Къде в Пловдив??? - 76

• 67 720
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Някъде да сте виждали по магазините вече от макароните за плуване?
Най-ми е удобна Тракия, но вече съм готова навсякъде да отида Innocent

# 361
  • Пловдив
В Декатлон няма ли? Или в Джъмбо. Онзи ден видях, че в Джъмбо вече са заредили плажните стоки.

# 362
  • Пловдив
Къде е магазинът на Ботичели?

# 363
  • Пловдив
Къде е магазинът на Ботичели?

Обувките ли?

# 364
  • Пловдив
В Декатлон няма ли? Или в Джъмбо. Онзи ден видях, че в Джъмбо вече са заредили плажните стоки.
в Декатлон нямаше в неделя бях последно Sad
В Джъмбо не съм сигурна дали има, а не ми се минават 15 километра, за да проверя

# 365
  • Пловдив

Да.

# 366
В МОЛ Марково Тепе имат магазин, в стария мол имат магазин и имат три магазина на главната.
В началото срещу Макдоналдс е единия, после по-нагоре горе долу срещу HM е втория и третия е на малката главна...

# 367
  • Пловдив
Те са няколко: в двата МОЛ-а, на Главната- по средата горе- долу, до хранителния магазин и на “Райко Даскалов”- уличката на Мармалад. И някъде другаде май имаше...

# 368
в Декатлон нямаше в неделя бях последно Sad
В Джъмбо не съм сигурна дали има, а не ми се минават 15 километра, за да проверя

На сайта на Декатлон излиза, че има наличност в Пловдив. Може да го поръчете по интернет и да изберете опция "взимане от магазин" - така спестявате доставка.

# 369
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за обувките.  bouquet  Рядко ходя по главната, но честичко в Марково тепе и не съм ги забелязала. Днес ще ги открия.

# 370
Здравейте,
може ли да ми кажете къде в Пловдив има магазин за сватбени аксесоари?
Благодаря предварително!
След колелото на П.Д.Петков в посока Военна болница, в ляво ... мисля че са даже 2 магазина Simple Smile

# 371
Къде в Пловдив мога да купя аксесоар за коса за сватба? От онези луксозните със сваровски камъни Simple Smile

# 372
В магазина на Сваровски, в МОЛ Пловдив, няма ли?

# 373
Д-р Лукова работи и в МЦ Кючук Париж http://mc-kparij.com/%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB% … D0%B3%D0%B8%D1%8F, ако не ви се ходи в кожния. Нямам лични впечатления от лекарката, но скоро за мой познат ѝ търсихме координатите и затова го споделям като информация.

Магазин за сватбени аксесоари има и на Събота пазара в уличката до училището.

Ако не намерите лекар по Здравна каса, препоръчвам моята - д-р Стефка Евтимова. Има сайт. Много добър диагностик е и винаги ми уцелва точните лекарства. Преди съм ходила при други,които ме използваха за опитно зайче и всеки месец ми сменяха терапията. Давах безумни пари за лекарства,които след месец се оказват безполезни и трябваше да ги изхвърля наполовина пълни.  В резултат на години неправилно лечение развих астма.
ММ я е посещавал и също остана много доволен.

# 374
+1 за д-р Лукова. Много добър специалист.

Общи условия

Активация на акаунт