Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от симптомите и преживяванията на бъдещите майки според публикациите във форумите?
Какви са препоръките за предстоящите прегледи и изследвания, според участниците във форума?
Какви са преживяванията на бъдещите майки при избора на дрехи за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от симптомите и преживяванията на бъдещите майки според публикациите във форумите?
Бъдещите майки споделят различни симптоми и преживявания, като например усещане за болки и боцкане в корема, главоболие, гадене, киселини, отлепване на сака, увеличаване на корема и промени в апетита. Някои от тях също така изразяват притеснения относно предстоящите прегледи и изследвания като фетална морфология и биохимичен скрининг (БХС).
-
Какви са препоръките за предстоящите прегледи и изследвания, според участниците във форума?
-
Какви са преживяванията на бъдещите майки при избора на дрехи за бременни?
Бъдещите майки споделят своите преживявания в търсенето на подходящи дрехи за бременни, като споменават магазини и марки, които предлагат разнообразие от дрехи за този период. Някои от тях предпочитат определени видове дрехи и изразяват предизвикателствата, свързани с избора на облекло за различните сезони.
-
Какво се случва през третия месец от бременността?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?

Пишеше че можело да имаш контракции от това. След предния аборт не бих си простила да не съм стриктна на макс.
Колкото е по твърд по-полезен е. Да ти кажа всичко е до навик. Аз белият хляб го отказах преди поне 10 години. Пак съм яла неща с бяло брашно като пица и паста, но хляб не. Сега вече така съм свикнала, че не ми прави впечатление. А и аз си го препичам и тогава и бял и черен все става твърд.