Лято в Албена 2018 г.!

• 102 977
  • 972
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Включвам се от Албена. В Парадайс блу сме и сме очаровани. Храната е чудесна, стаята също, басейните, пързалките и кофата са ми много на сърце. С голям кеф прекарвам там следобяда. Сутрин сме на плажа с детето. Отиваме към 9 и нещо. Сядаме на 3-4 ред без проблем. Дразни ме и мен запазването.

Персоналът е много, много любезен. Нямам оплаквания за нищо. Говорим си, познават ни, разпитват ме как се чувстваме. Камериерката само днес се забави и дойде в 1, но се извини - имали почти цял етаж заминаващи хора, а днес чакали нови. Разбираемо. Зареждат ни всички консумативи, кафе също. На 9 етаж сме. Настаниха ни на вип етажа, защото се обадих по-пано и попитах дали може да си настанят по-рано при възможност защото сме с малко дете. Стаята ни беше готова в 11. Много мили, посрещнаха ни и веднага стана ясно, че са си записали.

Колата ни е на паркинга за 5 лв. В деня на пристигане не бързахме. Платихме си деня и оттогава е там. ММ се прибра с влака. Драма не сме имали.

Комари няма, водата е чай. Има и вълни. Радост за мен. И кофата, както вече споменах. Страдам, че утре тръгваме! Sad

# 811
Люксен, ние вчера се прибрахме в София. Бях забравила, че си от 6-ти в Парадайс Блу, ние бяхме от 4-ти.
Бяхме в стая с басейн за втора година. Хареса ли ви на 9-тия етаж? ММ иска догодина да сменим и да сме по-нависоко Simple Smile Каква беше цената на вечер?
И ние сме доволни, от храната особено оценихме телешките стекове с чаша вино Simple Smile
Тази година персонала в ресторанта и на рецепция беше чудесен. Камериерката също беше мила жена, много се стараеше. Понеже бяхме без деца попита дали ще е ок да минава следобяд, за да може да почиства приоритетно стаите с деца, които след обяд спят.
Много ми хареса солната стая, температурата и релаксиращата музика бяха приятни. Само дето халогенератора в сряда се развали и спря да духа.
Пожелавам лек път утре!

# 812
  • София
Бубка,

Съжалявам, че не писах по-рано. Можехме да прекарваме време заедно под кофата. Grinning Ние платихме април  2135 лв. Не сме искали вип етажа, така се получи заради обаждането ми. Не знам как си я избираш нея. Останалите 4 стаи бяха по-големи - две стаи и много просторни. Нашата беше стандартна.

Хапвах и аз на корем особено BBQ. Вие от коя страна бяхте? Със самостоятелен басейн или този с общия? Ние вечер сядахме на алеята от към самостоятелните докато Бела спеше. Прекарвахме там часове - хапвахме сладолед и пийвахме по нещо.

Много ми хареса. Гледахме към улицата, но не беше шумно. Но докато чистеше камериерката помолих за плик за боклук, тя вече беше в стаята с изглед към морето. Разкошна гледка ти казвам! Шезлонг си имаха, високо, прохладно. Другата година искам тази гледка. Особено с вълните беше разкош. Погледнах за 2 мин и се влюбих. И така. Simple Smile

Ти успя ли да опиташ шоколадовия фонтан? Аз не. Отидохме към 20:30 и го прибраха заради румънскити деца.

Аз не посетих спа-то в този му вид. Направих 3 масажа. Не знам защо не скокнах в спа-то. Сега като те чета съжалявам.

# 813
Магнолия- от 5 дни сме в този хотел. Единственото хубаво нещо е, че винаги има топла вода и налягане до 4 етаж. Персонал- нелюбезен и неотзивчив. Храна- еднообразна и безвкусна. Чадърите са пред базара, изнесеният обяд- пред хотел Боряна. През годините сме отсядали в Гергана,Мура, Орхидея, Компас, Панорама- толкова зле никога не е било. Липсва вечерна анимация, вяла детска анимация. Мързеливи аниматори! Който иска да си изкара добре, не е това мястото.

# 814
Бубка,

Съжалявам, че не писах по-рано. Можехме да прекарваме време заедно под кофата. Grinning Ние платихме април  2135 лв. Не сме искали вип етажа, така се получи заради обаждането ми. Не знам как си я избираш нея. Останалите 4 стаи бяха по-големи - две стаи и много просторни. Нашата беше стандартна.

Хапвах и аз на корем особено BBQ. Вие от коя страна бяхте? Със самостоятелен басейн или този с общия? Ние вечер сядахме на алеята от към самостоятелните докато Бела спеше. Прекарвахме там часове - хапвахме сладолед и пийвахме по нещо.

Много ми хареса. Гледахме към улицата, но не беше шумно. Но докато чистеше камериерката помолих за плик за боклук, тя вече беше в стаята с изглед към морето. Разкошна гледка ти казвам! Шезлонг си имаха, високо, прохладно. Другата година искам тази гледка. Особено с вълните беше разкош. Погледнах за 2 мин и се влюбих. И така. Simple Smile

Ти успя ли да опиташ шоколадовия фонтан? Аз не. Отидохме към 20:30 и го прибраха заради румънскити деца.

Аз не посетих спа-то в този му вид. Направих 3 масажа. Не знам защо не скокнах в спа-то. Сега като те чета съжалявам.
Даже не съм разбрала за шоколадовия фонтан....

Бяхме с общ басейн. Миналата година беше фантастично, но тази имахме съседи германци с две момчета на около 11-13 години. Скачаха като пръскаха и пляскаха, викаха, ходеха боси и после в басейна. Точно следобяд решаваха, че е супер готино да викат и да се гонят и пръскат с пистолети. Не реагираха на английски, т.е отговора беше нихт ферщеен....

Значи решено - догодина сме на висок етаж, гледка море и под кофата Simple Smile

# 815
Бубка, аз тези стаи вашите с общия басейн ги загледах, ама точно това си помислих, много сте зависими от възпитанието на съседните обитатели. Тези "нихт ферщеен" много добре са ви разбрали, ама така е по-удобно. Една година в Белчин гардън имахме огромна обща тераса и шезлонги и душове с няколко съседни стаи, включително и наша си малка тераска. Ами едно детенце и недосетливия му баща си живееха на нашата тераска, то хвърляха топка, то си седяха просто така, никаква уединеност, явно като на село смятат, че щом не е оградено, може да си седнеш на някого под прозореца спокойно.

# 816
  • София
Бубка,

Виждах ги тези деца. Затова те и попитах. Аз нали обядвах на бургур бара и често сядах на маса с изглед към басейните ви. Жалко, че си случила на такива съседи. Sad

Да, другата година е ясно какво ще запазваме. Говорих си с един управител и ми каза, че до дни ще пуснат коледното меню и всички подробности. Не знаех, че имат новотодишен пакет. Чакам го.

# 817
Говорих си с един управител и ми каза, че до дни ще пуснат коледното меню и всички подробности. Не знаех, че имат новотодишен пакет. Чакам го.

Хотелът щял да работи целогодишно, а не само за летния сезон. Все пак трябва да си възвърнат инвестираните немалко средства. При разговорите ни с персонала стана ясно, че са много недоволни от условията и управлението на хотела. Личните ми впечатления са за несъответствие на категорията на хотела и качеството на обслужване.

# 818
Целогодишно добре, но там няма вътрешен басейн ако не се лъжа, за разлика от Фламинго гранд. Някой бил ли е в двата хотела да каже кой печели като условия за настаняване?

# 819
Има вътрешен басейн на 4 етаж. Не е много голям, но е приятен, около 29 градуса е.
Спа-то е много красиво и приятно. Фитнеса е ок според ММ.
Били сме във Фламинго гранд преди няколко години в студио делукс. Удобно е, има и котлони и микровълнова освен кафемашината и каната в Парадайс.
Не съм ползвала спа тогава и не мога да сравня, но сега видях, че са направили топла връзка с Медика.

# 820
Да си дам и аз годишния отчет Simple Smile
Вита парк – най-добрата почивка в Албена от 5г. насам.
Настаняване: Взеха под внимание нашето искане при резервация за настаняване във вила с кухня. Предвид това, че сме почивали в такава и предните години – нямаше нищо изненадващо – хареса ни. Почистването от камериерката беше най-доброто, което сме имали от 5г. насам. Три пъти ни смени чаршафите за 8 нощувки. Изключително отзивчива. Настаниха ни веднага след пристигането в 12:00ч. Момичетата на рецепцията бяха страхотни.

Ресторант: Обстановката след ремонта е супер. Храната беше разнообразна, въпреки, че за разлика от предните години нямаше цели прасета, големи риби и т.н., но не са ни липсвали. Обслужването беше бързо, за нищо не се чакаше на дълги опашки. Отсервираха бързо. Проблем с намиране на маса не сме имали.
Снек – бар: Единственото, което не ми хареса беше, че сладоледа беше до 17:00. Моите деца ядат един сутрин и един вечер. Наложи се дажбата да си вземаме на плажа. Барманите българи много ни се радваха и ние на тях.

Анимация: По-добра от миналогодишната. В мини диското нямаше нито една песен на БГ.

Ресторант „Рай“ на плажа: Храната за разлика от друга години не ми хареса. Еднообразна, на скарата само салами, наденици… По обяд винаги успявахме да си намерим маса. Стриктно следяха да не се изнася храна, само сладолед и напитки. Като цяло имаше ред, но това е така от години.

Аквапарк: Очаквах, че ще има струпване на хора, заради добавянето на .КОМ, но не беше така. Места имаше достатъчно, нямаше и стъпване на големи опашки. Настилката около новия атракцион трябва да се смени. За 30мин. пет деца паднаха пред мен.

Плаж: Идеален 
Изкарахме си супер ваканция. Жалко, че в курорта почиват толкова малко българи. Нашенският персонал много ни се радваше 

# 821
И мъжът ми и баща ми много се сдушиха с българите- бармани. А спасителна на басейна все идваше да си говори с нас.
Много се ядосах на другият спасител , който " пазеше " басейна , като до него се разхождаше свободно кучето му, което беше от тия, дето ги ползват за боеве, не мога да се сетя точно породата.
А има табела, че кучетата на басейна са забранени, въпреки, че плащаш за настаняване на куче в хотела 20 лв на ден. А кучета са забранени и на плажа и на басейна...

# 822
  • Sofia

Аквапарк: Очаквах, че ще има струпване на хора, заради добавянето на .КОМ, но не беше така. Места имаше достатъчно, нямаше и стъпване на големи опашки. Настилката около новия атракцион трябва да се смени. За 30мин. пет деца паднаха пред мен.

Ееее още ли не са я сменили. Писах ви за проблем с нея в края на юни - дъщеря ми падна там и си удари лошо главата. После в спешното...

# 823

Ееее още ли не са я сменили. Писах ви за проблем с нея в края на юни - дъщеря ми падна там и си удари лошо главата. После в спешното...
Много ми беше полезно споделеното от вас. Имах едно наум, предвид това, че съм с 3 деца, двама от тях доста палави.
За съжаление зелената настилка, която са сложили е недостатъчна. Надявам се да вземат сериозни мерки,  а не само да ни информират по колоните да се грижим сами за нашата безопасност.

# 824
  • Sofia
Безобразие! Ние се грижим. Но настилката като е супер хлъзгава как точно да се опазим?! Явно никой не се оплаква на управата и те не предприемат нищо.

Общи условия

Активация на акаунт