Кажете си истината...

• 100 291
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 245
А защо към нея няма реплики за негрите и кой ги бие?
Законово, икономически, данъчно ако желаеш, всякак, съм толкова в правото си да имам изисквания към държавата си. Както и детето ми, което е гражданин.

# 1 246
  • Пловдив
А защо пък реши, че репликата е към теб, че чак държиш (явно) да има съответна и към Сирен?

Цитат
...съм толкова в правото си да имам изисквания към държавата си.
Ъъъ... ами наистина не разбрах как от това следва, че цитираната реплика е вярна, точна и остроумна.

# 1 247
успешният човек не мрънка, че нещо не му е наред. Било държавата било останалите членове на обществото. Успешният човек се приспособява към средата на живот и е щастлив от избора си.

# 1 248
Остроумна не е. Но е много смислена и вярна. В България съществува един трудно обясним микроклимат, смес от тотална бездържавност и модерност, потенциал и задъненени улици. Контрасти, красота, иновации, свобода и едновременно пълната липса на такава. Резултат от миналото ни, прехода, и настоящето. И най-лесно се описва с "Това е България."

Успешният човек се приспособява към средата на живот и е щастлив от избора си.
Така, така. Поздрави! Този ми е не само съгражданин, а съкварталец даже: https://www.youtube.com/watch?v=Ai5u53L3Rcg

# 1 249
Остроумна не е. Но е много смислена и вярна. В България съществува един трудно обясним микроклимат, смес от тотална бездържавност и модерност, потенциал и задъненени улици. Контрасти, красота, иновации, свобода и едновременно пълната липса на такава. Резултат от миналото ни, прехода, и настоящето. И най-лесно се описва с "Това е България."

Е то всяка държава си има някакви характеристики и може да се каже "Това е ХХХХХ". За мен е важно да ценим нашите хубави страни и нещата, с които можем да се гордеем, От другото всички нации имат също.

# 1 250
Успешният човек се приспособява към средата на живот и е щастлив от избора си.
С втората част съм абсолютно съгласна. Но за първата една корекция- успешният човек коригира средата си и я издърпва напред, дори това издърпване да е само с няколко милиметра.

# 1 251
А, уиш ми разбра поздрава Simple Smile

# 1 252
"дърветата" не избират САЩ . А, В Кръпката е миниатюрно соросоидно храстче пред Р. Уотърс който изнася речи против шибаняците американци ...но това е друга тема ..политическа

# 1 253
Америка не съм я избирала, тя ме избра мен Simple Smile. И един дебел килим ми постла, да стъпвам, да тичам...
А през 1999-та Кръпката не беше още Соросоид. Нито животът беше това, което е сега.

# 1 254
Всъщност Кристина е доста права, адаптивните хора живеят по-лесно; този, който дърпа напред и коригира, обичайно не живее особено щастливо и рядко е смятан за успешен приживе. Но пък слава Богу, че има и такива.
Останалите простосмъртни обаче пак не могат да са все щастливи и уверени. За мене е добре човек да живее в мир със себе си и с идеята, че постъпва почтено, правилно и че иначе не би могъл да постъпи, дори когато това означава, че ще понесе някои загуби.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 17:17 от Румцайс

# 1 255
За мене е добре човек на живее в мир със себе си и с идеята, че постъпва почтено, правилно и че иначе не би могъл да постъпи, дори когато това означава, че ще понесе някои загуби.

Това и за мен е много добре.

В същото време, в момента, в който си кажа "това е, успях, всичко ми е точно и няма грижи: колкото, толкова" или пък "ми то си е такова, какво да му промениш", това ще е денят в който собственокрачно ще поведа погребалната си процесия към най-близкия траурен парк.

# 1 256
Всъщност Кристина е доста права, адаптивните хора живеят по-лесно; този, който дърпа напред и коригира, обичайно не живее особено щастливо и рядко е смятан за успешен приживе. Но пък слава Богу, че има и такива.
Останалите простосмъртни обаче пак не могат да са все щастливи и уверени. За мене е добре човек да живее в мир със себе си и с идеята, че постъпва почтено, правилно и че иначе не би могъл да постъпи, дори когато това означава, че ще понесе някои загуби.
Руми, белег за интелигентност е да се адаптираш във всяка среда .Но ти си от моя красив край и аз съм наистина , наистина щастлива че съм родена тук и живея сред най топлите и слънчеви хора .Това и с милиони не се купува .Сега се върнахме от Благоевград от тренировка ..ми приказка е по Бачиново Smiley

# 1 257
В същото време, в момента, в който си кажа "това е, успях, всичко ми е точно и няма грижи: колкото, толкова" или пък "ми то си е такова, какво да му промениш", това ще е денят в който собственокрачно ще поведа погребалната си процесия към най-близкия траурен парк.
Хм, днес си ми откраднала клавиатурата.

# 1 258
  • София
Кристина малко ги пише нещата наизуст за успешните. Няма никаква връзка между адаптивността и доволството от избора. Четете биографиите на тези успешни, четете! Голяма част от най-известните успешни хич не са цвете за мирисане, имат си демони. Адаптивността не означава доволство. Едни са депресивни, други са чисти психопати, опортюнисти и не се свенят да жертват всичко и всички, ако решат, че им е изгодно. Това, което пише Кристина е баяс - ореолът на известните - изведнъж започваме да им прикачваме някакви допълнителни положителни качества, а гадните да приглаждаме и да ги подменяме .

# 1 259
Анди, дай, препоръчай една биография. Всъщност, предпочитам да дадеш автобиография. Това ми е любим жанр, и после ще ти кажа моуте топ 5.

Общи условия

Активация на акаунт