Чухме сърчицето вече на нашето НОЕМВРИЙСКО сбъднато човече!

• 31 359
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Ехх и на мен ми липсва секса, но не мога да си позволя сега когато е най-опасно да се случи фал. ММ ме разбира напълно, а и по принцип сме разделени в момента, защото живеем в Германия, но там след първата неуспешна бременност се зарекох, пе няма да стоя и ден след положителен тест. Така и направих. Любимият си идва да ме види и си се радваме един на друг, но по други начини.
Аз поисках да се присъединя в групата във фейса, но не получавам одобрение, явно трябва още да изчакам...
А на някоя от вас вие ли й се свят? На мен от два дни и само следобед след лекото гадене имам лек световъртеж.

# 91
  • София
Сигурно има нещо вярно.. аз мисля, че и на 60 пак ще правим често 😂
Момичета моя апетит се върна с 200..., снощи ядох в 10 и сега бива ли да се събудя няма 8 часа, защото съм умряла от глад... Woman in red спрях белия хляб и си взех пълнозърнест с лимец и някакви зърна. Не е Бонус, понеже нямаше ама е уникално вкусен... за два дни му видях сметката обаче.
Мagpar, май само Наска може да приема заявки, след малко като седна на лаптопа ще видя дали мога да те удобря. На мен постоянно ми прималява като стана, знам че е нормално. Виж си кръвното ако имаш апарат, сигурно е ниско. Аз си хапвам малко шоколад или глътка кола и се оправям..

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 07:55 от Десислава``

# 92
Добро утро, момичета 🌻
Аз сега закусвам дежурната баничка с кренвирш 😁 събудих се с болки от глад. Имам апетит, но много неща не ми се хапват.
За секса,няма как, сега ще се пазим, после ще си наваксваме 😁 и на мен напоследък не ми се прави. Като гледам тук, поне имаме разбрани мъже, което е много важно.

# 93
С кърменето желанието за секс намалява драстично някъде докато не се върне цикъла. А и първите месеци минават толкова бързо, че това ти е последната мисъл. Поне при мен беше така, на мъжа ми може и да му е било кофти, но не ми е казал.

# 94
  • София
Добро утро! Хапнах две препечени филийки с кашкавал, голяма вкусотия! Обаче сега ми е тежко Disappointed
Woman in red, благодаря за инфото. Рових пак по БГ сайтове и наистина пише, че при бременност се измерва на гладно, 1 час и 2 часа след хранене. Предполагам, че при вече доказан проблем се променя тестването. Това при теб с този чип звучи интересно. В БГ изглежда, че няма подобно нещо. Да каже после как е.

За секса си говорите, ние не сме правили от началото на февруари откакто ми дойде за последно. При инвитро не дават след трансфера, после след положителен тест. Надявам се в четвърти месец вече да разрешат, че на мен започва да ни се прави. За ММ не ми се и мисли горкия, но като не може, не може Blush

# 95
И ние сме пас със секса. Забраниха ми го заради къса шиика на матката.А при оргазъм можела да се съкрати още повече и да е опасно за бебо. Затова сега наблягаме на духовната връзка и планове за бъдещето 😁

# 96
  • Варна
Здравейте:)))
Аз за секса - няма да коментирам - моя мъж ще си стои на сухо в близко бъдеще... 🙈😆😆 но с това отлепване и кървене, което имах и дума да не става и той си кротува, колкото и да не му е лесно:)) Ще си трайка!

За Facebook групата само едно момиче може да добавя мисля, че беше Наска, но незнам тук как се пише.

Ехх супер за този БХС , значи само на мен са ми казали на гладно... различни доктори, различна практика, но, ако не закусам и пия Утрогестана започва да ми се вие свят така, че и аз ще хапна нещо.

Момичета, чувствате ли умора? Аз май от както съм в болнични и почивам се чувствам още по зле... от няколко дни сме на вилата , нищо не правя, но днес нямах сили чак да изляза да за люлея малката на люлката. 😶

# 97
Като се усъмних, че сме направили белята и викам "секс-декември" и той се смя. Е... Декември ще е. С това кървене. А, сухият режим едно на ръка, обаче аз на сън ги върша тия работи, това ми се случва само докато съм бременна...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 98
  • На север
Аз съм чела, че не сексът може да навреди, а оргазмът. А то секс без оргазъм е като хотдог без кренвирш Grinning Пишеше че можело да имаш контракции от това. След предния аборт не бих си простила да не съм стриктна на макс.
Ellie D, сензорите могат да се поръчат и в Бг по пощата. Ако искаш да прочетеш как пиши в Гугъл сензори за измерване на кръвна захар и първият сайт, който излиза пише как. Обаче са скъпички да знаеш. Аз платих начален пакет от 2 сензора с машинката за измерване. Два стигат за около месец. Платих някъде 380 лв. После всеки следващ е около 120 лв и стига за 14 дни. Обаче в момента тази марка е спряла продажбите за нови клиенти поради изчерпване на сензорите. Аз си поръчвам чрез една позната тук. Но уж до края на месеца трябва да ги пуснат пак. Ако се интересуваш ще ти кажа как се казват.
Деси, като купуваш хляб гледай му етикета, че понякога уж имало нещо си, а то е 5% примерно. Аз вече избягвам и многото Е-та.

# 99
  • София
А аз си мислех, че се побърквам нещо. Сънищата започнаха от самото начало, първо го отдавах на това, че два месеца не бяхме правили секс. Сега обаче пак сънувам от време на време и направо си се будя доволна, ако ме разбирате 😁 никога преди това не ми се е случвало да сънувам нещо еротично... аз от оргазма понякога получавам свиване в матката за около минута, но не е всеки път. Отначало се притеснявах, но не предизвиква контракции, просто като сега яйчниците не функционират и матката го отнася, така си го представям.

Хляба, който взех е този http://www.savimex.bg/page/products/3/3/52 гледах Бонус и Вита, но са от тези твърдите, а аз не ги харесвам и за това си взех този.

# 100
  • На север
Мекичкото е от бялото брашно Simple Smile Колкото е по твърд по-полезен е. Да ти кажа всичко е до навик. Аз белият хляб го отказах преди поне 10 години. Пак съм яла неща с бяло брашно като пица и паста, но хляб не. Сега вече така съм свикнала, че не ми прави впечатление. А и аз си го препичам и тогава и бял и черен все става твърд. Simple Smile
Тук пролетта дойде. Още нямаме цветя и цъфнали дървета, но е слънчево. Обожавам този период от годината. Вчера разходих кучето през гората и все едно си на село в някое планинско място. Птички пеят, мирише на гора, сърнички, катерички и много пространство, едно ниско огромно небе. Ще постна снимка скоро. Simple Smile

# 101
  • Варна
Аз хляб си взимам пълнозърнест, многозърнест, с лимец... картофен... от Лидл от топлата витрина понеже ми е близко и ми харесва:)

И тук вече е много топло днес е 27 градуса и малката ми наду главата да откриваме сезона и пълним басейна.. 😆

# 102
  • На север
Ядете ли пастет? Аз напоследък само с това закусвам на кракери с чери доматки. Обаче много противоречиви коментари четах. Не било добре заради многото витамин А, но пък било добре заради желязото. Не бях яла с месеци. Така ми се яде напоследък. Може организмът да подсказва за липса на желязо знам ли? А как сте с водата? Мислех че си въобразявам, но мъжът ми каза вчера че съм станала като смок. Постоянно съм жадна.

# 103
И аз обичам пастет, но няма  такъв апетит кум него. А вода минимум 2 литра си изпивам спокойно. Много течности поемам и аз. Сега имам друг проблем...с тоалетната. Днес ще ми стане 3ти ден и се чувствам ужасно. Ядох сливи, киви, прясно мляко, кафе (безкофеиново) и се моля днес вече да има резултат...

# 104
  • На север
Magbar, този който ям е запекан и това май е добре, че не е суров. За тоалетната и аз бях така. Било от прогестерона. Пробвай да ядеш много зелена салата, никакви тестени неща или картофи.

Общи условия

Активация на акаунт