Откраднат живот 44 Критична точка... Не можем да оперираме чувствата

• 36 435
  • 718
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Да не карат Тасев на Витоша? 😆

# 286
Видео от Марта, много забавно както винаги. Страхотни са всички.И забележете - Калин е с бастун тук. Голям спойлер беше това. Grinning Ирина как се стресна, когато бастуна на Калин падна Joy, а Фотев май има нова прическа.
https://www.facebook.com/marta.vachkova.official/videos/220983458484205/
А, изпревари ме Simple Smile Тъкмо се чудех дали да го качвам заради спойлерите Joy

Ама виж ги какви са готини бееее!
Марта все така да продължава с клиповете.
Фотев ми харесва с новата прическа

# 287
Видео от Марта, много забавно както винаги. Страхотни са всички.И забележете - Калин е с бастун тук. Голям спойлер беше това. Grinning Ирина как се стресна, когато бастуна на Калин падна Joy, а Фотев май има нова прическа.
https://www.facebook.com/marta.vachkova.official/videos/220983458484205/
А, изпревари ме Simple Smile Тъкмо се чудех дали да го качвам заради спойлерите Joy

Ама виж ги какви са готини бееее!
Марта все така да продължава с клиповете.
Фотев ми харесва с новата прическа

Ми то за Калин отдавна беше станало ясно след оная снимка с Мазов дето пуснаха тук, а и щяха да го видят пак във фейсбук така или иначе.
Ейй, ако не е Марта нищо няма да видим ние по така. Grinning

# 288
От обедната почивка
В края му, много сладко Е.Шинова казва нещо на Дария и завършва с "мамо" Laughing

# 289
Ама зле ли им е пък. Joy Ей така на тяхната да го докараме. Много са сладки, личи си, че са страхотен екип. Марта днес е доста активна, да продължава все така.

# 290
Жива и здрава да е Марта, че ни прави свидетели на това, което става извън снимките.
Но съм много учудена, че пуснаха тоя голям спойлер за Калин, то това беше въпросът на сезона.
Иначе екстремната сцена и аз залагам, че ще е по линията Тасев-Фотеви. Фотев ми хареса с новата прическа.
Хич не ми се иска да свършва сезонът Sad

# 291
  • София
Марта, според мен, не се е усетила какво е пуснала. Закачки, шеги и някой между другото казва - "Един от бастуните падна".

# 292
Е нали Моньо Монев вече пусна една снимка с бастуна, не е новина.
А Марта успешно върши работата на този, който поддържа ФБ страницата. Там ако пускат такива неща, ще избият рибата.

# 293
Aз за миг не съм се съмнявала, че Kалин няма да проходи. Mисля, че и болшинството зрители също. И едва ли този спойлер би се отразил кофти на рейтинга. A може и умишлено да ни го пускат, нали все се оплакваме от това развитие в сюжета с Kалин.
Hе е като да ти пуснат снимка за раздяла на летището, когато в същото време си се надявал да се случи нещо хубаво Laughing

# 294
Зорница и д-р Романова на рапорт. Grinning Много са хубави и усмихнати. Heart Искам и една с Марио моляя Joy
Скрит текст:

# 295
Много хубава снимка. Heart Аз, доколкото знам, Диана питае много топли чувства към Милена Живкова.

Злати, ако ще има сбогувания на летища, гари, паркинги и т.н., хич и не искам да знам предварително. Обаче не мисля, че тоя път ще имаме такива драматизми. Братът колкото и да е тегав и сърдит, не е жена все пак Grinning

# 296
Много хубава снимка. Heart Аз, доколкото знам, Диана питае много топли чувства към Милена Живкова.

Злати, ако ще има сбогувания на летища, гари, паркинги и т.н., хич и не искам да знам предварително. Обаче не мисля, че тоя път ще имаме такива драматизми. Братът колкото и да е тегав и сърдит, не е жена все пак Grinning
Аааа вече ще развия фобия от думата летище и сцените там.Joy

Това за хубавите отношения на Милена Живкова и Диана и аз го забелязах. Имаше преди време една снимка на която бяха двете пак и си спомням, че посланието към нея беше много хубаво.

# 297
Mosquita, споменах го, защото по време на миналия сезон, докато всички се чудеха как ще завърши историята на Банков и Огнянова, една от епизодичните участнички беше пуснала в Инстаграм снимка с графика на снимачния ден, в който е участвала. Публична и с хаштаг. И в този график фигурираше сцената с раздялата на летището  Crazy

# 298
Ето статия за екстремната сцена, която са заснели.
Скрит текст:
https://m.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-novoto-bylgarsko-kino/ek … ata-scena-6081625
 И не, не карат Тасев към Витоша, за да го закопат. Joy Сцената е с Войнова и Захариев. Оказва се, че Албена има някакъв психологически проблем и така явно ще се справя с него, а Пешко ще й помогне. Значи ето защо е така странна и се паникьосва.
Ама днес много статии, много снимки, клипове, много нещо ей. Grinning

# 299
Леле, Злати, ужас, ако така предварително разбера края, който на всичкото отгоре е гаден, ще ми бъде много много тъпо.

Тия хора днес явно нямат много работа. Grinning Аз съм й фен на Албенчето, нека преодолява каквото там трябва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт