Чухме сърчицето вече на нашето НОЕМВРИЙСКО сбъднато човече!

• 31 367
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
В Черно море на почти всички места е пълна гадост водата , почти няма пречиствателни станции и всички фекални води са в морето. А там където има пречиствателни станции , те не са предвидени за толкова хотели и пак всичко се изхвърля във водата. Аз най-гадните бактериални и гъбични инфекции съм ги хващала от нашето море.
Но аз в Гърция ще си ходя на море , даже няколко пъти мисля да отида - понеже Тасос ни е на 2 часа път.

# 121
  • София
Аз пък миналата година бях на Приморко, плаж Перла и много ми хареса. Нито ми беше мръсно, нито съм хващала вируси и разни гадости. Даже ми беше най-приятното море до сега. Дори водорасли и гадни медузи нямаше. Преди това бяхме на Тасос и много ми хареса спокойствието, само че нашето море повече ми хареса. Та тази година ще мрънкам за нашето си море, но може и да идем в Гръцко някъде наблизо, зависи.

# 122
Аз във водата не мисля да влизам. Обичам много да плувам,но за съжаление наистина водата лятото става някакъв ужас. Има много народ и като я погледнеш, стои на места като тиня и някои хора продължават да си хвърлят цигари и тем подобни и мазна от лосионите на всички😑 говоря за бургаския плаж.
Аз искам просто сутринта докато още е приятно,да се намажа с висок фактор и да се опъна за половин един час под чадъра. Като релакс.

# 123
  • На север
За релакс е супер. Обожавам да слушам вълните и да ми мирише на море. Обаче наистина е мръсно. Преди няколко лета бяхме ходили с приятелки на Лозенец и два дена след това дадаха по новините, че плажът там са го затворили заради замърсена вода. По ирония ми хванаха една гадост тогава същото лято. Бях решила, че е от там понеже мъжът ми го нямаше. От бургаския плаж не съм имала проблеми, но не бих рискувала бременна. Не изглежда чисто. А за Перла там прекарах детството си. Обаче последно като ходихме беше много пълно с народ. Аз харесвам плажната линия между Приморско и Ммцто. Там са дюни и е много широко и няма хора. Simple Smile

# 124
  • Варна
Лелееее не съм влизала няколко часа и колко неща изтървах...
Така ме зарадва тази зелена светлина за сушито... тези дни ще си хапна!!
Относно пастета много ми се яде аз и ви бях споменала преди дни, но от страх не си купувам, ще си взема тези дни. В бебешките магазини има един детски пастет, които купувам на дъщеря ми. Препоръчвам ви го: https://www.homebag.bg/mobile/product/details?Id=5584&langId=0

За Плажа - С предната бременност бяхме на почивка и ходихме на плаж, но аз си бях и супер секси в началото, не ме беше срам:)) Стоях си под чадъра, а в морето само си потопих краката. На Русалка - чист плаж, харесва ми. Въпреки, че съм от Варна не ходя тук на плаж.
Това лято няма да ходя, но на вилата имаме басейн, които ползваме само аз, дъщеря ми и ММ и ще си плувам в него спокойно.

# 125
Woman in red, точно за това говоря, шума на вълните и мириса на море 😊 и през седмицата сутрин ще е по-спокойно, че събота и неделя е лудница. Иначе и аз харесвам Приморско - Перла и ММЦ, но едва ли ще ми се пътува много. Затова шапката, очилата и тук на нашия 😂 ама да стигнем дотам, това са бели кахъри 😁
Frozen, аз съм активна, нали цял ден съм в легнало положение и гледам с тъга времето навън 😥 и книги чета, и телевизия гледам, и дремя, абе имам време за всичко 😁

# 126
  • Варна
С предната бременност родих в началото на август, т.е. бях вече в напреднала бременност лятото.Ходих си на плаж, все пак и аз съм си морско чадо, а и си има много хубави места за плаж и на нашето черноморие.Ходех на плаж, обаче в късния следобед, за да избегна жегите.По принцип не ми пречи и по обяд на плаж, но като бременна се пазех.И сега мисля да ходя.Аз имам голямо дете, което си иска своето и не мисля да я лишавам от това удоволствие.Ще ходим пак в късните часове и така.Аз лятото ходя всяка седмица минимум веднъж на плаж, понякога и по 2-3 пъти.ММ работи лятото на Св.Св. Константин и Елена и ходим с детето при него/ в ресторант е/, хапваме, плаж и така.Предимно ходим на Слънчев Ден, където е чисто, плитко и спокойно, за да могат децата да играят и да са ни пред очите.На градските плажове не ходя изобщо.Около Варна на север особено повечето плажове са хубави и чисти, то като цяло северното черноморие е така, защото е по-слабо застроено и по-малко експлоатирано.Възможно е и до Сл.Бряг да отскочим поне 1-2 пъти, дядото и бабата пък всяко лято работят там и ходим да ги виждаме.Щерката обича на Аквапаркa да ходи, но тази година съм пас с пързалките Grinning Баща ѝ ще се спуска с нея Grinning На басейн не обичам на ходя, тази годна направо сигурно ще пропусна.Гнусно ми е в басени по принцип.Застояла вода, уж филтрирана, ама с един куп химии в нея...Имам приятелка, която има хистеректомия, беше с онкологично заболяване, но сега е добре и е в ремисия, та тя всеки път като се прежали за басейн и веднага се сдобива с гъбички, та вече не ходи, само в морето няма проблем.
Планирахме и есента в Гърция, че ММ няма как да ползва отпуски лятото, но по обективни причини ще отпадне Grinning

Днес цял ден бяхме на зелено, на една рекичка.Уж нищо не правих, а съм като пребита...Всеки ме пита напоследък защо не пуша, днес пък - защо не играя тенис или нар. топка...И понеже не искам още да споделям и вече се чудя какво да измислям.

# 127
  • На север
Море! кажи че си в цикъл Grinning
Между другото аз юни се прибирам за 3 седмици и ако някоя е от Бургас ще се радвам да се видим и на живо Simple Smile

# 128
  • София
Woman in red, благодаря за инфото. Скъпичко излиза тази “нова” технология.
Frozen, аз през седмицата докато съм на работа издържам, обаче вечер рязко ми падат батериите. И ние бяхме два дни на вилата и само лежах и седях на стол. И двата дни на обед си дремнах. Въпреки това ми е толкова уморено все едно два дни съм копала на нивата.

Аз обожавам морето! Всяка година с нетърпение го чакам. Ние няколко години подред ходим с приятели в Ахтопол. На плаж обаче сме или на Силистар или на Велека. Много си ни харесва атмосферата в района. Средата на Юли сме отново там.
Предишни години ходим Септеври на Касандра, този път обаче ще бъде през Май на Ситония. И двете ни почивки са планувани от миналата година.
Обаче май ще имам проблем с банския, по-точно с горнището Joy минахме през Декатлон тази вечер, исках да си купя още един бански като миналата година. Е оказа се, че тоя размер вече ми е малък. И сега вместо да имам 2-ри чифт, имам 0 Persevere

# 129
Woman in red, аз съм си тук,така че може да се видим 😊

# 130
  • На север
Супер ще пиша като наближи Simple Smile

# 131
  • Варна
Момичета.. аз се разболявам.... 😐😞
Кажете нещо за хрема? Ако може без хапчета да се размина....

# 132
Ходихте ли до Лидл? Купих две рокли за бременни. Не са лоши.

# 133
Аз няма да успея сутринта и се чудя има ли смисъл да ходя по-късно или всичко ще е разграбено Sad

# 134
В нашия Лидл единствено сутиените за кърмене и роклите ограничени бройки. Имаше панталони, блузи с дълъг ръкав и топове, които не са в брошурата.

Общи условия

Активация на акаунт