Звездни компромати- 360

• 102 045
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
СнаХАЛВАджианова винаги ми изглежда нечистоплътна, особено на живо в Капките!

# 61
Абе аз скоро писах какво мисля за нея в една друга тема. Не ми е симпатична и се чудя как това семейство с техните претенции са я взели за снаха, предвид славата и по софийските вертепи от преди десетина години.

# 62
Джеймс Франко е на 40 Flushed, ако пишеше, че е станал на 20 пак щях да повярвам Laughing

# 63
Абе аз скоро писах какво мисля за нея в една друга тема. Не ми е симпатична и се чудя как това семейство с техните претенции са я взели за снаха, предвид славата и по софийските вертепи от преди десетина години.

Как? по принуда...  Със стар колкото земята трик.

Джо, благодаря за темата bouquet

# 64
Абе в 21 век не знам колко майката и бащата на момчето биха имали думата при вече направен от сина избор 😆 Ама Кремена ножицата изглежда властна, добре че снахата е пушачка като нея, та с това май я е спечелила 😆

# 65
  • Rock & Roll feeling ...
Какъв трик ?

Според мен Бебо си я е харесал и тя е отвърнала. Той е 7 години по-малък, не е особено красив и мъжествен... Явно е любов  Laughing

# 66
Какъв трик ?

Според мен Бебо си я е харесал и тя е отвърнала. Той е 7 години по-малък, не е особено красив и мъжествен... Явно е любов  Laughing
Е то е ясно, че има любов. Беше маалко бременна, а това се прави с любов естествено.

# 67
Явно не е умен, понеже не е възпитан и от умни хора. Защото момчето на Халваджиян го раздава арт отвън, хипарче, обаче това явно е само оперението му. Ето откъде идва кичът. Претенции отвън, а вътре кухост. Аз нито от госпожа Ножици, нито от господин Продуцент съм чувала нещо интелигентно,  обаче разликата от снахата им е само в това, че поне нямат диалект и имат достатъчно думи, с които да опаковат претенциите си.

# 68
  • Rock & Roll feeling ...
За мен има любов ама към какво и кого, всеки за него си да прецени.
Не мисля,че е заради бременността, те от много преди това са заедно.

Аз харесвам Маги, в качеството му на нормален човек. Има ценности и морал. Когато суетата му започва да изисква негласно уважение, не ми допада. Като професионалист - завладял е ефира, но продукциите му като изпълнение са на средно ниво.

# 69
Никол Станкулова и на мен ми прилича на бременна. И аз забелязах, че в лицето е подпухнала.

Цялата истерия покрай кралското семейство вече ми идва в повече. Накъдето и да се обърнеш - истерия. Сватби, раждаНКИ, пък Джордж тръгнал на училище.
Иначе очаквам от малкото кралско снахе да ги забърка едни, та ще се чудят отде им е дошло. Не знам защо, но наистина имам такова предчувствие.

Снахалваджиян обади тяло, де. Искам и аз такова! Ама нямааа.

# 70
  • Blondeville
Никол и аз я заподозрях, когато я видях да излиза от АГ клиниката, където си правих ранния скрининг на бременността.

# 71
Очаквай инфото още утре в някой жълт парцал 😁

# 72
  • Blondeville
Е, жената може да е била на профилактичен преглед, знае ли се Grinning Но аз си имам едно на ум, това беше преди месец, та ще видим Grinning

# 73
Халваджианови хич не ми харесват Simple Smile

Станкулова от кой да е бременна? Кое е гаджето й?

# 74
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за темата 😊 Снахата на Халваджан има страхотно тяло. Много хубави морски снимки показахте.

Общи условия

Активация на акаунт