, но е факт, че по тези географски ширини това е нормално), трябва да имаме социална подкрепа и социална система, която да помага на жените, защото те са в много по-уязвима често позиция от мъжете. Ама няма. Затова жените си стоят и си търпят мъжете с техните недостатъци (този избухлив, оня перверзник, третият прахосник, четеъртият мързелив, петият смотам айти
и т.н.), защото са наясно, че в противен случай трудно ще оцелеят те и децата им. Така че ако искате да ми говорите за подкрепа, как помагате на авторката, действайте вие, помогнете й с дома, с работата, с нещо друго, защо не? Просто форумската "подкрепа" ми прилича на "подкрепата" и "загрижеността" на една позната с хубава работа и уреден личен живот, която се беше "загрижила" за наша обща позната, но когато й предложих да й помогне да я вземат на работа във фирмата, в която работи, каза, че не можело, че не ставало и пр. Това е реалната подкрепа, а другото е просто чесане на клавиатури и празни приказки.
, а тя има нужда от съвсем други неща. Да, имат дом, три чудесни деца, успешни са в работата си, но една голяма част от нея остава неудовлетворена, просто тя е с него, защото той е спокоен и й е осигурил пълен комфорт. Но нейната празнота е абсолютно очевидна, във фотосесиите, които си прави и пуска в социалните мрежи, за да привлече внимание, в книгите, за които пише отзиви и които отзиви той може и да прочете, но няма да разбере. Тази жена е направила една успешна сделка. Това обаче пълноценно семейство ли е, тези отношения истински ли са, има ли емоционална споделеност в тях? Въпросът е много спорен, така че гледните точки към здравето на едно семейство са много и според мен еднозначни отговори няма. Препоръчани теми