че нямало предпоставки? Аз нямам никой в семейството да е имал тромб. Имам един аборт само. Да ама имам три мутации, от които и Лайден. Сама си ги пуснах при положение, че лекар ми каза, че си хвърлям парите на вятъра. Може да имаш тромбофилия и да имаш две деца примерно. Тук гаранция няма. Тя и не означава, че ако си имала аборт е заради това. За мен е на принципа аз да направя каквото мога пък каквото стане после. Ако един ембрион е с проблем и нищо да ти няма няма да се развие. Но ако е ок вече от здравето на майката зависи дали всичко ще е наред до края. С хепарина не се вреди, а може само да помогне като гарантира достатъчно кръвоток до плацентата. А то може и без него да е ок, но като не вреди е добре човек да се презастрахова. Между другото тромбофилията е проблем на по-късен етап. В ранните седмици най-често загубите са от некачествен ембрион.

Общи условия

Активация на акаунт