КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 5 /23.04. - 06.05.18 г./

• 48 710
  • 704
  •   1
Отговори
# 225
Като нищо да се падне Славин да имитира Константин, а Константин - Славин и то в едно предаване Grinning.

# 226
Най- слабия сезон до сега! Факт!

# 227
Аааа, не си права - Хилда каза, че е най-силния Grinning.

Очаквам с нетърпение и имитацията на водещите - забравиха ги тази година...

# 228
Славин едва ли ще се падне, той все още няма хит, за мое огромно съжаление.
Най- слабия сезон до сега! Факт!
Не смятам, че сезонът е слаб, напротив. Никога досега не е имало толкова равностойни участници. В предишните винаги е имало поне един, който въобще не може да пее. Сега няма такъв. Аз имам проблем с оценяването - и на жури, и на публика. Снощи за пореден път се удивих на десетте точки от публиката за Константин. Но пък аз не мога да имам претенции, тъй като не гласувам. Simple Smile

# 229
През цялото време имах усещането, че Маги ще се появи отнякъде. Да си идва вече, за да сложи малко ред в редиците.
Направо съм изумена, че победител вчера стана Маргарита Хранова.  Shocked Радвам се, че най-после решиха да ѝ подарят една победа, но точно с вчерашното изпълнение ли? Изобщо не проумявам какво се случи, но поне видяхме как ще изглежда Гери Никол след 40 години.
За първи път моите оценки не съвпаднаха с никой от журито или публика, сякаш сме гледали различни концерти.  Rolling Eyes

# 230
При условие, че се имитира неизвестната песен на 100 кила, не виждам защо да не се имитира тази песен на Славин. А и историята помни и други имитации на никому известни изпълнители или имитации от рода на Стефан Данаилов или д-р Хаус...

# 231
При условие, че се имитира неизвестната песен на 100 кила, не виждам защо да не се имитира тази песен на Славин. А и историята помни и други имитации на никому известни изпълнители или имитации от рода на Стефан Данаилов или д-р Хаус...
Това е единствената песен на Славин, която харесвам много. Другите са боза. Но той никога не я изпълнява, не знам защо. Може да има някакви неуредени права. Аз бих се радвала да я чуя в Капките, но едва ли.

# 232
Физиономията на Данчето се изкриви на шегата с Кастро.

Интересно ми е защо реагира така тя Rolling Eyes

Фидел Кастро е покойник .И това че ще чака Данчето на някакво тяхно място, направо ми прозвуча зловещо.Все едно я чака всеки момент да отиде на онзи свят.

# 233
  • гр. Шумен
Хареса ми вчера Марги и се радвам, че победи най-сетне. Видях мнения, че не танцувала както трябва, задъхвала се и т. н. Ами тя имитира изпълнение от клип, не е като да имитира живо пеене (дали ГеритУ може да си изпълни песента на живо, точно както е в клипа а?). На запис и аз мога да се чекна не по-малко успешно. Същото мога да кажа и за Златка - Николчето като пее на живо така ли се чекне? Даже си мисля, че тия работи журито трябва да ги отчита при оценяването. Много сладък ми беше Иван, но аз Чакърдъкова хич не я харесвам (почнАх като Фънки и аз). Коцьо имитираше по-скоро Лучо Дала, няма лошо, то песента си е по принцип негова, но идеята беше да се имитира Павароти. Какви 9 точки, какви 5 лева! Софка пак изтегли късата клечка, но евала, че не се впряга. Изобщо този сезон като че ли няма лигавщини и киселящини от сорта "що така ме ощетихте". Личи си, че хората искрено се забавляват. Пък и за какво да се впрягат - всички са си взели хонорарите, за да се правят на маймуни няколко месеца и едва ли са опряли до прословутата кола. Абе купон да става.
Физиономията на Данчето се изкриви на шегата с Кастро.

Интересно ми е защо реагира така тя Rolling Eyes

Фидел Кастро е покойник .И това че ще чака Данчето на някакво тяхно място, направо ми прозвуча зловещо.Все едно я чака всеки момент да отиде на онзи свят.
И аз така го разбрах, понякога пресоляват манджата. В крайна сметка жената може да е на 75 години, но хич не изглежда като кандидат за вечните ловни полета.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 11:03 от Sessilly

# 234

Това е новата песен на Слави, която много ми харесва и си е типично в негов стил. Интересно ще ми е да видя Коцето да я изпълнява

https://www.youtube.com/watch?v=npx2acmNXaw

# 235
Лично на мен не ми допада песента, но наистина би ми било интересно да видя някой да го имитира. И да, защо да не е това любимеца Коце Grinning.

# 236
  • гр. Шумен
Пер леи значи "за нея", Данчеееее. Визуално ми е така симпатична, а като си отвори устата така да ме дразни.

От скромните ми спомени от италианския, Per Lei (с главна буква) - ЗА Вас (учтива форма). Когато го учих преди 25 години така беше, но пък езиците се развиват, знам ли?

# 237
  • Испания
Пер леи значи "за нея", Данчеееее. Визуално ми е така симпатична, а като си отвори устата така да ме дразни.

От скромните ми спомени от италианския, Per Lei (с главна буква) - ЗА Вас (учтива форма). Когато го учих преди 25 години така беше, но пък езиците се развиват, знам ли?

Използва се и за учтива форма,

/Queste immagini sono molto importanti per lei, immagino./

и за женски род.

/Credimi... niente è abbastanza per lei./

# 238
  • Пловдив
Снощи изтървах предаването, сега благодарение на Mari_Mar отивам да наваксвам  bouquet

# 239
Аз снощи не гледах всички, но харесах Иван.
Той много напредна и с певческите умения.

Общи условия

Активация на акаунт