Звездни компромати- 360

• 101 659
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • Once there was a Hushpuppy...
Много хора харесват Гуинет, но за мен винаги е била пример за скумрия, с кахърно изражение.  Mr. Green

Точно като теб съм за нея.
Рядко срещана веяна скумрия ми е, бляк.
Като е гримирана по-бива, но пак нещо в нея ми действа крайно отблъскващо.
За разлика от майка й, която ми е страшно симпатична Peace

# 331
Двойките Макрон и Тръмп са ми като участници от "Смени жената". Mr. Green
Те ако си сменят жените,много повече ще им подхождат-поне визуално:)

# 332
# 333
  • София
Вчера пак видях Г-н Бътлър на бул. Патриарх Евтимий, екипиран с колело и каска, докато си разхождах кучето😂Не го гоних за снимка този път, но пак се оцъклих. И той вика - Хай. Е, отговорих му и аз с Хай🤪 Тоя човек само кръстосва улиците.

# 334
  • Вестерос
Eхх, късметлийка

# 335
  • София
Вчера пак видях Г-н Бътлър на бул. Патриарх Евтимий, екипиран с колело и каска, докато си разхождах кучето😂Не го гоних за снимка този път, но пак се оцъклих. И той вика - Хай. Е, отговорих му и аз с Хай🤪 Тоя човек само кръстосва улиците.

Стига де, защо само при теб се явява? Grinning Значи следващият път като го видиш, поне го питай докога е тук, да знаем и ние. Grinning

# 336
  • София
Не знам. Ама някой друг да мерна, него да гоня. То колко снимки с Джерард Бътлър да кача🙄

# 337
Е, не! Ти прекаляваш вече! Persevere Joy

# 338
Не знам. Ама някой друг да мерна, него да гоня. То колко снимки с Джерард Бътлър да кача🙄

Може ли утре да ти правя компания? Joy

# 339
Идва ми се да те оскубя.
Най-приятелски ти го казвам Wink
Много симпатичен човек.

# 340
Ми не е честно пък! 😤 Казвай къде разхождаш туй куче да идваме и ние да го разхождаме.

# 341
Вие утре като се срещнете, вече не на Хай, а на една ракия можете да седнете.

# 342
То из минавам по Патриарха, но като нямам навик да заглеждам с кой се разминавам и ето, ще си стоя на сухо...

# 343
Е,вече сте си близки Simple SmileСледваща стъпка,чакаме покана за кафе,няма значение кой  кого ще кани:joy:

Билянче,от днес вървиш и главата само наляво-надясно Joy

# 344
  • Rock & Roll feeling ...
Тъщата на принц Хари
Скрит текст:

Българските арменци #благодарят - https://www.youtube.com/watch?v=l66CSkXTI-g Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт