Всичко за всички марки гел лакове 18

• 72 801
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Сега разбрах, благодаря на Потребителка 1 Simple Smile

# 496
Ниа, много е нежно и красиво, заслужавало си е нервите. Преливката се е получила много плавно и хубаво, може ли да споделиш как си я направила, че аз пробвах как ли не и не съм доволна от резултата.
Правя я с четка, нямам нерви да се мацам с гъби. Един слой по края на нокъта и пека, сипвам си в капачка безцветен топ и цветния за отгоре и постепенно го разреждам като правя слоеве и накрая туширам с потупващи движения целия нокът с най-разредения вариант. Брокат или топ отгоре преливат супер. Щях да си направя всички, но просто много ме домързя снощи.

# 497
  • Paris, France
ферий, дам, точно като обущаря, хаха. С тебе двете можем да си отворим обущарница някъде. И да си се разхождаме по пластмасови, протрити чехли и гел-лак на крачоците. Аз си купувам студено пресовано масло от кокос.Както вече са ти казали, етерично от кокос няма, така както няма етерични от бадем, рициново, слънчоглед, памук или орех. Миризмата на кокос в кремове и парфюми се постига с изкуствени (синтезирани) парфюмни молекули.

Флормар - лелеее, що не казвате, че бягат? принцеске, ще те глобявам за информационно затъмнение. Обожавам бягащи лакове. Предпочитам да плесна един слой повече, отколкото да си оплескам кожата и да чистя като откачена с четка и да остава миниатюрен слой и да ми вони на ацетон. Мерси, НиаВ, за мнението. Пробвай първи слой със суха четка, както принцесата писа! Ще останеш очарована. А някой може ли да го сравни с Гелколор на ОПИ? В смисъл по същия начин ли бяга или повече? Язък, че тук нямаме Флормар.

над, всякакви нокти ти отиват. Блазе ти! Елегантен маникюр, както винаги.

# 498
  • София
Над отива ти тази форма.
Напоръчах вчера шаблони от борн прити.

# 499
Някой ползвал ли е тези лакове 2в1 - хем лак, хем за печати - дали са хубави?

https://ru.aliexpress.com/store/product/KADS-Stamp-polish-1-Bott … .0.37101757EL4kag

# 500
  • София
Много благодаря, харесват ми все повече и повече, само да не беше такава играчка оформянето, почти квадратните сами се оформят Simple Smile

Ех, Нев, добре че ме открехна за базата на Алесандро, толкова хубави нокти, не съм имала отдавна  Hug

# 501
Момичета, имам следния проблем - направих си регистрация в Алиекспрес и докато си избирах продукти ме изхвърли от профила, след което опитах да вляза и ми дава, че трябва да се верифицирам, че съм аз - иска да въведа тел. номер, който въведох и на който да ми изпрати 6-цифрен код, да го въведа и да ми отключат акаунта - само че не го получавам вече 2 часа този смс. На някой случвало ли му се е?

# 502
Малечка, пигмента АУрора ли е?

# 503
Кам, Born pretty pearl powder 1 e. 
ПП. Еха, последния маникюр с това червено е жесток!

# 504
Камалия
коронката на кафевия маникюр от къде е ?В Алито  дали има .......

# 505
От Али е, и Айфеловата кула и тя.
https://www.aliexpress.com/item/16Designs-Quality-Promise-Factor … priceBeautifyAB=0
https://www.aliexpress.com/item/10pcs-3d-nail-jewelry-decoration … .0.27424c4dVONuhh

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 20:46 от Камалия

# 506
Страшни сте момичета, не зная от къде да започна...
Мама, и на мен ми отнема много време като правя себе си, и аз като Ния, съм имала случаи до 2часа, че даже и до три...
Много хубави нокти, браво на всички Ниа, Мама, Малечка, Камиии, wild poppy, Над ако пропускам някоя простете.
Тирити, не ми се е получавало така с картата.
Над, аз мисля че каквото и на направиш на твоите нокти, ще са все така красиви и стилни, после кажи дали не са по-удобни от квадрата. Аз обожавам квадрат, но пусто по-удобни са ми заоблените.
Ками, всики път ми остават очите в твоите произведения, как искам и аз да имам такива клиентки, малко да развихря въображението си. Хайвера как го направи толкова равномерно със спирт и четка ли?
Малечка, този пигмент на Борн Прити, върху каква основа е?
Поръчах и аз от новата база на Коди-Tea rose, както и няколко цвята на Комифло. Ще покажа, като дойдат.
Ками, ти спомена, че базата е хубава, кой цвят имаш?

# 507
Предлагай им, първо по-стилни декорации, после по-хард  hahaha
Не, обръща си пръста и го потапям в хайвера. После малко намествам с тънка четка и готово. С посипване не става, хвърчат навсякъде.  Peace

# 508
Камалия,втория е жесток! Кой е цвета? 😍

# 509
The Passion, така си носих ноктите няколко дни, докато пигмента не ми попадна в полезрението 🤣
Оххх, като прикачвам снимка от телефона и цветовете просто изчезват... избледнява и изсветлява, при вас случвало ли се е?

Общи условия

Активация на акаунт