Сватба 2018 - VIII-ма част

• 50 351
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Десет дни остават до сватбата, а шашкането е на макс Grinning
Уж всеки ден отмятам по някоя задачка, а все си остават някои дребни нещица...така ми се искаше последната седмица да кажа “готова съм”, нооо уви. Поне пробната прическа мина успешно и фризьорката ми ме разбра какво искам, единствено на самият ден ще има повече обем и няколко живи цветчета.

И имам един въпрос, дадоха ни едни декларации да попълним от ритуалната зала, но изобщо нямам спомен кога казаха да ги занесем. Някой има ли някаква информация?

# 121
  • Beyond the stars
Вълшебство, въйййй! Ама че идеен водещ са имали тези!  Не че не съм чувала за случаи, в които гости от двете страни се хващат на блус и буквално не се налягат на дансинга в пиянството си.
Спомням си за една сватба, в която свекървата се изпокара със сина си-младоженик и другия си син, за да е по-ефектно кавгата беше по микрофона. После единия син изтърва телефона на водещата и за малко не го счупи.

Sea, да непременно ще уточним. Това е важна подробност, а най-малкото което ми се иска е да скапем настроението на любимия ми с гаф по темата.

Нашият водещ прави сценарий, където на първо място вървят тези детайли - имена на родители (кой разведен, кой с нова половинка.. че и по тази плоскост много сконфузии може да има), кумове, братя, сестри, шаферки, кой ще играе с дарове и т.н. и т.н.  Wink

Хър Мяуджести най-идейният, който съществува  Mr. Green Тези моменти са ми се запечатали, в останалите непременно беше включван ММ, та се старая да ги забравя  Laughing Laughing

# 122
Бълбук, страхотна прическа! Simple Smile

Иначе нас ни захранваха и двете майки - тъщата с питка и сол, свекървата - с питка и мед. И кумовете си хапнаха също. Grinning

# 123
  • Варна
И имам един въпрос, дадоха ни едни декларации да попълним от ритуалната зала, но изобщо нямам спомен кога казаха да ги занесем. Някой има ли някаква информация?

Ние заявленията ги дадохме на записването, а медицинските и другите документи /копия на лични карти и т.н./ ни казаха да ги занесем 7-10 дни преди сватбата, така че носи ги вече. То и без това в последния момент няма да имаш много време Smile

# 124
Бълбук, много ти е хубава прическата! За декларациите, ако не греша, мисля, че казаха да ги занесем попълнени седмица преди сватбата. На едно листче май ни написаха на коя дата точно, че да не забравим. Само знам, че и в църквата на същия ден трябва да си занесем кръщелните.

Леле, колко малко време ви остава! Точно си мисля тези дни кога и на нас ще ни остане само седмица до заветния ден, и ми става едно приятно притеснено такова.
Ние действаме по въпроса за тортата. Събрала съм няколко оферти. Сега от едната сладкарница, която предложи по-сносни цени,  ми поръчаха варианти на торта с различни комбинации кремове, за да опитаме и да решим дали ще ни допадне някой от тях и евентуално да поръчаме.

# 125
Благодаря момичета, ще трябва да се задействам Grinning

# 126
Момичета, и нашият екип ни пита има ли разни семейни чешити - разведени и починали родители, вражди, бременности...

Че на една сватба диджеят кара булката да рита менче, а тя беше в шестия месец и се знаеше отдавна...

# 127
Точно са щели да видят познава ли менчето Laughing
Поне да знаят и останалите дали да ритат.

# 128
При мен водещата забрави ритуала с менчето. Grinning Стана ми малко гадно, ама то беше в началото така или иначе, после нямаше кога...

# 129
  • София
Ами да, то менчето е за пол, а не дали ще има бебе.  Simple Smile

# 130
Нашия дж предложи ако искаме ритане на менче, понеже ще съм доста бременна тогава и пола си се знае Grinning , щял да го нагласи според ехографа, то отдалече не се виждало Joy

# 131
При мен водещата забрави ритуала с менчето. Grinning Стана ми малко гадно, ама то беше в началото така или иначе, после нямаше кога...
Това менче съм виждала да го ритат на излизане след вземане на булката. Бяхте ли говорили предварително да го има като ритуал?

# 132
Ами да, то менчето е за пол, а не дали ще има бебе.  Simple Smile

Така де, то и полът се знаеше, ама диджеят нито беше информиран за това, нито забеляза поне, че булката е бременна. Тъпичко беше.

След вземането не се ли лисва вода за късмет просто?

# 133
  • София, България
При нас навсякъде се рита веднага след влизането в ресторанта и захранването от свекървата и преди да седнем на масата. Simple Smile

# 134
Роузи, че откъде пък да знае човекът. Има по-пълнички жени с коремчета. Ако я набеди за бременна, пак ще стане тъпо. Ще я обиди. Затова тия неща е добре да се изговорят с ди-джея или водещата предварително, че да няма докачение от нечия страна.

Свекървата също трябва да внимаааава ( да се изкажа и аз като някой поп, че отдааавна не съм писала), да не чупи прекалено големи залци от питката, та младоженците да се чудят как да дъвчат и преглъщат.

Общи условия

Активация на акаунт