БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 136

• 83 998
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Имам нужди от идеи момичета!
Искам да бродирам едно дънкено сафари и имам нужда от предложения!
Искам бродерията да е отзад, на средното парче плат.
Ако някоя от вас има желание да предложи идеики да заповяда.

Скрит текст:

не знам какво обичаш.
китки - аз лично не бих сложила. освен може би нещо такова Simple Smile

ангелски криле? да е ясно на всички какво си. Wink Simple Smile

това е интересно като идея, но на мен ми идва прекалено

# 601
  • София
Нещо съм запретнала ръкави...

# 602
МоарейнД ,и аз се чудех дали да не е същия с лека промяна, ама май се отказах. Само надписа успех ще е същия!

# 603
Здравейте,здравейте  😊 Да се включа в дискусията😊 И аз имам 2 гергефа,но откакто си купих кю снап рамката се родих. 28 на 28 ми е и ми е страшно удобна. Няма провисване,опъната е идеално.Не си я сменям за нищо на света.
За новите гоблени... и аз имам 2 започнати и оставени. Снощи започнах 3-ти. Несебър съм го оставила за сега защото комплекта ми е 1:1 а аз го шия кръстче. Не ми стигат конците и сега чакам лятото да си отида до България и ще взема още един комплект да си го довърша. Етъра и той е до никъде. Тези дървета ми взеха здравето та сега почивам от него. Снощи започнах къщата на учителя по музика. 18 каунт кръстче. Добре тръгна та да видим.
За подаръка за абитуриентката и аз мисля че ще е добре да е също като на сестричката детелинка с надписче. За да не е абсолютно същия само надписа може да се смени. На добър час,успех,слънчев път и т.н.

# 604
  • Бургас
  Несебър съм го оставила за сега защото комплекта ми е 1:1 а аз го шия кръстче. Не ми стигат конците
Да разбирам ли, че 1:1 трябваше да се шие на 2 ката, а кръстчето го шиеш на 1 кат и не ти стигат конците?

# 605
  • България
Здравейте,здравейте  😊 Да се включа в дискусията😊 И аз имам 2 гергефа,но откакто си купих кю снап рамката се родих. 28 на 28 ми е и ми е страшно удобна. Няма провисване,опъната е идеално.Не си я сменям за нищо на света.
Скрит текст:
За новите гоблени... и аз имам 2 започнати и оставени. Снощи започнах 3-ти. Несебър съм го оставила за сега защото комплекта ми е 1:1 а аз го шия кръстче. Не ми стигат конците и сега чакам лятото да си отида до България и ще взема още един комплект да си го довърша. Етъра и той е до никъде. Тези дървета ми взеха здравето та сега почивам от него. Снощи започнах къщата на учителя по музика. 18 каунт кръстче. Добре тръгна та да видим.
За подаръка за абитуриентката и аз мисля че ще е добре да е също като на сестричката детелинка с надписче. За да не е абсолютно същия само надписа може да се смени. На добър час,успех,слънчев път и т.н.
Добре ли се щракват тези части? И не се ли вадят?
Гледам ги и аз тези рамки, но все ми се струват не много здрави.
Предложенията в али експрес, имам предвид.
Твоята рамка откъде е?

# 606
armeria не,не.Шия го кръстче с две нишки на 18 каунт. Тук никъде не откривам конци Ариадна и за това ще си взема друг комплект и ще си го довърша. Подарък ми е този комплект.
МоарейнД да добре се прикрепват и държат стегнато. Аз моята рамка си я поръчах от тукашен чешки сайт. Но наистина съм много доволна. Лично на мен ми е в пъти по-удобна от гергефа.

# 607
  • България
Скрит текст:
armeria не,не.Шия го кръстче с две нишки на 18 каунт. Тук никъде не откривам конци Ариадна и за това ще си взема друг комплект и ще си го довърша. Подарък ми е този комплект.
МоарейнД да добре се прикрепват и държат стегнато. Аз моята рамка си я поръчах от тукашен чешки сайт. Но наистина съм много доволна. Лично на мен ми е в пъти по-удобна от гергефа.

А дали ще е удобно да помоля за снимка.
В интернет ми излизат и дървени, и пластмасови.
Даже не точно снимка на твоя, а на подобен.
Примерно, намирам такива:

# 608
Здравейте. Искам да попитам някой знае ли от къде могат да се поръчат в България от руските конци гамма.

# 609
  • Пловдив
Здравейте. Искам да попитам някой знае ли от къде могат да се поръчат в България от руските конци гамма.

Във фейса, групата гобленарски битак една дама продаваше - Пенка Арсенова. Дали има още - не знам, а нямам време да и търся публикацията. Може да потърсите и попитате.........

# 610
На мен гергефа ми е много по-удобен, отколкото кю снап рамката. Особено гергефа на Nurge. Имам и от двата вида - метален и пластмасов с улеи. Панамата се изпъва идеално. На кю снапа не мога да постигна такова опъване, а и ми е много тежък в ръката. Взела съм най-малкия размер, но ми тежи.

Да покажа малък етап от Есенната магия. Завършвам втория лист и съм постигнала целта за този месец. Следващите два листа - през март.

Скрит текст:

# 611
МоарейнД такъв тип е моята рамка

# 612
Момичета , никога не съм бродирала с гергеф. Опитах се да намеря някакви образователни клипчета в ютюб, но не намерих, някоя добра душа ще помогне ли ?

# 613
Момичета , никога не съм бродирала с гергеф. Опитах се да намеря някакви образователни клипчета в ютюб, но не намерих, някоя добра душа ще помогне ли ?

На този клип се вижда как Алина бродира на гергеф. Клипчето е от канала Alina Rukodelie, който следя с удоволствие. Абстрахирай се от това, което говори и гледай

https://www.youtube.com/watch?v=kLZe7iY4x30

# 614
О , много ти благодаря Flowers Hibiscus
Трябва да си спра звука , но аз руски знам, така чеее, ще  слушам Blush

Общи условия

Активация на акаунт