Звездни компромати- 360

• 102 224
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Скрит текст:
Госпожа Макрон е по-интересна от Малания. Пък и по-добре се е пласирала Grinning.

Педофилка, какво да ѝ е интересно...

Оф, днес съм хейтър.AngryGrinning
Да, вярно, че и това го има. Аз си мислех за нещо от сорта на - омъжила се е за голямата си любов и е докопала сочно агнешко.

А и Макрон е готин и умен. Завиждам и то много! Joy

# 421
  • Пловдив
Много е красива Мелания. Спира ми дъха и имам нужда да изразя възхищение.

Мисля, че Чарлийз не за първи път влиза в роля заради която качва килограми.

# 422
Това с надебеляване или драстично отслабване за роля вече стана някаква мода. Дебели актьори няма ли?!
Не го отчитам като някакво велико актьорско постижение, честно казано и не адмирирам.

Напъва се за Оскар жената. Предишният ѝ е за роля с такова загрозяване и напълняване - за филма "Чудовище", та е решила да играе същия номер.

# 423
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ами да, това им е работата, все пак..а не да се моткат по червения килим с вечерни рокли

# 424
Енрике и 2 бебешки тикви Heart Eyes
Скрит текст:

# 425
Между Макрон и Тръмп определено избирам първия. Пък нека втория да е по-богат.

На Чарлийз това не й е първото надебеляване за роля, преди 15 години пак беше надебеляла за "Чудовище".

# 426
И преди година- две пак беше качила кг за роля. Направо се чудя как после успява да ги свали и да изглежда очарователно Heart Eyes

# 427
  • На ръба..
Ееех, че хубава снимка на Енрикето.

Малкото пони с Коцето
Скрит текст:

И снимка на Блатечки, нещо се е олял "сексимвола"..
Скрит текст:

# 428
Явно ген. Не искам да омаловажавам усилията ѝ, но след такова разтягане на кожата повечето хора биха имали ужасни стрии, увисвания и т.н.

# 429
Скоро видях Блатечки на улицата и въпреки, че хич не е мой тип и не го харесвам, определено ми направи впечатление и изглеждаше много добре.

# 430
  • Once there was a Hushpuppy...
Ех, Лейди що не се снима с нашия "сексимвол"  Mr. Green

Понито сега омота ли се с Коцето ф романтика?

Мелания, разкошна и с вечерния тоалет. Ей, то косите наредени, то стойката й изящна, красота е тази жена!

# 431
Герито Никол ми е супер инфантилна и олигофренична като си изплюе езика като малоумна. Е*ати грозната мода!

Мелания е прелестна.

# 432
Бруклин Бекъм си показва тату-то "Мама". Идиотско.

# 433
Бруклин Бекъм си показва тату-то "Мама". Идиотско.

Феновете на "Приятели" сещат ли се Joy

Скрит текст:
He's probably got a tattoo that says "mom" on his shovel-wielding arm!

# 434
Според мен, тя стриктно спазва протокола и етикета. А той не, и явно когато той прави неща не според протокола, тя се опитва да го замаже. Така си мисля де.
И аз така си мисля.Знаела е отлично с какво се захваща,дори бях чела интервю какви славянски номера му е прилагала ''за да се отличи от тълпата''.

И какви са тези славянски номера, че ми стана доста любопитно?

Общи условия

Активация на акаунт