Кажете си истината...

• 100 139
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 60
...
 Не разбрах. С кое не съм се преборила лично? Че аз се боря всеки ден от 24 години насам.
и ако някой от @чужбината@ дойде да ти каже как в България всичко е песен, има; плосък данък и може да се минава метър какво би му казала.
Преборила си се в България.
И аз нищо не разбрах, но подозирам кой се крие зад ника, затова въобще не си направих труда да питам
Е, ти обзалагам се не си се преборила.

# 61
А ти?

Защото освен със спам с нищо не допринасяш към темата, за съжаление.

# 62
А ти?

Защото освен със спам с нищо не допринасяш към темата, за съжаление.
сериозно? цитирай го този спам ако обичаш?
Аз съм постигнала мой собствен баланс. И съм доволна. Както казах. Ако това ти е @спама@ ... и ми кажеш, че не си постигнала нищо , ще ти кажа > от логиката ти е.

# 63
  • София
...
 Не разбрах. С кое не съм се преборила лично? Че аз се боря всеки ден от 24 години насам.
и ако някой от @чужбината@ дойде да ти каже как в България всичко е песен, има; плосък данък и може да се минава метър какво би му казала.
Преборила си се в България.
С нашите клиенти работим 10-15 години вече, ходила съм многократно в техните офиси, в рамките на един работен ден общуваме многократно, та прекрасно им знам работните процеси.  Такава целенасочена държавна мизерия в отношението към работодателите само ние и Русия имаме.

# 64
Тръгвам си последна от офиса...
И аз така, но не съм успяла. Докато тези, с връзките, са на светлинни години пред мен, макар че ползват много от моите знания, труд, лично време, емоции и т.н.
Мисля, че точната формула е познатия рефрен "В точното време, на точното място" и да добавя "с точния човек ракетоносител". Просто късмет за някои, и липса на такъв за други. Но не само "труд, постоянство, лишения" - само те не са достатъчни, а просто да "яхнеш вълната" когато трябва. Е, ако положиш и труд - още по - добре.

# 65
... Такава целенасочена държавна мизерия в отношението към работодателите само ние и Русия имаме.
може.   

# 66
Познавам една много успяла млада дама. Тя е в музикалния бизнес, рядко идва в България. Възхищавала съм се на това, че е отишла съвсем сама в чужбина и без да има никаква опора е успяла с труд, талант и постоянство. Веднъж го споделих с една съседка, която също е в чужбина, музикант е. И тя ми обясни с подбрани думи как не малко други музиканти са се срамували заради нея. Заради начина, по който е пробила. Въпреки че е талантлива и трудолюбива. Просто талантливите са прекалено много. И всички се трудят съвестно. Ако направиш име в някоя област, то почти сигурно е, че си стигнал до там с всякакви средства. И не всички са повод за гордост. Mr. Green
Успешно можеш обаче да работиш в някоя сфера и да стигнеш до добра позиция само благодарение на личните си качества, без да се срамуваш от начина, по който се е получило. Над теб със сигурност има много други. Ако пред теб почти не се вижда да има някой, не вярвам ,че всичко е постигнато честно и почтено.
ПП А пък това за позитивното мислене, необходимо за постигане на успех, направо ме разсмя до сълзи. Блажени вярващите..... Joy

# 67
С качества, труд и постоянство се успява на запад.

Тук - не.

# 68

Тук - не.

Това звучи като "гроздето е кисело"
Ми не е така винаги.

Скрит текст:
Племенникът ми, на 22 г, е отличен футболист и млада надежда, за която се наддава от няколко отбора в момента. А е с един бъбрек и куп усложнения от това. И освен футболист, завърши с отличие немската гимназия. В момента учи и спортна психология и се съзтава. И пари направи вече, но и не спира да се развива. Успял е вече. И тепърва ще успява.
П.С - израстанал в съвсем обикновено семейство в панелка в Овча Купел.

# 69

Тук - не.

Ми не е така винаги.

и не винаги прасковите са сладки ... и аз това се опитвам да обяснявам на милите дами.

# 70

Тук - не.

Ми не е така винаги.

Скрит текст:
Племенникът ми, на 22 г, е отличен футболист и млада надежда, за която се наддава от няколко отбора в момента. А е с един бъбрек и куп усложнения от това. И освен футболист, завърши с отличие немската гимназия. В момента учи и спортна психология и се съзтава. И пари направи вече, но и не спира да се развива. Успял е вече. И тепърва ще успява.

Относно скрития текст - все даваш едни такива примери...Успехът се проверява с времето.

# 71

Тук - не.

Ми не е така винаги.

Браво на момчето !
За спорта е друго . Е, ама не се четем . Там имат интерес да вземат най добрите ..независимо от къде са .
Това са рицарските дуели за които писах . Мърдите и некадърните връзкари отпадат при такива правила .
Аз пък познавам момче от село, готин, красив , атлетичен и пич , който днес ще вкара на Левски ..в ЦСКА играе.  Smiley

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 16:42 от ***vasilena***

# 72
Василена, за спорта е друго, да..Но е и до време.
А аз се радвам, че той не разчита на само на това, и здраво подплатява и извън него.

MissChanandlerBong,

какви примери? Другият беше конкретен, за себе си. Засега е проверен във времето и перспективите са повече от добри.
И не забравям, че нищо сигурно няма на този свят.

# 73
Аз познавам и други деца Екс които учат в математически гимназии и тренират футбол ..и са сред най добрите .
И никога няма да съм от тези които ще кажат "невъзможно е " . Напротив- възможно е .

# 74
С много работа и запъване като магаре на мост. Когато някой ти каже, че не ставаш - показваш му среден пръст и продължаваш като кон с капаци.
Разбира се, много от най-успелите идват от фамилии на много успели и неминуемо получават едно рамо в това, в което искат да успеят. Но не всички, другите са описаните от мен по-горе.

За спорта важат други правила, там в много случаи генът предопределя успеха. Имах приятелка, учеше балет, много упорита, танцуваше всеки ден, но нямаше подходящите крака и накрая се отказа.

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 23:56 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт