Знаете ли кого видях?! - тема 33

• 150 545
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • DE

...

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 13:34 от Guldenburg

# 421
„Присмял се хърбел на щърбел” е твоята работа!

# 422
  • София
Никой не е длъжен да е усмихнат нонстоп.

На Генка колко са и големи децата?

# 423
Голямото малко се беше сгънало в тази количка, малкото беше около 2г може би. Генка ми направи приятно впечатление, макар че трудно я разпознах - с къси панталонки, слънчеви очила.

# 424
По-голямото детенце е почти на 4 г. (3 г. и 11 мес.)

# 425
  • София
Мерси, малко ми е странно, че толкова голямо дете е в количка. Ама всеки си знае. Grinning

# 426
  • DE

...

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 13:34 от Guldenburg

# 427
Човек е най-добре да гледа първо себе си, пък после да плюе по другите. Пусна два „позитивни” поста само за броени минути, май нищо не си прихванала от немците.

# 428
  • DE
Ами написах впечатленията си от поредния намръщен българин, от което тръпки ме побиват. Не съм му обсъждала мазната коса, физическите данни, алкохолизиран вид или кой с кого бил интимен....Пази Боже пък от такъв "позитивизъм". Пфу...

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 16:23 от Guldenburg

# 429
  • ту тук, ту там
Хм, Генка Шикерова би трябвало да има дете на 7+, малко по-голямо от моя син. Още две деца ли има след това?

Гугъл казва: Александра 2011 и Кая 2014 г. Има ли трето дете или тези двете е возила?

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 13:54 от elleni

# 430
Аз мислех, че Кая е голямата дъщеря. Thinking

# 431
Ами написах впечатленията си от поредния намръщен българин, не съм му обсъждала мазната коса, алкохолизиран вид или кой с кого бил интимен....Пази Боже от такъв "позитивизъм". Пфу...

Беше направила грозни заключения за всички българи и в двата си поста. А явно нямаш и топки да си застанеш зад думите, че си ги затрила. Тц, тц...

# 432
Малко оффтопик /лично мнение/: винаги ми е много странно, когато имената на децата не си отиват, както според мен в случая - едното 10 букви, другото 3, особено пък за близнаци. Вярно, отделни личности са, ама все пак. Тук поне и двете имена са хубави и модерни, но някак не ми стоят добре заедно. Още по-фрапантен случай - две сестрички Станка и Габриела. 😂😂😂

# 433
  • DE
Ами написах впечатленията си от поредния намръщен българин, не съм му обсъждала мазната коса, алкохолизиран вид или кой с кого бил интимен....Пази Боже от такъв "позитивизъм". Пфу...

Беше направила грозни заключения за всички българи и в двата си поста. А явно нямаш и топки да си застанеш зад думите, че си ги затрила. Тц, тц...

"Грозните" ми заключения ти сама ги доказа като ме захапа и почна да ме обиждаш, без да ме познаваш. Изказах лични впечатления от неадекватно поведение и липса на елементарно възпитание. Високи претенции и празни приказки, а насреща само агресия, мутреене и злоба. Съжалявам, ако някой се е разпознал в общата картина. Това си е само негов проблем.

# 434
Ае стига де!

Общи условия

Активация на акаунт