Чухме сърчицето вече на нашето НОЕМВРИЙСКО сбъднато човече!

• 31 341
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, може ли линк към фейсбук групата за да се присъединя и там... Лека вечер на всички

# 76
И аз ще се радвам да се присъединя, стига да не е видима за приятелите ми...

# 77
  • София
Групата е затворена и не би трябвало да се вижда от други хора. Това е линк https://www.facebook.com/groups/610181062646999/

# 78
Момичета, аз преди малко се прибрах от болницата. Всичко е наред. Но в късния следобед пак получих зацапване и болки.  Отидохме до спешното. Те ни пратиха направо в отделението. Всичко с бебето е наред. Лекаря не видя отлепване. Каза,ако искам, че може да ме приемат, но за него не било необходимо на този етап. Даде ни номера си, ако нещо стане посред нощите. И сега дори и чиниите не трябва да ставам да мия,това го каза на мъжа ми, милия 😁😁 Каза,че и плацентата се образува много добре. Абе бебето ни,да е живо и здраво, отсега ни изправя на нокти.

# 79
  • София
Кики радвам се, че всичко е наред! Ще почиваш, щом трябва. Мъжа малко ще го поизмъчиш ама няма как, нали той го е правил Laughing пожелавам бързо възстановяване!

# 80
Да се разпиша и аз в новата темичка.
Добре дошли на новите мамчета,успешно и  до финал.
Kikimoon найстина трябва да лежиш ,не прави нищо,за доброто на бебето е.Моя позната беше с отлепване ,три пъти лежа в болница едва го опази бебочето.Докато не мирна да почива все имаше проблеми.
Сега се радва на чудесна кукличка.

# 81
Добре,че домакинстването не му е чуждо. На мен ми е кофти,че цял ден е на работа и сега и това, но няма как. Но му дойде вече в повече,защото и моята лекарка и този лекар наблегнаха на БЕЗ СЕКС, а сега и с чиниите го наказвали 😂😂😂
raiaee, аз хем почивам от самото начало🙄 Така се случи,че сега не съм на работа, но явно наистина сега трябва само до тоалетна, бързо хапване и пак в леглото. Но ще направя всичко, което зависи от мен,за да е добре бебчо 😇 и аз вече постоянно го карам на мъжко, да видим дали ще позная 😁
И за пореден път се убедих,че всеки лекар си е със собствено мнение.... и за схемите на хапчетата,за витамините и какво ли още не 😏

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 23:04 от KikiMoon

# 82
  • София
Споко и ние два месеца бяхме без секс... какво да ти кажа беше много трудно, но минава. Сега също правим по на рядко, вече нямаме забрана, но още сме с едно на ум. Онзи ден ММ се шегува, айде да раждаш, че забравих какво е хубав секс Laughing Laughing Добре, че не си на работа, иначе може би е по-добре малко болничен да ползваш.

# 83
Деси,ние сме свикнали 😁😁 ноември след кюртажа имахме забрана поне 40 дни,веднага след това ми тушираха раничка и айде още 40 дни 😁 накрая лекарката ми викаше "Мъжа ти да не те изгони от вас" 😁 Шегуваме се по темата,но и двамата осъзнаваме,че така трябва.
Лекарката искаше да ми дава болничен, ама й казах,че сега няма на кой да го давам 😀

# 84
  • На север
Ние от както съм забременяла секс не сме правили, а и честно казано нямам и намерение да правим. Последното, което ми трябва сега е и някакво зацапване. А и не си представям с корем да ми се прави секс. Действа ми супер отблъскващо като мисъл. Особено онази част, че бебето усещало каквото и ти... Супер turn off ми е.

# 85
  • Варна
Ние правим сега по-рядко.Предния път до 12-та седмица не ми даваха.После сме правили, обаче.Е не както като не съм бременна, но коремът не пречи чак толкова Wink Даже точно преди да родя с планово секцио, предната вечер правихме, че после не се знаеше кога.То пък за "късмет" имах лохии цели 56 дни, та пак чакахме после.

# 86
На нас ни казаха,че трябва да правим. Имам желание,но ММ дота се притеснява. Така,че доста по-рядко от преди,

# 87
Ние също не правим, аз много лесно получавам цистит след секс и сега в момента не искам да пия антибиотик ако евентуално стане нещо такова. Освен това имахме забрана до скоро, но мисля да изчакам до 4 месец.
През миналата бременност почти не сме правили защото бях рискова, после 5 месеца след раждането нямах никакво желание. Това 40 дни нищо не е за нас 😂

# 88
  • София
Малеее ММ ще си среже вените ако толкова време не правим секс 😁 ние и двамате сме по-сексуални явно и голяма мъка беше двата месеца... АМа при нас е по-различно никога не е само секс, а повече близост си демонстрираме не мога да го обясня, но като не правим много време все едно се отдалечаваме. Абе щуротии такива 😆

# 89
  • На север
Деси, мечо Пух е казал че колкото повече толкова повече. Та и за секса е в сила. Simple Smile Аз на времето и един месец не можех без. Сега 6 месеца няма да се сетя дори.

Общи условия

Активация на акаунт