Къде в Пловдив??? - 76

• 67 608
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Къде има наистина добър дентален рентген?
Досега съм ходила само в този на ул. Ген. Данаил Николаев, а лчх ми каза, че се виждат петна и сенки по снимката и да потърся лаборатория с по-нова апаратура следващия път. Лекарят не е в Пловдив, затова не можа да ме насочи.
АПаратурата е нова и модерна.Ако се съмнява за некачествено направена снимка,може да те върне в същия рентген и да се повтори за тяхна сметка.Може да запишат на диск,да ти пратят по мейл.

в К-дент на Иван Вазов също правят снимки ( само да не попадате на лаборантката с голям маникюр там ) . Срещала съм техни секторни снимки ( малки ) недобре направени,но може да се случи навсякъде,не е масово при тези два кабинета. Бива качеството.

# 106
Благодаря за препоръките. Ще помисля дали да не ида пак там, като им обясня за какво става дума.

# 107
Дами,

А хотел империал в стария град ли е?

# 108
Дами,

А хотел империал в стария град ли е?
Хич...
Има си карта на сайта на хотела - виж го как е. Доста встрани от стария град е.

# 109
Мерсиии, без лаптопа съм и на телефона ми е леко сложно. Утре ще гледам в офиса Simple Smile благодаря ви!

# 110
Хеброс имат стаи и е хотел
В стария град е
Също мисля че си заслужава да се вечеря в него и то много
за
За втора вечер - италианския Вивалди, бившо К2

# 111
В Тракия има, срещу Форума за дентален рентген.Препоръчано ми е от съседка, и изпробван от мен.

# 112
Как вървят цените на венчавките в момента?
Има ли значение в коя църква си и има ли кратки и дълги процедури пак, с хор без хор ?
Някой с пресни впечатления ?

# 113
Всяка църква има различни цени за ритуалите. В св.св. Петър и Павел (св. Мина) беше най-евтино миналата година.
Имам следното питане: нужни са ми от тези пликчета, преди купувах от едно магазинче в пресечката зад Четвъртък пазара, но вече не съществува. Кажете от къде.

# 114
Много благодаря за магазините за часовници. Купих от Железарска, имаше и намления та съм супер доволна.
Tonynette, ако те устройва на пазара на Младежка или на Данаил Николаев срещу Ривиерата съм виждала.

# 115
  • Пловдив
И в Джъмбо има пликчета.

# 116
Моля, който има впечатления да сподели за Частна занималня “Маги” и образователен център “Авигея”.

# 117
Всяка църква има различни цени за ритуалите. В св.св. Петър и Павел (св. Мина) беше най-евтино миналата година.
Имам следното питане: нужни са ми от тези пликчета, преди купувах от едно магазинче в пресечката зад Четвъртък пазара, но вече не съществува. Кажете от къде.

А в магазина за торбички пред четвъртък пазара,на булеварда,дето се слиза по стълби надолу,няма ли ?

# 118
Трябва да имат. Преди няколко месеца купувах - даже и избор от размери ми предложи дамата.

# 119
А къде се намира тази църква, че не се сещам? И казваш, че миналата година е била най-евтина....имаш ли спомен за цената ?

Общи условия

Активация на акаунт