Кажете си истината...

• 100 649
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 495
Ами ние в България трябва да сме скромни, за да не сме смешни. Виж, американците не се срамуват Simple Smile

Това ми хареса. Тук успелите с лопата да ги ринеш.

# 496
Ами ние в България трябва да сме скромни, за да не сме смешни. Виж, американците не се срамуват Simple Smile

Американците са тъпи и експлоатирани. Втълпява им се да са консиматори, а за да си добър консуматор трябва съответно яко да "бачкаш". Толкова са им промити мозъците, че преди да почнат работа се нахъсват колективно, викат заедно че са номер 1,yes, и подобни колективни психарии на работното място.

# 497
Аха, да, всичките 325 милиона са точно такива като описаните.

# 498

Американците са тъпи и експлоатирани. Втълпява им се да са консиматори, а за да си добър консуматор трябва съответно яко да "бачкаш". Толкова са им промити мозъците, че преди да почнат работа се нахъсват колективно, викат заедно че са номер 1,yes, и подобни колективни психарии на работното място.
Глупости на търкалета, както казваше баба ми.

# 499
Титина, я, кажи, тази сутрин с какви психарии се надъха преди началото на работния ден?

# 500
Аха, да, всичките 325 милиона са точно такива като описаните.

Обществото им е такова - консуматорско.

# 501
Да де, точно като българското.

# 502
  • София
А ние, българите, сме изключително духовни (или поне 80% от нас), та затова не си даваме зор да бачкаме яко. Никой не ни втълпява да сме консуматори, затова слушаме "духовна" чалга.

# 503
Ама пък моловете ни са така, едно ниво по-неконсуматорски. Кредитите и ипотеките и те, с по-високите си лихви съвсем по-нежно те заробват.

# 504
Да де, точно като българското.

Българското не е такова. тук хората все още са много свързани със семейството си и с приятелите си, социалните връзки са силни, а масовите хора изобщо не се вживяват и не се идентифицират с работата си, а чакат да свърши работния ден и да се върнат към нормалния живот.

# 505
Би било пълна тъпотия някой да се вживява в масовите професионални "кариери" в момента в България. Наистина е много по-добре да го кара по-лежерно като се има пред вид, че и да се натяга, все тая. Най-добре море "на Гърция" и релакс, все някак ще се избута до пенсия, да има там за едната ипотека и детската градина. Освен за малката група истински успели хора.

# 506
Имам една колежка, която чака на старт да стане 17.30 часа и да си хукне дома. Ама иначе мрънка, че й е ниска заплатата и иска повишение.

Почти всички мои колежки бяха такива. И не само поискаха, но и получиха повишение.

# 507
Би било пълна тъпотия някой да се вживява в масовите професионални "кариери" в момента в България. Наистина е много по-добре да го кара по-лежерно като се има пред вид, че и да се натяга, все тая. Най-добре море "на Гърция" и релакс.

Абсолютна тъпотия е, да. Ако нямам собствена компания, която да върти милиони като на Гинка Върбакова, а съм обикновена служителка не виждам изобщо смисъл нито да се доказвам, нито да се подмазвам, нито да работя прекалено нахъсано в името на фирменото благо. Едно е да си собственик на нещо, което да гледаш да върви, друго е да работиш за някого, който ти дава твърда заплата или ти плаща почасово и това заплащане не е обвързано с размера на неговите приходи.

# 508
друго е да работиш за някого, който ти дава твърда заплата или ти плаща почасово и това заплащане не е обвързано с размера на неговите приходи.

А съвсем трето, да си достатъчно "успял" и да не живееш в тази матрица, независимо дали ще си даваш зор или не. И под това не се разбира, мъжът ти да носи парите у дома, пак от матрицата.

# 509
  • Пловдив
И btw, също съм с три деца, третото с астма (слава богу, излекувахме я навреме). Благодарение на грижата и подкрепата на ММ, пътувах и още пътувам служебно без ограничения. Откак големите порастнаха, дори си позволявам да оставям третото да го гледат първите две (кой си няма баби, си има деца).
Е тука ми заби ножа в гърба LaughingLaughingLaughingLaughing Аз като оставя на първите две да гледат третото и те забравят да го хранят. И каквото е клечаво и дребно съвсем се сгърчва горкото.

Общи условия

Активация на акаунт