Кажете си истината...

• 100 699
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 360
Стига де, 21 век сме, кой работи едно и също нещо цял живот?
Така е. И с мъжете е така, нали? Кой живее с един и същ цял живот? Все пак е 21 век. Избори имат всички.

То и с жените е така ... и с децата ... а и с жилищата ... местоживеене и пр.
Съседите ни тук двама гимназиални учители с единствен син и му схетаха и го гледаха, завърши в щатите, и ... ами не иска да се връща в Германия , нищо че имат голяма къща, вила и незнам си какво си подсигурено за синчето. Не ще ходи да се жени и да живее в Чили. Ходи ги разбери. Чилийците се трупат за немска виза, немците заминават занатам ... Сега лятото ще ходят на сватба в Чили.
Не е зле да се замисли, който си мисли че постиля на децата. Какъв старт, те искат съвсем друг старт, каквото си харесват . 

# 361
Оф, като кажете избор, все едно всяка жена има безкрайни и все качествени опции ...
Звучи по успешно, иначе ще трябва да се каже компромис. Grinning
Изборът изключва компромиса?

# 362
  • София
Стига де, 21 век сме, кой работи едно и също нещо цял живот?
Аз. От 1994. Само сменям методите с все по-технологични.

# 363
Не си, попита мен дали съм имала. Имала съм, разбира се, това е по- лесния вариант, отколкото да ти се работи, ама да няма работа 😉
баби не са ми помагали. Едната работеше, другата....не ми е помагала.
Да, видях какви са границите на твоя избор.
Ъъъ, това пък какво доказва 🤔,  можело е и аз да си остана вкъщи, нали? Но аз не отричам градините, напротив, децата ми са били щастливи с връстниците си. Не съм гледала цветя в саксии, защото такива често в последствие се оказват кактуси 😁. Аз съм социален тип, може би това до голяма степен е формирало избора ми. Знам ли 🤔. Но съм сигурна, че ако ми се наложи сега ще постъпя по същия начин.

# 364
Bandiera rossa, в контекста на това как се развива темата и защо така се развива, ми хрумна следната идея (вероятно не откривам топлата вода): всеки потребител с над 15к мнения минава на хонорар към bg-mamma.com, но в същото време от bg-mamma въвеждат опцията да се игнорират потребители, т.е. отиваш в настройките си, пишеш си: не искам да виждам постовете на този, този, този и този (все хора на хонорар). И ако не са блокирани, си получватат хонорари. Ако са блокирани от много потребители - нъцки.

Аз прескачам, не чета определени потребители, но в един момент цялата тема се превръща в боза. Например Лиляна ми харесва и с радост я чета, the wishmaster - също, но други с радост прескачам.

# 365
Magdalena1978 aз това вече го предлагах в една тема. Да има опцията скрий от мен потребители х, у , ... защото ме дразнят някои отдавна и то защото по мои сметки и преценки не е възможно да е истина което пишат.  Но пак го пишат и аз предпочитам да не ги чета.

# 366
Ами в краткосрочен план се печелят кликове така, а в дългосрочен - нищо, защото качеството на форума пада. И от моя страна край с офтопика.

# 367
...всеки потребител с над 15к мнения минава на хонорар към bg-mamma.com

Ми какво правиш тука, отивай в Steemit:) там системата е точно такава - с хонорари и рязане.

# 368
Ето сега пак дребни подмятания. Аз на теб гледам хонорари да издействам, а ти ме гониш от тук. Бива ли? Simple Smile

# 369
Не бе, просто Бг Мама да си смени модела и да стане като Steemit, и да плаща в криптовалути. Отдавна очаквам това да стане. Може да се пуснат и ботове за рязане на рейтинг и такива весели неща. Освен това ако искаш да ме даунвоутнеш ефективно, ще трябва да си платиш доста, примерно.

# 370
... Освен това ако искаш да ме даунвоутнеш ефективно, ще трябва да си платиш доста, примерно.

Хаха . Ще каже , че има 7 деца, че ги върти с единия си пръст, с другия върти на Манго вюрстхена , а през останалото време въпреки  произходa си има изкарани 3 виШи и знае кой е другаря Милош Форман.
И ще те удари у земята. Всичките ти фенове ще избягат в нейния лагер.

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 13:54 от Bandiera rossa

# 371
Не си, попита мен дали съм имала. Имала съм, разбира се, това е по- лесния вариант, отколкото да ти се работи, ама да няма работа 😉
Ъъъ, това пък какво доказва
Че изборът ти е само в рамките на хипотезата, а не на реалните възможности.

# 372
Ъъъ, това пък какво доказва
Че изборът ти е само в рамките на хипотезата, а не на реалните възможности.
Това са глупости, избор всеки има

# 373
Сега спорим дали да избереш по-малкото зло е истински вид избор или не точно. Както казах, не е да посочиш с пръстче според мерака измежду две супер-привлекателни опции.

# 374
Добра тема, но за съжаление, пое в друга посока!

Общи условия

Активация на акаунт