Къде в Пловдив??? - 76

• 67 446
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

Имам декларация ,която е правена преди 7-8 г , като е правена от нотариус , детето до навършване на пълнолетие да пътува само или с мен до навършване на 18.
Никога не съм я ползвала и се притеснявам да не тръгна и да се окаже ,че не е ок и да си останем на границата.

Пълномощното ти го търсят само на българската граница. Не е нужно да го превеждаш. Нотариуси има около съда, ако някой се сеща около II РПУ да  каже.

Има ли някакъв стандартен текст,който изискват или може и свободен?

От тук можеш да изтеглиш декларацията и да отидеш само за заверка при нотариуса.
http://www.mfa.bg/bg/pages/91/index.html

# 76
Трябва ми електронен часовник с "екстри" Simple Smile по възможност Касио, по възможност от физически магазин. Някакви идеи къде да търся? Сещам се само за магазините за часовници в мола, но не ми вършат работа.

# 77
  • Пловдив
Доста отдавна съм виждала Casio в магазин за часовници в Халите.

# 78
  • София
Да благодаря за препоръката за пицарията, гостите от София и Бургас останаха много доволни.  Simple Smile

# 79
  • Пловдив
Момичета,случайно да се сещате някъде около Тримонциум,Гранда,Света Петка за магазин дето продават стелки за паднали сводове?В подлеза на Съединение дали има още такъв магазин?Искам да пробвам първо такива и тогава да си правя по поръчка.

# 80
  • Пловдив
Момичета,случайно да се сещате някъде около Тримонциум,Гранда,Света Петка за магазин дето продават стелки за паднали сводове?В подлеза на Съединение дали има още такъв магазин?Искам да пробвам първо такива и тогава да си правя по поръчка.
В подлеза на пл. Съединение още е там магазина.

# 81
Само в НОИ ли мога да си купя синята здравна книжка? Някаде из Тракия няма ли такава възможност?

# 82
Само в НОИ ли мога да си купя синята здравна книжка? Някаде из Тракия няма ли такава възможност?

Синята здравна книжка се издава от РЗОК  на "Христо Чернопеев" . Не съм питала скоро дали дават веднага,или пак се налага изчакване. Заверяват ти последните зъболекарско дейности и после заверка при личен лекар. Старата се обявява за невалидна.

# 83
Виждали ли сте кисело мляко Йовчев и продукти изобщо на Йовчев, като сирена и кашкавал в Пловдив?

# 84
  • до най-прекрасния мъж
Часовници сме купували от едно магазинче в Капана, намира се на Железарска вдясно, още в началото, като тръгнеш от Тунела в посока Главната. Мисля, че точно Casio е на ММ. Има избор и човекът дава добри консултации.

# 85
  • София
Също така за новородени книжките се вземат вече от НЗОК, а не от личния лекар.

# 86
Момичета, къде в Кичука бих могла да дам прахосмукачката си за ремонт? Не е първа младост, днес моторът започна да бучи странно, а ми е много необходима точно в момента.

# 87
Също така за новородени книжките се вземат вече от НЗОК, а не от личния лекар.

Зависи, нашата педиатърка каза, че тя ги заявява и ще я вземем от нея.

# 88
  • Пловдив
Здравейте.Утре ще има ли някакви интересни събития подходящи и за дете.Природонаучният музей ще работи ли ?

# 89
Виждали ли сте кисело мляко Йовчев и продукти изобщо на Йовчев, като сирена и кашкавал в Пловдив?
От домашното сирене на Йовчев купувам от магазина на Ново Мес, на колелото на Панаира. Кашкавалът не ми допадна, бих опитала киселото мляко, но не съм срещала.

Общи условия

Активация на акаунт