Домакини 65/ Работата си е работа, но трябва и нещо полезно да се свърши

• 64 146
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • при късмета
Добро утро!

Писе, как са котаните? Ние имаме 3 бебета.
Искам да ги видя, искаааааааам

Шефа е на у-ще, аз още кашлям. Не мога и да дишам, та и инхалатора взех. Секрета който се стича към гърлото понеже не е гноен, а прозрачен и много течен, много ме дави. Не знаех, че като не е гноен може да направи толкова поразии, уж само хрема.
Оправям се де, мърдам вече. Поръчали са ми боб с наденица, то поне няма да мисля какво да готвя.

Гушки на всички Hug

# 121
Добро утро!
При мен продължава лятото - голяма жега е!
Мако бързо да ти минава вече!
Мария той си "излежа" наказанието с изолацията, но му слагат и отрицателни точки - при достигане на определен брой "лоши" точки не може да си купува забавления с "добрите" точки. Хубавото е, че за сега не е достигнал "лимита". Уж много внимава, защото може да му се провали екскурзията до Франция, а и иска зимата да ходи на ски в Андора..... Нещата са обвързани - всичко се пише в досието му - направо КГБ ряпа да яде Laughing
Снощи направих толумбички - отдавна не бях правила нещо много шекерено. Останалото от гергьовското агнешко ми е обезкостено и ще го направя с ориз и гъби + таратор - минавам на бързи манджи. Смятам и да се запретна да видя какви кебапчета ще направя по Смърфи.
Усмихнат ден ви желая Kissing Heart

# 122
O, боб с наденица! Не съм яла от години.....уви.

Ма ко, това са бебетата на Рони-сестра на Джаk и Бети(двете бели пухкавелки, които също гледаме). Тя се изнесе при съседите,когато доведохме Бети след една година. Oт 4 бебета три оживяха. Сега чакаме и Бетката  да роди.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 16:54 от mariat

# 123
  • при късмета
Искам да ги взема от монитора и да ги мачкам, мачкам, мачкам. Много са сладки Kissing Heart

# 124
Мария големи сладури си имаш!

# 125
А чакам и още, Лейди. Пък, днес се обади един съученик на щерката да я пита дали не иска котенца.....щото нашата е котколюбителка. Едва се въздържа да не прибере 1-2.

# 126
Много ги обичам тия котки и кучета ама вече ми идват доста скъпичко от джоба да ги храня.Големи капризи станаха дворните.Ей днес кучето пътува с нас  и преди да се приберем в къщи,повърна ,а уж в мен беше как не я усетих.Та се лекувахме  ,че като се прибра легна да спи и не става .А друг път ела я спри ,тича и лудее.Одеве като вечеряхме хапна с нас и пи вода,ама я тресеше чак ,та я завивах и пущах климатика да се стопли.Одеве като вечеряхме хапна с нас и пи вода,та се оправи.А днес сума ти пари за гранули и каишки за бълхи дадох.
Слагах капки няма и месец ,ама кучето всеки път  след разходка си носи гостенки.Повече домашни любимци не ща стигат ми толкова,не мога да храня всичките.....
А днес си напазарихме и се разходихме поне.

# 127
  • при късмета
Писе, да няма морска болест животинката? Не всички са фенове на пътуване, нали знаеш

# 128
Писе, да няма морска болест животинката? Не всички са фенове на пътуване, нали знаеш
Не явно просто и беше топло,хем на сянка спирахме колата до като пазаряхме.Но явно си беше топло вътре  и доста и дой де пътя.А тя нещо преди това не беше добре.Иначе много обича да пътува и гледа като пътуваме.Като някое любопитно дете е .
Днес топличко и слънце,проснах си дрехите ,ще сготвя една супа.Ама сега гледам руската тв и парада .Красота голяма е .

# 129
Здравейте, сега докато пътувам да драсна няколко реда.
Имахме много поводи за празнуване, чак ми омръзна.
Сега се прибирам да свърша малко домакински задачи които отлагам. Всички дрехи на децата трябва да прегледам. Кои ще стават на малкия, който почти настигна батко си.Кои за племенника, други за контейнера.Все още не съм прибрала дебелите дрехи.Та днес следобед с това ще се занимавам.
Хубав ден ви пожелавам !

# 130

Честит празник!
Мария мислиш ли за кастриране? Аз съм имала само мъжки котараци и ги кастрирах, че иначе... само единия не беше, ама той беше и търсен татко. Тук котарака ни го взе дружеството, ама и той не беше наш - само беше решил да живее в нашия двор... Стопаните му в чудо се видяха, защото той отказваше да живее с тях. Нас пък не ни  одобриха за осиновители заради кучето и добре, че един приятел се отзова да го осинови и сега можем да го виждаме...
Писе ние като пътуваме не храним кучето. Особенно като пътуваме за България - голяма жега е, а в каросерията няма климатик.... на два часа спираме, за да пие вода, а вечер, когато спрем да нощуваме му даваме по половин порция. По принцип и самия той отказва храна.
Най-накрая оправих градината, обаче ръцете ми са в пришки въпреки ръкавиците - голяма принцеса съм станала Laughing Основната тревна площ лесно става с косачката, ама имам много камъни, огради, пътеки и около тях тревата се оформя с ножица... Засях си и гергини, теменужки и мушката. Днес само ще си пия кафето и ще се кефя на градината, че от довечера почва да вали Laughing след 3 дни пак ще е тревясало всичко Smiling Imp
Каймата за кебапчетата е омесена - днес ще се разбере дали Асан ще яде кебапчета, или няма.

# 131
  • София
Привет момичета, от близо и далеч!
ЛЕЙДИ,  Hug Честит празник! Голям ден е днес!
9 МАЙ - ДЕН НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМА!

Последна редакция: ср, 09 май 2018, 11:56 от Flo 51

# 132
Лейди, мислели сме и е на дневен ред. Просто уж чакахме да се достигне възраст, после пък ни се видя дебелка и чакахме да роди(така и не се случи)....

# 133
  • Великобритания
Ауу мънички пухкави душички видях , ох колко много искам едно такова , ама ММ е много странен , трябвало да е породисто ,че иначе няма да го обича , а и настоява за куче ..само аз се опъвам още , щото още едно на мой гръб сякаш не искам..той щял да го разхожда , ама когааа ..като се прибира в 10 сутринта и откъртва веднага щото трябва да става пак за работа , та не ми стигат той и детето , че и куче ..трябва да си измисля нещо за мен да настоявам много и накрая да има сделка хххахх
Добре е детето с градината , посвикна и вече не плаче .. учителката я похвали че почнала да участва в груповите занимания , че иначе си прави квото и харесва  , онзи ден нещо не ѝ харесало и им казала чауу и отишла да си играе с пясъка и динозаврите .. а бе напредва , бавно но славно Simple Smile  Но важното е , че сега и аз съм по спокойна
След жегите тука днес е 18 градуса и вече се диша , хубаво е да е топло , ама не чак толкова Simple Smile
Изкарала съм пържоли за довечера да се размразят , една зелена салата и съм готова
Гушки на всички Simple Smile

# 134

Добро утро!
Фло все пак сме "закърмени" с този празник!
Вчера не ядохме кебапчета.... щото мъжете решиха, че искат пица Tired Face Е няма такива лигльовци!!!
Мария ще си изберете момента!
Мими на вас сега на колко ви остана морето? Малката ще се адаптира, ще си намери приятели, ще започнат да я канят с преспиване....абе ще се промени Kissing Heart Малко по-бавно става, защото у дома е сама, а не 3+... Да си вземеш куче трябва наистина много да го искаш, защото носи със себе си и ограничения, не са само грижите. Сама знаеш как се наема квартира, а с куче е по-трудно... като пътувате трябва да се мисли кой ще го гледа.... Ние не искахме чистокръвно куче, защото при тях болестите на породата са по-силни и живеят по-кратко..., но пък взехме пале, което щеше да умре, защото беше изтърсака и с много вродени заболявания.... - абе всеки избор е сложен.

Общи условия

Активация на акаунт