КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 5 /23.04. - 06.05.18 г./

• 48 706
  • 704
  •   1
Отговори
# 210
  • Испания
Софи Маринова като Jennifer Lopez
Златка Райкова като Sophia Loren
Иван Юруков като Charles Aznavour
Борислав Захариев - Боби Турбото като Емил Димитров
Гери-Никол като Adele
Славин Славчев като Justin Timberlake
Kонстантин като Силвия Кацарова
Маргарита Хранова като Luciano Pavarotti

# 211
Абе как Хранова на първо място? ooooh!Не вярвам в тези класации.Боби,Иван,Славин страхотни,а според нагласените класации са средна хубост. #Cussing out

# 212
  • ENGLAND
Не мога да гледам Капките онлайн, все е претоварен сайта им, но добре че сте вие  тук да следя какво става. За втора година гледам предаването, но явно съм изпуснала много от предишните сезони.

# 213
  • София
                    ЕПИЗОД - 9 .

ЧАСТ - 1 ЛИНК   ЧАСТ - 2 ЛИНК

# 214
  • ENGLAND
Мари, много благодаря, ти си ни спасението

# 215
  • Враца
Жива и здрава да ни е, Mari_Mar
 и все така услужлива!  bouquet Hug

# 216
  • София
Като дадоха отблизо Коцето, направо се втрещих от грима. От далече е по-добре. Изненадана съм от него. Очаквах по-зле да се представи. Хранова е трагедия!  Laughing И как може всички да я хвалят?!  newsm78 Та на нея дори въздух не й стигаше, нe танцува.... Винаги има някакви условия при Хранова - няма да може да направи тембъра....възрастта й....годините й виновни, че не може да танцува и е дърво.... Mr. GreenИ накрая спечели.  Не ми е приятно да гледам това предаване вече.....

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 20:20 от Amiamo

# 217
Като дадоха отблизо Коцето, направо се втрещих от грима. От далече е по-добре. Изненадана съм от него. Очаквах по-зле да се представи. Хранова е трагедия!  Laughing И как може всички да я хвалят?!  newsm78 Та на нея дори въздух не й стигаше, на танцува.... Винаги има някакви условия при Хранова - няма да може да направи тембъра....възрастта й....годините й виновни, че не може да танцува и е дърво.... Mr. GreenИ накрая спечели.  Не ми е приятно да гледам това предаване вече.....
Според мен Хранова се справи успешно. Проблемът ни идва от това, че не познаваме живото пеене и танцуване. Привикнахме към записи, където машините изглаждат гласа, а танците се правят на откъси от по 10 секунди. Самата Гери Никол щеше да се задъха повече от Хранова , ако при тези дълги фрази трябваше и да танцува. Марги има обработена техника на дишане, която и позволи да се справи добре. А иначе то едни големи танци с "яката дупара" на Гери. Коцете беше не имитация, а пародия. И на пеене, и на поведние, и на грим. Срамно е, че Фънки само го подпира. Хареса ми Боби като Рамацоти. Златка също. Славин не беше нищо особено, Иван изтегли късата клечка- веднъж, че е сравнително слабо популярен ,и второ- едва ли хората биха гласували за тази монотонна песен. Въобще изборът на песни силно влияе на гласуването. Скечовете на Рачков и гафовете на журито тази вечер искрено ме забавляваха, най-вече защото бяха импровизации. Малко пресолиха с Йорданка Христова, но хубавото е, че на нея не и пука къде е и на кой език говори. Хубав ден!

# 218
  • в резерват
На мен  ми дожаля за Марга в този и вид.
Отделно отзивите на съдиите леко ми нагарчат.
Данчо сякаш беше най-обективен до сега.

# 219
  • София
Снощи изобщо не ми хареса предаването. Добре че Константин не спечели, но явно хората го харесват. Яд ме е за Боби, че винаги е недооценен. Повече ме е яд за Иван, че му се падат такива песни, за които никой няма да гласува. Маргарита снощи не разбрах какво и харесаха, но по-добре, че тя спечели.

# 220
Марги изобщо не ме впечатли с това подскачане,но аз пък не харесвам творчеството на Герито,така че разбираемо.
Иван така да ми хареса,е какво и е на песента,та няма да слушаме такива извращения като на Софи(100 кила)-това песен ли беше,направо спрях звука!
Много,ама много се дразня на лансирането и лиготиите на Коцьо,как пък не беше Павароти.Изобщо не вярвам,че резултатите на публиката са реални!

# 221
Вече чухме имитации на трите певици във формата - Софи, Маргарита и Гери-Никол. В очакване съм кога ще имитират Славин и Константин.

# 222
В анкетата гласувах за Златка, но мисля, че и ГН, и Марги ще се справят другата седмица. Марги най-вече, защото Павароти е доста статичен и няма да й се налага да прави кой знае колко движения, а пък и тя има доста хубав глас и може да се справи с песента. Със сигурност ще е по-добра от Коцето, който беше доста слаб в това отношение.
Между другото си мисля, че това, че се падна Павароти два пъти последователно ще е доста сериозен удар по самочувствието на Коцето - най-вече, ако Хранова се справи по-добре от него, както и предполагам, че ще стане

# 223
  • София
Ох, и пак Дженифър Лопес и Адел. Липсва Майкъл Джексън и Фреди.

# 224
Вече чухме имитации на трите певици във формата - Софи, Маргарита и Гери-Никол. В очакване съм кога ще имитират Славин и Константин.

Доста зор ще види този, на който се падне Славин. Коцето също е труден за имитиране, но зависи коя песен ще се падне. Ако е нещо от сорта на "Питона" и подобни щуротии не, но Черна роза ще е трудна

Общи условия

Активация на акаунт