Чухме сърчицето вече на нашето НОЕМВРИЙСКО сбъднато човече!

• 31 365
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз от седмица вече нямам запек и си ходя редовно, предполагам и при теб ще се нормализира. Май вървиш след мен по седмици? Опитай прясно мляко с корнфлейкс и лъжица мед сутрин, хем е полезно, хем с него се оправях. Относно пастета - аз никога не съм му била фен, но сега си похапвам. Да, пише негативни мнения, аз четох, че по-скоро заради това, че не е обработено месото, но не мисля, че толкова вреди. Също така съм фен на това да слушам тялото си и да му давам каквото му е необходимо. Цял живот съм на тая максима, сега с бременността първо беше с киселото мляко, после с прясното, след това беше пастета, сега ме е ударило на филии с крем сирене и домати. Днес обаче апетита ми се върна със страшна сила и така както ядях по три пъти, сега само до момента съм яла 3 и сега пак сядам да ям...

# 106
Деси, аз съм осма и няколко дни. Благодаря ви за съветите. Ако утре вече не се оправя ще звъня на акушерката да питам какво да си купя. И аз знам, че прогестерона обърква нещата. И аз съм на моменти с храните. Много налитам обаче на тестените, а и това не е никак добре...

# 107
Ох,аз съм се побъркала на тема зеленчуци и плодове. ММ какъвто е слабичък,ще заслабне още. А аз да си дебеля. Но ацки много налитам на сладоледа. :/ а знам,че не е много хубаво.

# 108
  • На север
Ха интересно... И аз бях така в 8ма точно! И на апликейшъна на телефона ми ми беше писано, че тази седмица мога да имам проблеми с тоалетната заради отделянето на повече прогестерон, което е с цел предпазване на плода. Другата седмица вече бях ок и аз.
Деси, ти нали си слабичка. Имаш да наваксваш явно Simple Smile

# 109
  • София
Аз съм 11+6 и мога да ви успокоя всички след мен, че става много по-добре момичета. С гаденето, мигрената, хормоните, нервите, запека, киселините, абеее нещата наистина се нормализират.
Да, аз нямам проблем и да кача, просто се учудвам на себе си къде отива толкова храна.. Ще взема да си купя един кантар най-накрая, че ми е любопитно. Единственото, което ме притеснява е ,че ако кача много ще ми е много гадна кожата, понеже сега не мога да спортувам и сигурно ще ми се появи целулит. А най ме е било яд на слаби момичета с целулит... ама здраве да е, после ще тренирам. Важно е бебчо да е добре.

# 110
Аз питах днес на прегледа в Надежда при д-р Чапанова за сушито и тя каза, че няма никакъв проблем да ям и дори и това за суровата риба било преувеличено ( но аз все пак ще я избягвам). Каза да си ям каквото искам Simple Smile И след малко отивам на суши.

# 111
Аз се радвам,че при мен се нормализира апетита към хляб и тесто. Като изключа баничката за закуска. Сега ми се хапват леки храни, супи,кисело мляко. Никога не съм била фен на сладкото и шоколада, пък сега изобщо не ми си яде, залитам по соленото. Вече наистина ми се иска да има дини и череши.
Имам питане към момичетата с деца, при предната бременност ходихте ли на плаж(ако се е падало лятото де), защото мои приятелки си ходеха. Естествено под чадър и не за дълго. Снощи лекаря, при който се паднах,ми каза без никакъв плаж 🙄 През последните години не мога вече да трая дълго на слънце и ходя за час, под чадъра. Взех си дажбата като дете 😁 Аз мисля да си позволявам по малко, под чадъра и без да плувам.

# 112
  • На север
Аз съм 10+2 и от седмица нещата са много по-добре. Наистина 8ма и 9та седмица като че ли ми бяха най-критични.
Ако знаете как ми се яде суши и на мен... Sad
Kiki, аз съм морско чадо, но да ти кажа с корем едва ли ще ми е до плаж. А и като не мога да се разхлаждам във водата... Иначе не мисля че е проблем ако си под чадъра.

# 113
Защо не може да се разхлаждаш във водата? Аз не съм чувала да не може да се ходи на плаж, само че трябва да се пазиш изключително много от слънцето.

# 114
  • София
Аз четох да се избягват басейни заради гъбични инфекции, но всички препоръчват плуване в морето. За бременната това е най-хубавия спорт май да плува, хем се подготвяла за раждането някак си, идея си нямам как. Тааа аз мисля да ида с ММ като съм в 6-7 месец за няколко дни. Ще седя под чадъра, ще се мажа с голям фактор, но в морето ще влизам. Майка ми също ни препоръчва да идем на море, тъй като това щяло да ни бъде последното спокойно море Laughing

# 115
Аз знам, че има много спортове за бременни в басейни и затова питам. Може би заради някакви инфекции? Аз не харесвам басейни попринцип, но ще ходим сигурно на аквапарк заради детето.

# 116
  • София
За момичетата със запека - винаги съм имала огромен проблем с това и без разхлабващ чай (Сена) не можех да ходя до тоалетна. Откакто съм бременна, положението е още по-страшно, макар да ям предимно плодове и кисело мляко с ленено семе, овесени ядки и плод. Гинеколожката ми предписа няколко неща, които са подходящи за бременни - Дуфалак, ФрутиЛакс, Лактулоза мип, ЕваQ. Може да питате своя лекар за тях. Аз лично без тях не мога да ходя до тоалетна,без значение какво ям... Disappointed Relieved

# 117
И аз се очудих като ми го каза. Мисля че спомена нещо за слънцето, ама влизаше от тема в тема и не го разбрах.
Woman in red,и аз съм морско чадо. Живея на 10 минути от плажа и мисля да си позволявам от време на време и най-вероятно ще ходя сутрин и под чадър. Стига всичко да е наред и да мога де.
Аз басейните ги избягвах и преди да забременея,първо защото като тренирах плуване и намразих гадния хлор, и второ заради гъбите и цистита🙄

# 118
  • На север
Защото нашето море е мръсно. Аз не бих рискувала. За басейните не е добре заради химикалите.

# 119
Ако говориш за черно море, да, и аз не бих ходила дори и небременна.

Общи условия

Активация на акаунт