Къде в Пловдив??? - 76

• 67 685
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за Хари Потър   bouquet    Сайтът ми се видя малко скъпичък, с търсене за принтиране на дрехи не ми се занимаваше и вчера отидохме в Джъмбо и харесахме друг подарък Simple Smile

# 211
Привет Simple Smile Бихте ли ми препоръчали добър психолог в Пловдив. В стари теми открих информация за Иван Власев, Петя Тухлева, някой с мнения за тях или други професионалисти? Би ми било полезно да ме ориентирате и като цени как стоят нещата.

Благодаря Simple Smile
Петя Тухлева е номер 1 професионалист!
Работи с много онкоболни.

# 212
Бихте ли ми препоръчали лятна занималня за дете 2-3 клас.Гледам из Гугъл,но в повечето сайтове информацията е стара.Та ще съм благодарна ако споделите впечатления от някоя занималня и да споделите за цените,ако ги знаете.Благодаря предварително Simple Smile

# 213
  • Gotham City
Здравейте, мацки!
Искам да попитам, знаете ли къде в Пловдив извършват полиране на коса с ето такава машинка:
http://cenabg.com/userfiles/productlargeimages/product_3126.jpg

Ако е и в Тракия ще съм най-благодарна Kissing Face

# 214
Бихте ли ми препоръчали лятна занималня за дете 2-3 клас.Гледам из Гугъл,но в повечето сайтове информацията е стара.Та ще съм благодарна ако споделите впечатления от някоя занималня и да споделите за цените,ако ги знаете.Благодаря предварително Simple Smile
Литъл Стар .Собственичката е много слънчев човек,естествен,лъчезарен и с душа се грижат за децата.

# 215
Препоръчайте ми добър кожен лекар, моля

# 216
  • Пловдив

Занималнята на Маги . Бях писала отзив по-назад в темата.

# 217
  • Пловдив
Препоръчайте ми добър кожен лекар, моля
др.Лукова в кожния.

# 218
Санитарна аптека/магазин  къде да търся? Имаше една срещу църквата "Света Марина", но отдавна я няма там...  Thinking

# 219
  • Пловдив
Санитарна аптека/магазин  къде да търся? Имаше една срещу църквата "Света Марина", но отдавна я няма там...  Thinking
Зависи какво търсиш - ако е за следоперативни колани и неща от този сорт - продаваха ги в аптеката на партера на болницата на Пещерско шосе.

# 220
Зависи какво търсиш - ако е за следоперативни колани и неща от този сорт - продаваха ги в аптеката на партера на болницата на Пещерско шосе.
Благодаря, точно там намерих каквото ми беше необходимо!  bouquet

# 221
Здравейте.
Може ли да ми препоръчате  жена за почистване на апартамент?

# 222
Къде в реален магазин има продукти на Илинор?

Принципно търся детски бледорозав микрофибърен клин, идея къде може да се намери?

# 223
Бихте ли ми препоръчали фирми за кетъринг и за наем на обрудване на събития-шатри, маси , столове и т.н.

# 224
  • Пловдив
Къде в реален магазин има продукти на Илинор?

Принципно търся детски бледорозав микрофибърен клин, идея къде може да се намери?
Илинор нямаха ли магазин някъде на бул.България? Мисля,че съм виждала в района на 3-то РПУ.
За микрофибърни клинчета провери по детските магазини. Имаше доста хубави в Тера нова или Carnival kids в МОЛ Марково тепе,но почти навсякъде са памучни. Доста детски дрешки има и в базар Илиянци на Брезовска.

Общи условия

Активация на акаунт