Къде в Пловдив??? - 76

• 67 479
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Също така за новородени книжките се вземат вече от НЗОК, а не от личния лекар.

Зависи, нашата педиатърка каза, че тя ги заявява и ще я вземем от нея.
Интерсно, освен пак да има промяна. На дъщеря ми я взех миналата година и от НОИ ми казаха, че не е възможно през личен лекар. Но си мина време, сигурно са изменили нещо.

# 91
Каква връзка имат НОИ със здравните книжки ?

# 92
Мое объркване... Много добре си спомням, как преди пет години попълних един формуляр за изгубена синя книжка и ми издадоха веднага нова срещу сумата от осем лева. Спомням си и, че беше само на едно място в цял Бургас. Но виж, кое беше.... Все ги бъркам.... Надявах се, че в Тракия, е олеснено.... Sad

# 93
Нерде НОИ, нерде здравна каса.

# 94
Sea, наскоро приятелка каза същото като теб, нямам идея кое е правилното, май си зависи от педиатъра.

# 95
  • Пловдив
Има ли в града аптека, която да продава подаръчни ваучери?

# 96
Привет,
След две седмици любимият ми човек има рд. Много ми се иска да го изненадам да отидем до Пловдив за една нощувка и хубав ресторан може би най добре в стария град. Бихте ли ми препоръчали. Ще сме си само двамата тъй като ще е посредата на седмицата.

# 97
  • Пловдив
Моля за препоръка за читава фирма за поръчка на тента за тераса.

# 98
  • Пловдив
Привет,
След две седмици любимият ми човек има рд. Много ми се иска да го изненадам да отидем до Пловдив за една нощувка и хубав ресторан може би най добре в стария град. Бихте ли ми препоръчали. Ще сме си само двамата тъй като ще е посредата на седмицата.
Уютна обстановка и добра кухня има в Щастливци под тепето  https://www.facebook.com/%D0%A0%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0 … -174197936272933/

Ако не ви се катери много, в подножието на Стария град са Амстердамъ, при хубаво време Антико също е добър вариант,  по-скъп и тежкарски  е Филипополис.
Около Джумаята също има добри попадения за вечеря, като Монро или италианския Вивалди  https://www.facebook.com/Ristorante-Vivaldi-1023384837714105/?hc … DrBDs&fref=nf
Не си уточнила какъв стил и храна предпочитате, но след като е през седмицата няма нужда от резервация и може по време на разходка да си харесате местенце.

# 99
Много благодаря! За спане какво ще ми препоръчате. Нещо на пешеходно разстояние да мога да пийна и аз вино. Цената не е от значение Simple Smile

# 100
Хотел Стар,на самия център е и като цена е добре 60-70лв за двама+закуска.Може да го разгледаш в Booking Simple Smile

# 101
  • Пловдив
Много благодаря! За спане какво ще ми препоръчате. Нещо на пешеходно разстояние да мога да пийна и аз вино. Цената не е от значение Simple Smile
Пак зависи от обстановката, която предпочитате, модерен е Феймъс Хаус /Famous House с места за паркиране, ретро стил и по-скъп вариант са Хеброс и  Алафрангите,  Севън Хилс също става и е удобен за разходка в Стария град.

# 102
Къде има наистина добър дентален рентген?
Досега съм ходила само в този на ул. Ген. Данаил Николаев, а лчх ми каза, че се виждат петна и сенки по снимката и да потърся лаборатория с по-нова апаратура следващия път. Лекарят не е в Пловдив, затова не можа да ме насочи.

# 103
  • Пловдив
Ка дент на Ив.Вазов за снимки на зъб.

# 104
  • Пловдив
Къде има наистина добър дентален рентген?
Досега съм ходила само в този на ул. Ген. Данаил Николаев, а лчх ми каза, че се виждат петна и сенки по снимката и да потърся лаборатория с по-нова апаратура следващия път. Лекарят не е в Пловдив, затова не можа да ме насочи.
При Маневска, бул. Христо Ботев 105А   http://dentalesthetic.biz/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8/% … D0%B3%D0%B5%D0%BD

Общи условия

Активация на акаунт