Кажете си истината...

• 100 309
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 960
...защо пък интересите на сина ми трябва да ми взривят хубавите и продуктивни години? Имаш ли добър отговор на тоя въпрос?

А живота си го представях лесен. Направих така, че да се получи по тоя начин.
Защото номерът е да се погрижиш за децата си, без да взривиш най-хубавите и продуктивните си години. Ако можеш, разбира се. Ако не ти е по силите, няма какво да се направи.

Не звучиш като жена с лесен живот.

# 961
A защо една успешна жена, която твърди, че е реализирала желанието си да има лесен живот, трябва да слага кислородна маска?!?!

# 962
Уиш, а ти колко апартамента напазарува с лекота?

Аз за децата си се грижа като майка, не като имотен брокер все пак.

Иначе лесно няма, ама може и да стане, ако изиграя правилно още няколко ръце. Обади се пак след 10 години да си сравним записките.

# 963
Интересни последни десет-петнадесет поста. Нямам претенциите да съм съдник (макар и да ми звучат грубо думите на Сирена за детенце).
Само едно странно противоречие видях. От една страна казваш, че предпочиташ да пътуваш и да живееш живота си вместо да купуваш апартаменти, а в същото време помагаш на друг човек (нарекъл сина ти ремарке, ако правилно съм разбрал) да си купи той апартамент.
Защо не изхарчи тези пари за пътувания, живот или за бъдещето на сина си (оставаме с впечатлението, че да мислиш за бъдещето на сина си е ерес).
Сирена, след години ще търсиш неговото внимание. Нали знаеш какво ще получиш?

# 964
Нека я оставим Мамасита да се успокоява. Все пак е добре, майката да е добре.

# 965
A защо една успешна жена, която твърди, че е реализирала желанието си да има лесен живот, трябва да слага кислородна маска?!?!

Да нямаш проблеми с фигуративните изрази? Да обясня ли? Исках мъж, повече деца, спокойствие. От другата страна на везната е някакъв "интерес" на сина ми, заради който може би трябваше да се превърна в монахиня-бачкатор. Обаче аз мисля за собствения си г§з. Или казано по друг начин, първо слагам кислородната маска на себе си.

Не си ли се возила в самолет - дават такава инструкция. Знаеш ли защо? Защото ако не я сложиш на себе си първо и се опиташ да помагаш на другия без кислородна маска, ще умрете и двамата.

Чакай де, аз имам един син и две дъщери. Всичките са мои биологично. Та така, аз мисля за три деца, не само за златния си син. В случая можеше техния интерес да пострада - дори дотам изобщо да не се раждат на белия свят, за да може всичко да е за Него. Ама няма такъв филм в моя филм.

А вече ако смятате, че да имам две приятни дъщерички е някакво житейско фиаско - нямам думи да опиша такъв вид цинизъм.

Да, знам, че за някои хора децата са грабители на имоти. Но за мен е по-ценно да оставя сина си на света с две сестри, не с един кимизарник. Пари и кимизарници се печелят и всичко се купува - някои неща не се купуват с пари. Та така, пред сценария единствено дете, подсигурено материално предпочитам три деца и да се оправят в живота. Може пък да се оправят неподозирано добре.

# 966
  • Пловдив
Леко офтопик. Дъщеричките бяха дори не просто приятни, а такива, с които си издухала назад, предполагам, към 90% от другите жени, все пак техните деца не могат да се мерят по прекрасност с твоите.

# 967
Сирен, виждала съм самолет, че и съм се возила, но приемам с разбиране, че обичаш да обясняваш. Simple Smile
Ти си успешна жена, нали? Не можа ли да осигуриш стандарт на живот на теб и детето ти, който да не е свързан с компромиси, какъвто е "кислородната маска"?! Все пак, не си била в катастрофиращ самолет или бъркам?! Вярно, средностатистическа жена от провинцията с дете, която е заработвала някъде и е живеела при родителите си, но пък успешна жена, с потенциал. Нали така обясняваш на девойките по темите: да били постигнали важното до 26 години, за да раждат след това.

Опитите ти да се опитваш да изопачаваш думи в твой интерес, не ти прави чест, но пък е журналистическа черта. На не особено успешните такива, обаче.

# 968
Ми хубави са бе, какво да си кривя душата - по-хубаво да съществуват, отколкото да не съществуват в името на някакви успехи и гонене на Михаля. Сега, не са идеалните деца, едната е много красива, другата има слънчев характер, не твърдя, че съм родила перфектното дете, дето и по двата параметъра е в десятката.

Обаче е по-гот от това да съм монахиня-бачкатор, изплащаша надценени мафиотски тухли.

# 969
4, Мамасита.

# 970
  • Пловдив
Така, така, тя и гаргата от приказката не е могла да си криви душата.

# 971

Обаче е по-гот от това да съм монахиня-бачкатор, изплащаша надценени мафиотски тухли.
А сегашният ти партньор наясно ли е, че няма нищо по-омразно от бачкатор, който плаща кредити?!

Ти виждаш само такава опция за себе си, затова и тази ти фобия от работата.

# 972

Ама от джоба си, лично, без трансформиране на други имоти? щото ако е с трансформиране, не се брои.

Сегашният ми партньор също не обича да плаща кредити, затова и постигнахме на тоя етап живот без кредити. Може и да се запази тази ситуация.

# 973
  • Пловдив
Ти виждаш само такава опция за себе си, затова и тази ти фобия от работата.
Е, то си е казано почти направо - по-добре две дъщери, отколкото монахиня бачкатор, изплащаща кедити за мафиотски (не знам дали "мафиотски" за тухли не е нещо като кисели за грозде) тухли. Наистина излиза, че това са, общо взето, вариантите.

# 974
Ама от джоба си, лично, без трансформиране на други имоти? щото ако е с трансформиране, не се брои.

Сори, мацко, брои се. 4-те са от джоба ми. От мама и тате и наследствените са друга бира. Тях не съм сложила в сметката. И да, сори бът нот сори, началният старт се брои, колкото и на теб да ти се иска да не се, само защото нямаш.

Общи условия

Активация на акаунт