Звездни компромати- 360

• 101 622
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Има син от Тръмп.

# 406
  • София
Има. Син. Нали го спрягаха детето за аутист, глезено, инфантилно и т.н. Жал ми беше каква гнус се изливаше върху него.

# 407
Например, Макрон е също със хубави крака!

# 408
Госпожа Макрон е по-интересна от Малания. Пък и по-добре се е пласирала Grinning.

Педофилка, какво да ѝ е интересно...

Оф, днес съм хейтър.AngryGrinning

# 409
  • София
Обаче спря да ми прави впечатление разликата при Макрон. С абсолютно дебилско самоудовлетворение се наложиха като двойка и хич не им дреме. Макрон има крака, но няма дупе. Нашо Ванче я бие по колоритност.

# 410
Има. Син. Нали го спрягаха детето за аутист, глезено, инфантилно и т.н. Жал ми беше каква гнус се изливаше върху него.
Точно затова си мисля, че изглежда тъжна или поне не усмихната като Катрин! Очевадно е, че детето има някакъв проблем!

# 411
Госпожа Макрон е по-интересна от Малания. Пък и по-добре се е пласирала Grinning.

Педофилка, какво да ѝ е интересно...

Оф, днес съм хейтър.AngryGrinning
Да, вярно, че и това го има. Аз си мислех за нещо от сорта на - омъжила се е за голямата си любов и е докопала сочно агнешко.

# 412
  • Rock & Roll feeling ...
И на мен хич не ми е жал за златотърсачки,които заработват с междукрачие,сякаш жените които имат ценостти,нямат че и по-способно и стегнато.
 Но и такива,които се продават за хубав живот са няколко стъпала по-горе от тренда на Николета и пр., защото тези последните, освен всичко което представляват,пропагандират идеята,че жената е 3 дупки и една длан. 

# 413
Божее, не знаех Stuck Out Tongue Winking Eye
Колко е голям синът им? Та те на всяка снимка са сами или с дъщеря му. По нищо не лечи да имат общо дете.

# 414
  • На ръба..
Минала седмица четох статията за Чарлийз, която е качила 25кг за да влезе в роля за снимки на филм, а днес вече има и снимка как изглежда.
Скрит текст:

# 415
  • Пловдив
Минала седмица четох статията за Чарлийз, която е качила 25кг за да влезе в роля за снимки на филм, а днес вече има и снимка как изглежда.
Скрит текст:
Shocked Ееее,не....

# 416
Чарлийз сега обикаля навсякъде да се оплаква, колко трудно ѝ било да качи 25 кг, а после колко трудно ѝ било да ги свали.  Толкова трудно ѝ било да ги качи, че се налагало да става нощем да яде, иначе не успявала да трупа. Е, посмях се добре, евала за този метаболизъм. Но и не ѝ вярвам, че са 25 кг, изглеждат по-малко. 15 може би.

Синът на Мелания и Тръмп е роден 2006.

# 417
Това с надебеляване или драстично отслабване за роля вече стана някаква мода. Дебели актьори няма ли?!
Не го отчитам като някакво велико актьорско постижение, честно казано и не адмирирам.

На Мелания вечерната рокля ми харесва до "перденцето" отдолу, нещо не ва̀ля тоя модел.

# 418
Леле! Замислих се дали бих качила кг за пари... И колко кг за колко пари Simple Smile

# 419
  • На ръба..
Тя е и висока, вярвам че може да са 25кг...аз ако бях висока леле колко слаба щях да изглеждам Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт