Къде в Пловдив??? - 76

• 67 624
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, момичета, бях забравила за магазинчето със стълбите на булеварда. Утре ще бягам пак в обедната почивка. Джъмбо и другите локации ми идват много надалече. Благодаря!

# 121
А къде се намира тази църква, че не се сещам? И казваш, че миналата година е била най-евтина....имаш ли спомен за цената ?

На улицата на сладоледена къща Стената, над Техникума по Дървообработване.

# 122
А къде се намира тази църква, че не се сещам? И казваш, че миналата година е била най-евтина....имаш ли спомен за цената ?
Проверявах за кръщене. За венчавка би трябвало да е аналогично. В енорийската ни църква беше 76 лева, а там платихме под 40. Говорих с приятелка, която ме насочи на там. Всяка църква си има отделен ценоразпис, който само се съгласува с Митрополията.

# 123
Някой има ли впечатления от д-р Димитър Георгиев(ендокринолог)?

# 124
  • до най-прекрасния мъж
Да, аз. Какво те интересува по-конкретно?

# 125
Имам Хашимото и хипофункция и си търся лекар, който да ме следи.

# 126
  • Пловдив
Такива пликчета съм виждала и в dm.

За венчавка проверете и в "Света Неделя" в Стария град. Когато се венчахме и за кръщенето на детето след година цените за ритуалите бяха най-разумни от навсякъде, където проверихме.

# 127
Моля от все сърце да ми препоръчате майстор за смяна компресор на климатроник на кола . 
Благодаря предварително

# 128

Имам следното питане: нужни са ми от тези пликчета, преди купувах от едно магазинче в пресечката зад Четвъртък пазара, но вече не съществува. Кажете от къде.

В магазина за хоби материали ЕМ АРТ на ул.Скайлер съм виждала такива пликове във всякакви размери.

# 129
  • Пловдив
Детето ми ходи от 3 години в "Маги". Само в първи клас не беше, за което съжалявам. Беше в училищната занималня и беше страшно,но това е друга тема. Като цяло съм доволна. Взимат ги , хранят се по предварително меню избрано от родителя. Предлагат закуска, обяд и следобедни филиики. Това ,което можете евентуално да не ползвате е закуската, но примерно има ли палачинки  всички закусват в занималнята. Менюто е доста богато- супи, постни ястия, местни, предястия,основни, различни  месец, риба ,плодове . Винагиаучениисани домашни. В групи до 10 деца. Организират им празници. Базата е добра. Грижат се добре за децата. Госпожите също са много добри. Таксата през  годината е 250 лв на месец независимо колко дена е ходило детето + храната. Със закуските съм плащала максимум 320 лв, като детето ми не е от злоядите. Лятото работят юни и юли , август е почивен. От 01.09. отново работят. Таксата лятото е 300 лв и са целодневно. Юни има програма - екскурзии, посещения на музеи , заводи, тематични дни и т.н. Заплаща се допълнително входове и т.н. Ако ви интересува нещо по-конкретно питайте.

За "Авигея" само съм чувала от майки ,че са доволни,но подробности не зная.

Моля, който има впечатления да сподели за Частна занималня “Маги” и образователен център “Авигея”.

# 130
Др Боян Нончев

# 131
deer, благодаря  bouquet

# 132
  • до най-прекрасния мъж
Аз отидох при него във 2-ро ДКЦ със съмнения за лека хипофункция. Даде ми направление за Медлайн, където работи, за да ми пуснат пълни изследвания /както той се изрази - да проверим всичко, което ни интересува, без да изтъняваме джоба/. Правихме и обременяване с глюкоза. Излезе, че жлезата е ОК, но имам ИР. Назначи лечение, от което съм доволна - имах доста неприятни моменти преди това, които като симптоми свързвах с ТСХ-то. Върти се около или малко под/над 2-2,5. Но съм сравнително от скоро при него - може би 3 месеца. Препоръча ми го гинеколожката ми.

# 133
Аз отидох при него във 2-ро ДКЦ със съмнения за лека хипофункция. Даде ми направление за Медлайн, където работи, за да ми пуснат пълни изследвания /както той се изрази - да проверим всичко, което ни интересува, без да изтъняваме джоба/. Правихме и обременяване с глюкоза. Излезе, че жлезата е ОК, но имам ИР. Назначи лечение, от което съм доволна - имах доста неприятни моменти преди това, които като симптоми свързвах с ТСХ-то. Върти се около или малко под/над 2-2,5. Но съм сравнително от скоро при него - може би 3 месеца. Препоръча ми го гинеколожката ми.

При кого?

# 134
  • до най-прекрасния мъж
Момичето питаше за д-р Димитър Георгиев. За него съм й отговорила.

Общи условия

Активация на акаунт