Знаете ли кого видях?! - тема 33

• 150 543
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Кой оплюхме, че не разбрах от изтритите постове?

# 436
Да, поне да знаем що е тая драма

# 437
Малко оффтопик /лично мнение/: винаги ми е много странно, когато имената на децата не си отиват, както според мен в случая - едното 10 букви, другото 3, особено пък за близнаци. Вярно, отделни личности са, ама все пак. Тук поне и двете имена са хубави и модерни, но някак не ми стоят добре заедно. Още по-фрапантен случай - две сестрички Станка и Габриела. 😂😂😂

е с танка и габриела са на бабите ясноуу Joy

# 438
Малко оффтопик /лично мнение/: винаги ми е много странно, когато имената на децата не си отиват, както според мен в случая - едното 10 букви, другото 3, особено пък за близнаци. Вярно, отделни личности са, ама все пак. Тук поне и двете имена са хубави и модерни, но някак не ми стоят добре заедно. Още по-фрапантен случай - две сестрички Станка и Габриела. 😂😂😂
На мен пък ми е чудно кой в днешно време си кръщава детето Станка? Да му се смеят децата. Само защото дядото или бабата са се закелешили. Triumph

# 439
И аз това се чудя, да го е срам детето да си каже името, безобразие. Но хора всякакви. Познавам една Сталинка, беше ни съседка, която се прекръсти на Стефка.

# 440
Руслан Мъйнов видяла госпожата, намръщен в магазина. Каквито били всъщност българите, според нея. Не ѝ запомних прочувственото слово, но тя го перефразира после, само че насочено към мен. Не като немците, сред които живеела. Изобщо госпожата е типичен представител на хората, които оплюва, пък после се сърди, че ѝ се прави забележка. Ми, пишете си в немските форуми, бе госпожа, там ще Ви се усмихват като пюете българите..

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 16:24 от Анонимен

# 441
Ами, не е задължително всеки нонстоп да е усмихнат, само кретените са вечно захилени. 😂😂😂

# 442
  • София
то хубаво на бабите ги кръщават, ама как решават кое точно от двете деца да прецакат?

# 443
Всеки има и добър и лош ден.
Когато си изискват вниманието ги оплюваме, когато са намръщени - пак. Ай сиктир!!

# 444
  • До морето
Аз познавам Мадлен и Недко, както и Никол и Тошко!

По темата: виждала съм Руслан Мъйнов - безкрайно весел и усмихнат човек е. Всеки има лоши дни, може да го е болял зъб или корем.

# 445
Отдавна не съм чула толкова глупав коментаркато на госпожата от Германия. Голяма смешка. Добре, че изтри тези глупости.

Видях много известни личности на откриването на Body Shop. Халваджияновата снаха, Силвия Лулчева, Нели Рангелова, Рачков и много други. Все усмихнати, слабо казано дори.  Whistling

# 446
Руслан Мъйнов видяла госпожата, намръщен в магазина. Каквито били всъщност българите, според нея. Не ѝ запомних прочувственото слово, но тя го перефразира после, само че насочено към мен. Не като немците, сред които живеела. Изобщо госпожата е типичен представител на хората, които оплюва, пък после се сърди, че ѝ се прави забележка. Ми, пишете си в немските форуми, бе госпожа, там ще Ви се усмихват като пюете българите..

Вие я нападнахте неоснователно! Аз следях спора ви. Не мисля, че българите не сме усмихнати, но да много известни личности се взеха за големи звезди.

А Вие с заяждането си и сега с изкривяването на истината, доказахте, че госпожата има право. Поне за отделни индивиди... като вас... Бъдете така добра да не захапвате и мен, само защото не можех да не пиша и да споделя истината с останалите!

# 447
Бъдете така добри за спрете С заяждането!
Несериозно е да се очаква, че комиците са вечно нахилени! Какво да очакваме тогава от секс символите ни? Mask
Да се върнем към темата - кой кого е видял

# 448
Лесно е да ме обвинявате, че съм изкривила истината. Нали поста е изтрит...

Ицко Финци видях и чух днес. Предвид възрастта му, много добре изглежда и звучи.

# 449
Цвети Стоянова на Витошка.

Общи условия

Активация на акаунт