Къде в Пловдив??? - 76

• 67 569
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Препоръчайте ми ресторант с градина.
Сещам се за Чанове, Гребеца и бирарията в Тракия,но ми се ще нещо друго да е.

Южен полъх (бившия Малък Бунарджик), Сентрал парк, Ривиера (на ул.Дaнаил Николаев)

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 21:09 от vox

# 541
  • Пловдив
За мъдреца- Работя с др Трифонов от години.Много е добър.Трудно ще се доберете за час.На Васил Априлов също има добри -Др Батинков и др Стоянов .Може да мине и по здр каса.Ако имате нужда от още помощ -пишете ми.
За микроскопа-да има в Пловдив ,но не бих препоръчала.
A за вадене на ретинирал мъдрец или както се наричат тези, коиторастат хоризонтално към корените на кътника до тях и не са поникнали, пак ли можем да се доверим на споменатите?
Категорично да.Аз лично бих избрала Др Трифонов.

За ендолечение под микроскоп,въпреки споменатите имена,пак бих препоръчала в София.След лечение тук ,за съжаление цифрите се повториха в София.

# 542
Някой подлагал ли се е на ендодонтско лечение под микроскоп?

Моля за споделено мнение

Да, аз. Д-р Любомир Вангелов - http://www.dentalavangard.com/documents/endodontia.html
Едноканален зъб ми излезе около 200-220лв (3 посещения, лечение, пълнеж на канала и временна запечатка)
Лечението чрез микроскоп ли се проведе?

Рени, благодаря.
От вчера до днес след консултации мисля че най-разумно е изваждане на зъба.

На снимка се вижда възпаление, което отива в синуса.
При  една от консултациите, лекар хирург изрази прогноза, че ще е възможно почистване на канала над костта.
Зъбът е счупен много лошо, което много би затруднило поставянето на коронка. Тази част която е над венеца не изглежда здрава и не се знае каква част от венеца трябва да се отреже за да се оголи до здрава основа.
Утре имам час за още една консултация, но някак не ми се струва разумно да се хващам за сламка.

# 543
За мъдреца- Работя с др Трифонов от години.Много е добър.Трудно ще се доберете за час.На Васил Априлов също има добри -Др Батинков и др Стоянов .Може да мине и по здр каса.Ако имате нужда от още помощ -пишете ми.
За микроскопа-да има в Пловдив ,но не бих препоръчала.
A за вадене на ретинирал мъдрец или както се наричат тези, коиторастат хоризонтално към корените на кътника до тях и не са поникнали, пак ли можем да се доверим на споменатите?
Категорично да.Аз лично бих избрала Др Трифонов.
Потвърждавам. И Батинков, и Стоянов са много добри. Батинков пипа изключително нежно, Стоянов също работи много внимателно. Последният ми е вадил два ретинирани мъдреца и ще ида при него и за другите две чудовища.

# 544
  • Gotham City
Здравейте,
дали можете да ми кажете къде да открия боички за текстил?

# 545
За такива боички питах скорло в темата. Насочиха ме към: http://www.maestropan.net/index.php/contakt. Намерих, каквото ми трябваше  Peace.

# 546
  • Gotham City
Много, много благодаря! ♥

# 547
  • Пловдив
Едно предложение от мен за ресторант с градина - Рибарника в Тракия. Чудно е това място!

# 548
Откъде мога да си купя хубава баклава? Турски магазини някакви?

# 549
Джей, има магазин със турски стоки на подлеза на Понеделник пазар, от страната на центъра в ляво на стълбите. Но според мен на сладкарницата до Хепи на центъра е по-вкусна. Преди време съм взимала и от турската сладкарница на Джумая джамия.

# 550
Джей, има магазин със турски стоки на подлеза на Понеделник пазар, от страната на центъра в ляво на стълбите. Но според мен на сладкарницата до Хепи на центъра е по-вкусна. Преди време съм взимала и от турската сладкарница на Джумая джамия.
отдавна няма сладкарница до хепи

# 551
Момичета/ момчета/ има ли в Смирненски, в района около ВМИ, някакъв ресторант който да има малка зала за частни партита - 25-30 човека? Приемам предложения и за други части на града, но тези райони са ми приоритет

# 552
  • Пловдив
Знам,че Note di vino имат няколко зали,но колко са големи нямам представа,може да попиташ.

# 553
80 човека...

# 554
Трябват ми щори, най - вероятно  "ден и нощ". Коя фирма ще препоръчате за изработка ?

Общи условия

Активация на акаунт