Чухме сърчицето вече на нашето НОЕМВРИЙСКО сбъднато човече!

• 31 368
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета, аз съм galiа ugurlu от фейса..мале докато чакам някой да пише във фб вие сте изписали няколко теми тук... 🤩🤩
Имам запитване или оплакване и аз нз как да го нарека та мн ме боли кръста при изправяне,навеждане,обръщане...в покой ми е добре...иначе раздвижва ли се съм като баба🤔😔 някоя от вас има ли подобен проблем?

# 136
  • София
И аз мога чак след обяд да ида, дано е останало нещичко... Frowning1
Frozen сигурна ли си, че се разболяваш? Да не е този запушен нос от бременността? Моят от първата седмица е запушен по цяла нощ, но е от лигавицата, не се разболявам. Някой беше писал по нагоре, промивки с физиологичен разтвор, преди съм слагала клеева тинктура върху клечка за уши и си я пъхам в ноздрата и така стои докато не започне да ми люти много и да ме кара да кихам, след това слагам в другата ноздра и имаше ефект. Като капки за нос мога да препоръчам Пиносол и Фитоназал, но ако искаш все пак се посъветвай с гинеколога си дали ще удобри.

# 137
Добро утро, момичета 🌻
Frozen, аз си бях направила преварена вода със сол и много ми помогна, но е същото и с физиологичен разтвор. Слагах си тампони с ракия в ушите и носа,не е гадно, но много помага. Пих парацетамол 3 пъти,защото главата ми беши много зле и лукчета за гърлото.

Галина, аз съм почти с постоянни болки в кръста още от втори месец.
Аз ще ходя довечера или утре до Лидл. Искам да си взема клин и се чудя за сутиените, как ви се сториха? Много се чудих и за дънки,но се отказах. Имам много туники и ми трябва само удобен клин,а й като гледам с това откачено време, скоро ще почвам с роклите.

# 138
Сутиените са много хубави. Клиновете при опъване прозират, но са дълбоки и с хубава кройка.

# 139
  • Варна
Аз бях направила ужасно схващане от опашната кост и оттам по целия таз + левия крак.Не можех буквално да се движа, завъртя в легнало положение.Едвам ставах до тоалетната да ида.Ходих на лекар, понеже трябваше да пътувам.Изписа ми 3х1 Но-Шпа и 3х1 Парацетамол.Няколко дни ги пих и сякаш беше по-добре с тях.И ест. повече покой, лежане.После спрях Парацетамола и останах известно време само на Но-Шпа докато мине напълно.

До Лидъл ще се опитам да ида и аз днес, дънките ме интересуват мен.

# 140
Здравейте момичета, аз изпратих ММ на пазар в Лидл, тъй като гледам да не се размотавам излишно. Взел ми е блузка, 2 клина и рокля. Исках и дънки, но не ги е одобрил, тъй като въобще не са еластични. А моите прасци са по-широки и все по-широки ще стават, така че неговият коментар беше, че няма да ми е комфортно в тях...

# 141
  • София
A размерите как са момичета? Аз друго освен яке от лидл не съм си взимала, тъй като дори S техен размер ми е огромен, за бельо да не говорим, колко пъти съм си харесвала нещо и винаги големи. Много се надявам да си взема дънки и рокля, много ми харесват, обаче пак ме притесняват с тая номерация 36-42. По принцип съм 38 номер ама техните номреации дори 34 ми е било голямо. Направо ще умра от яд ако пак са ми големи, а толкова ми харесват моделите на брошурата...

# 142
Аз бях направила ужасно схващане от опашната кост и оттам по целия таз + левия крак.Не можех буквално да се движа, завъртя в легнало положение.Едвам ставах до тоалетната да ида.Ходих на лекар, понеже трябваше да пътувам.Изписа ми 3х1 Но-Шпа и 3х1 Парацетамол.Няколко дни ги пих и сякаш беше по-добре с тях.И ест. повече покой, лежане.После спрях Парацетамола и останах известно време само на Но-Шпа докато мине напълно.

До Лидъл ще се опитам да ида и аз днес, дънките ме интересуват мен.

В сряда съм на лекар дано ми изпише нещо че не се търпи...

# 143
В ЛиДл на Опълченска има всичко. Взех си дънки, рокличка, а на детето бодита и чорапки. Дънките са еластични. Уцелила съм си и номера, а роклята има ципове отпред на гърдите, не ги бях видяла, но добре дошли. Може да се кърми по-лесно. Абе, не очаквах, но съм мега доволна, защото са никакви пари.

Бях на БХС. Бебче е добре, върви напред с една седмица, подскачаше доста. 66мм. Определиха ми термин 27.10, но и тук ще си пиша, свикнах вече, а и по- натам с другите методи на измерване кой знае. Намалиха ми дозата на дуфастона, защото се помолих, лошо ми е от него. Пол още не знам, не питах, има време. Кръвните ми излизат в сряда, дано всичко е наред.

# 144
  • София
Браво, много се радвам, че всичко е наред с бебето ти! ЯННА бъркам ли се или беше на БХС в Щерев?

# 145
В Майчин Дом. Ходя при проф. Николов, но ехографския преглед ми го направи Дуковски или нещо такова, не го познавам, професорът го извика, той и преди така е викал друг човек, за двойно мнение. Даже и двама студенти бяха. Аз съм претръпнала от студенти и даже съм си разговаряла с тях. Да се учат, милите, при тях ще ходят децата ни един ден. Тъ, не съм в Щерев Grinning

# 146
  • София
Aaa ясно, объркала съм се нещо. Помня, че някой още щеше да ходи в Щерев, ама явно не съм запомнила кой.

# 147
Аз ще хода в Щерев но чак на 03.05

# 148
Здравейте , днес си взех резултатите от кръвните изследвания. Оказа се че всичко е в норма освен завишено CYE q което е 44...Вие как мислете - има ли нещо притеснително...До края на седмицата ще ги занеса на АГ-то , но но сега ми е притеснено...Поздрави на всички

# 149
СУЕ? Това е утайка, покачва се при инфекция. А, при бременните е допустимо да е по-високо, но не помня до колко. Simple Smile Споко. Виж док какво ще каже.

Общи условия

Активация на акаунт