Как да постъпя?

• 11 957
  • 114
  •   1
Отговори
# 45
Не знам как изобщо хората се хващат с нещо, което не разбират?
Има индустрии, в които не си ли работил, започваш от нулата.
Аз започнах такава работа. В началото гледах като пукел, нищо, че бях магистър точно в сферата, в която започнах.

Да, има. Но се искат базови умения.
Не може да не си виждал ексел и да започнеш работа, която изисква ползването му.
Кой пише в тефтери и книги в днешно време?
Всичко е в компютъра.

# 46
Започнах, понеже мислех, че ще се науча, но това не е за мен и наистина се мъча. Писах за съвет как да напусна без да обидя никой и как да убедя мъжа ми, че не се справям там та да ме разбере, но явно на хората им харесва да се подиграват и да нападат, да подведох се факт, но след като не върви защо да се излагам?

Момиче, щом не се чувстваш комфортно, щом ти образува ежедневно притеснение и усещане, че не е за теб това занимание, щом не ти носи никакво удовлетворение, това е напрежение, което ще избие, а не си струва.
Търси си друга работа. От всяко дърво свирка не става.

П.П. И един съвет от мен. Редактирай си мненията, в които си дала лична информация - месторабота, длъжност и т.н.

И кое е за нея? Дори и в един магазин да отиде продавачка да работи, пак ще се занимава с първично счетоводство.

# 47
В магазин може само да подрежда рафтове.

# 48

Ами ... за това горните мнения за ДА бяха негативни, защото хора, които ги бива само да подреждат рафтове се назначават с връзки на длъжности, които не им отговарят на капацитета.

# 49
Salsisha, човек ще каже, че ти имаш проблем и питаш за решението му.
Нима очакваш аз да знам, каква работа ще върши питащата добре, качествено и със задоволство от свършеното?
Вие, под работа, само ползване на компютър ли разбирате? Не ядете, не обличате, не ползвате като основни услуги компютри и екселски таблици. Работата, произвеждаща блага, има доста и извън седенето на компютри. Да не говорим, че обездвижването води до хемороиди и други неблагоприятни последици връз човешкото здраве. Grinning

# 50

Ами ... за това горните мнения за ДА бяха негативни, защото хора, които ги бива само да подреждат рафтове се назначават с връзки на длъжности, които не им отговарят на капацитета.

Ами той и мъжът ѝ сигурно затова се ядосва.
Всяка жаба да си знае гьола.

# 51
Salsisha, човек ще каже, че ти имаш проблем и питаш за решението му.
Нима очакваш аз да знам, каква работа ще върши питащата добре, качествено и със задоволство от свършеното?
Вие, под работа, само ползване на компютър ли разбирате? Не ядете, не обличате, не ползвате като основни услуги компютри и екселски таблици. Работата, произвеждаща блага, има доста и извън седенето на компютри. Да не говорим, че обездвижването води до хемороиди и други неблагоприятни последици връз човешкото здраве. Grinning

Не. Но намирам писането на ордери, като доста по-елементарно от готвенето, например ... и определено за НЕ квалифицирано, за разлика от готвенето например ...

# 52
Не знам как изобщо хората се хващат с нещо, което не разбират?
Има индустрии, в които не си ли работил, започваш от нулата.
Аз започнах такава работа. В началото гледах като пукел, нищо, че бях магистър точно в сферата, в която започнах.

Да, има. Но се искат базови умения.
Не може да не си виждал ексел и да започнеш работа, която изисква ползването му.
Кой пише в тефтери и книги в днешно време?
Всичко е в компютъра.
За това съм съгласна.
Останах с впечатлението, че се притеснява от факта, че не е никакъв експерт нещо си, а е спусната там от нищото и това ѝ идва в повече. Но ако писането на ордери и Ексел са толкова сложни, то наистина е по-добре да се насочи към нещо друго.

# 53
Абе хора, има все още жени и мъже, които не са ползвали компютър.
За тях наистина е сложно.
При моя мъж има една такава, спусната с връзки, ами същата мъка е... ooooh!
Всичко той върши, тя ексел не е виждала. Нямала и компютър вкъщи, да тренира.
Е, как се работи така???

# 54
Дори и да не е с връзки. За тази заплата кой кадърен ще се наеме да работи?
Авторката ще изкарва много повече с неквалифицирана професия, без отговорности. Не виждам смисъл да се тормози като касиер за 500 лв

# 55
Да изкара един ускорен курс, колко му е.
И съботно-неделни има.
Вместо мрън-мрън, нищо не разбирам, могат да си дадат малко зор и да се опитат да заслужат подареното местенце.

# 56
  • Страната на чудесата
Ако е въпрос за ексел, има онлайн курсове за никакви пари-аз си купих през оферти такъв с едногодишен достъп, за 10 лв. Има ли желание, има и начин.

# 57
  • Пловдив
Добре да, може да не е нейната работа. Много е гадно да работиш нещо, което не ти харесва (или което не умееш и ти носи само стрес). Аз пък не разбирам какъв е проблемът, че жената иска да напусне. За мен отношението на мъжът е главното тук. Някак, като че ли, това се подмина като между другото.

# 58
Това е проблема, че няма желание. Ако имаше стимул, например заплата 1000 плюс социални придобивки, щеше да и се отвори желанието. Но при тези обстоятелства няма ни смисъл ни полза

# 59
Добре да, може да не е нейната работа. Много е гадно да работиш нещо, което не ти харесва (или което не умееш и ти носи само стрес). Аз пък не разбирам какъв е проблемът, че жената иска да напусне. За мен отношението на мъжът е главното тук. Някак, като че ли, това се подмина като между другото.

За съжаление, в този случай го разбирам напълно.

Общи условия

Активация на акаунт